דיון חדש!!!

או.קיי....../images/Emo140.gif

בס"ד אמממ מן הסתם לא בעיה להסכים עם מה שכתבת
רק שבקשר לגובה ולעדה זה תלוי :)) אגב, לא נראה לי שתהי חייבת להחליף מנהגים!! שמעתי שאפשר להחליט לפי מה הולכים - או אשכנזים או ספרדים והולכים לפי אותן הלכות בהכל..... זה נכון?........ ו........... מה זה דתי חזק *מתלהב*
נ.ב: אני לגמרי מבינה אותך בקשר להתקפות הדיבור!

tamarhp

New member
אמממ

יש לי דוגמה מהפורום לדתי חזק מתלהב ודתי חזק לא מתלהב, אבל זה לא יפה לכתוב את זה פה.... וד"א - דתי חזק כולל כיפה סבירה, אסימון לא מתקבל.

tamarhp

New member
נו באמת

דווקא אתה אמור לנחש בין הראשונים.... וגם למיכל יש סיכוי, ולשולי.. ולרחלי בטח גם.. ואולי לשי.. ואלי7...

tiki tiki

New member
יענו זה אמור להיות מישו שהשם

שלו מתחיל בפ'...? ואני אמורה להכיר אותו?!

tamarhp

New member
וכמובן -

של יהיה רציני מדי. אני אשתגע!!! (ואז אני אשלח SMS לאנשים שישעשעו אותי, והחשבון יגדל והוא יזרוק אותי מהבית!)

שאלה חביבה...

אמ...כמובן כיפה סרוגה...לא גדולה מידי אבל לא בגודל של אסימון-נורמלי וסביר..צבע? אני מתה על כחול אבל בואו נאמר שאם מישו עם כיפה כתומה ימצא חן בעייני-הוא יתקבל בברכה
(אני לא יודעת לסרוג אז נאלץ לקנות..) כדאי שהוא יהיה חמודדדדדדדדדדדדד ומצחיק...ושתהיה לו שריטה קטנה...כי באיזשו מקום-גם לי יש כמה קטנות... שלא יעשן\ישתה וכו'...חסר לו
שאני יהנה איתו... שיהיה מקשיבן טוב... שישלח הרבה smsim... ושידע לבשל-כי אישתו לא יודעת... והסיבות הנוספות שמורות במערכת... אבל מה אני צריכה לדבר על זה
כבר מצאתי את בחיר ליבי...

ה מ ש י ח

New member
נראה לי..

בלי קשר לכלום.. שאני החילונית היחידה שמכירה (ואוהבת) את המוזיקה של אהרון רזאל. איזה לחנים מדהימים יש לבן אדם הזה!!!

למעלה