דיון חדש!!!

reutרעות

New member
יכול להיות ש...

חלק ממי שענה כתב את התכונות/החיצוניות של מי שהם כבר אוהבים וכבר מצאו למרות שלא בטוח שאיתו/איתה יהיה עתידם...

טוף אני גם רוצה לענות....

בשבילי צריך מישהו מיוחד שידע לסבול את כל היציאות שלי
חוש הומור זה דבר חשוב אבל אני צוחקת מכל דבר אז זה בסדר (תשאלו את גילת
) שיעזור בבית כי אם לא אני קורעת אותו שידבר הרבה סתם כי זה נחמד ו.. אני נורא קנאית אז..
שיבין
שכחתי... שיאהב אותי! (ותודה לנתן
) וזה בגדול האופי המראה? שלא יהיה כזה שחיף כי אני לא אוהבת אבל שלא יתנחל על המקרר שיהיה גבוה (יותר ממני...) וזהו זה לא כל כך משנה לי

tamarhp

New member
אנשים!!

זה לא הוגן! ביקשתם דיונים רציניים, לא? למה אתם לא כותבים? ההודעה היתה מיעודת לנשים וגברים - שכל אחד יכתוב על בן המין השני! תנסו לחשוב מה הייתם מחפשים בבן הזוג! מלכתחילה!

קשה,בהחלט קשה...

קודם כל שיהיה בנאדם, כל השאר, כמעט, נתון למיקוח... רק אהמ, שאני העקשנית יותר אז אני משיגה בחיי מה שאני רוצה (לרוב...)

או או איזה שאלות....

בס"ד אז ככה: שיהיה חמוד,עם אופי טוב לא מעשן-כי אני לא מסוגלת להריח סגריות! שיהיה דתי כמוני.(ואני מבינה את עצמי) וזה פרט שאולי תגידו שהוא טיפשי אבל אני עומדת עליו: שיהיה יותר גדול ממני בגיל. בגובה אפשר בגובה שלי אבל לא יותר מדי נמוך. שידע לנגן על גיטרה(פרט חשוב כי אני חולה על גיטרות!) מה עוד?? אהה שהשם משפחה שלו יהיה מתאים לי-כי השם משפחה שיש לי עכשיו ממש לא מתאים לי אני פשוט רגילה. ויש עוד דברים פשוט אני מעדיפה לשמור אותם לעצמי אני לא הולכת לחשוף את עצמי לגמרי... אושרה

reutרעות

New member
אני רוצה...

אני מחפשת בבן הזוג שלי שיהיה- תכונות אופי-רגיש לצרכים שלי, פעיל ולא בטלן, חרוץ, חמוד, מצחיק אבל לא חוש הומור מופרז שאי אפשר לדעת מתי הוא רציני ומתי לא, מוכשר בנגינה/שירה. תכונות יופי- חתיך כמובן (סתם...זה לא חובה אבל שלא יהיה ממש מכוער), בלי שביל בצד- אני שונאת את זה, כיפה נורמלית ולא גדולה מדי! עדה לא משנה לי! ושלא יהיה נבך!!

mayakol

New member
אחלה דיון תמר...

הייתי אומרת- פשוט שיהיה אריאל
אבל אני אענה בפירוט לשאלה שלך... חשוב לי שיהיה למיועד לב טוב בראש ובראשונה, שתהיה לו נשמה טובה... שאראה שהוא מתייחס טוב לא רק אליי, אלא גם לסובבים אותי, גם לאנשים שהוא לא מכיר. שתהיה בו חמלה לאחרים. דתי לאומי, צדיק אמיתי, "דוס"
ובקשר לכיפה (שכולם כתבו עליה פה-) ממש לא משנה לי הצבע וסוג הבד... כיפה שיראו מכל הצדדים של הראש, כמו שצריך... שיאהב ילדים, כי אני חולהההה על ילדים... שידע לעשות איתי שטויות מפעם לפעם (או אולי כל הזמן
) כי אני זקוקה לזה...
טוב, זה מה שעולה לי בראש בנתיים, אני מניחה שאוסיף עוד בלי נדר אח"כ...

mayakol

New member
נזכרתי בעוד כמה דברים...

שיהיה רגיש, רגיש, רגיש... כזה שיוכל להזיל דמעה ברגעי הצורך, בלי לחשוב "אני גבר, זה לא מתאים..." שיקבל אותי על כל החסרונות שלי, בדיוק כשם שאני אקבל אותו על כל חסרונותיו... שאוכל לבטוח בו במאה אחוז, לשתף אותו בההההההכול, והוא ירגיש אותו הדבר איתי... שארגיש כשאני לא איתו שחצי ממני חסר.......

מוצארט

New member
צדקו כאן הקודמים שרשמו

שמתי ש"המיועד" יגיע, כל ההעדפות ישכחו שלא היו. תראו מה קרה לי, אני עם קפקזית

למעלה