דיון חדש!!!

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

קרם ומתן? לא ראיתי שום קוצ'י מוצ'י, ואת האמת, אני מעדיף שלא לראות

ashkeloni

New member
ככה את חושבת../images/Emo8.gif

כל הכיף זה קוצ'י מוצ'י
אבל רק עד גבול מסוים

beckham17

New member
תודה... גם אנחנו נהנים... ../images/Emo6.gif

רק חבל שיש כאלה שלא כ"כ רוצים שנמשיך... האמממ... האממממממ........

גם העגבניה לא מסכימה

זה לא שאני לא מסכימה, זה פשוט שלפעמים זה חסר טעם וגם טאקט. יש גם דברים שהם אישיים ולא כדאי להתחיל ע"ג הפורום עם זה. אבל כל עוד אתם מרגישים שלא חציתם קו אדום שיהיה לבריאות

קיפיק

New member
תחל'ס זה דיון די מיותר...

תמר, באמת, זה לא שאני רוצה להרוס... אבל עפ"י התגובות שהופיעו כאן מסתבר שרובם בחרו לשמור את דעתם בנושא...לעצמם. וזה לגיטימי. כי כמו שנתן אמר, שבאהבה אמיתית אין תנאים ובחירות... תהיי בטוחה שלכל אחד יש בחירה מסויימת לגבי האביר/ הנסיכה המושלמים.. אבל אפחד לא מבטיח לך שמה שאת באמת רוצה יתגשם ויתממש... ולכן, חבל לפתוח דיון על נושא שלא מוחלט וחד משמעי לגבי אפחד... אבל עצם העלת השירשור- זה אמור לרמוז לנו משו עלייך???? לחוצה לחתונה???

tamarhp

New member
חה.

אני? לחוצה להתחתן?! בדיוק אתמול היתה חתונה של מישהי בגיל שלי שהיתה פעם בשכבה שלנו, ודיברנו היום על זה שזה גיל נוראאאא צעיר להתחתן (16 וחצי!). לא רוצה לחשוב על זה לפני גיל 20! (אלא אם כן...
) תרצה - חבל שאת עונה ככה, תראי את כל אלו שכן ענו! הרי מלכתחילה את כן מחפשת דברים בבן הזוג, לא? או שאת מתכוונת לקחת סתם בחור שתפגשי ברחוב או הבחור הראשון שיתחיל איתך? מראש - אם אני אמצא בחור שלא עונה על דרישות מאד מאד מסויימות שהכי עקרוניות לי (דת בעיקר), אני לא אתחיל ליצור איתו קשר חזק! אין פה קטע של אהבה ממבט ראשון - אהבה ממבט ראשון זו לא אהבה אמיתית, שמובילה לחתונה! והעליתי את השירשור בגלל כל החתונות והשידוכים שהיו פה.. ואני וקרן כבר הסכמנו בינינו שאני בין היחידים/יחידות שאין להם שידוך מהפורום
(ככה זה כשעושים שיחות טלפון מאוחר בלילה, מדברים על נושאים מוזרים
)

tamarhp

New member
זה עצוב..

היא היתה פעם בשכבה שלנו אבל היא לא למדה.. והקטע שלפי מה שהבנתי - הם חרדים.. קיצר, לא ממש הבנתי מה קרה אבל בערך ככה - היה לה חבר ואבא שלה תפס אותם מתנשקים (מי יודע מה סולף בדרך.. השמועות...) אז הוא אמר שאם היא ממילא לא לומדת אז כבר עדיף שהיא תתחתן במקום שהיא תסתובב ברחובות. עצוב. אבל אמרו שהחתונה היתה יפה... אמא'לה - תחשבו שבגיל 16 וחצי מתחתנים - זה נורא!!

למעלה