ג'ונקירשור

geminigum

New member
../images/Emo140.gifג'ונקירשור

כי מעיין הביא לי את החשק עליו (כאילו שזה אי פעם עוזב אותי.... אמא....
)... ג'ונקי הצטלם לירחון SECI, מהדורת אוקטובר 2008. ככה, שזה עדיין לא יצא. תהנו.

geminigum

New member
../images/Emo140.gif

והקונספט היה ג'ונקי נגד ג'ונקי: הנער המפונק מול הגבר הקשוח. אני לוקחת את שניהם. הוא גדול... כמו שאמרתי, גם אם הוא יצטלם עטוף בניילון, הוא עדיין ייראה מיליון דולר. תהנו... מעיין כבר שמה את רוב התמונות למטה שרשור בוקר טוב, אז לכו לשם לראות. תודה למעיין
. ולא... הוא לא פנוי גם במוצאי החג ולא בכיפור, פסח, סוכות, צום גדליה וכאלה.... הוא עסוק
סתם פתחתי מחדש, כי אני חושבת שמגיע לו
...

MaNcHi 135

New member
סליחה שאני נידחפת

אבל כל הבוקר חרשתי על השיר שלו החלטתי לקחת על עצמי את אחת המשימות הכי מצחיקות בעולם וזה להראות עד כמה השיר הזה יכל להיות שיר בעיברית.. כגון: "את מדהימה כל סרה...." חכו חכו, זה יהיה ענק!

geminigum

New member
מעיין.

לשיר הזה יש כבר גרזה מצחיקה בעברית. ויש גם גרסה אמיתי בעברית. אני חושבת שזה שיר מהמם מדי בשביל לעשות ממנו צחוק.

MaNcHi 135

New member
איזו גרסה מצחיקה בעיברית?

לא ראיתי אותה! וברור שהשיר מדהים.. אבל יש מילים שם שממש דומות לעיברית...

geminigum

New member
על המילים שדומות לעברית....חשבתי כבר לפני שנה

והחברות שלי עשו לי קליפ ליום הולדת. את לא מסתכלת בשרשורים? תראי מה קרנית שמה לי בקישור כתגובה על ה"בוקר טוב" שלי.

MaNcHi 135

New member
ראיתי!!!!

ענק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שסיוון או לולי עשו את זה?? יווווו ניחנקתי מהשזיף שאכלתי בדיוק.. עלאק לא מתפשט והסוף עם האנחה הזאת.חחחחחחחחח אני התכוונתי אבל למשהו אחר..

geminigum

New member

geminigum

New member
אה, עוד משהו...

ללולי יש טלפאתיה עם ג'ונקי. הוא התפשט אחרי התרגום המצחיק. וכן, אלה המלאכיות היפות שלי הכינו לי.

MaNcHi 135

New member
תקשיבי אני בוכה פה מדמעות

של צחוק!!! אחי לא הבין מה יש לי ובא לראות איתי! הקליפ הראשון היה הורס! הקטע עם המקסיקני! חחחחחחחחחחחח והקליפ השני שההוא עף מהבמה ואז הוא מסביר למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את זה פעמיים! שימי את 4 פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!

geminigum

New member
אהמממ.... זה פתוח למשא ומתן....

וזה לא לפורום. אני מוכנה לשלוח לך בפרטי. אבל.... רק אם תתנהגי יפה. טוב?

mishi 1

New member
אייי איזה כיף לראות את זה שוב!

כמובן שצחקתי שוב כאילו לא ראיתי את זה מאה פעם חחח אבל נפלתי שם! ג'ונקי הזה חש את עצמו! אתה עשית את הקליפ העברת בעלות? אתה? אתה רק שרת את השיר! אבל גם זו אחלה תרומה.. ניתן לך על זה...
חחחחחחח וגם כולו מותש... כבר שכחתי
ענק.. ענק

ForYourLove

New member
במגזין לגברים הוא בשער ? ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

בדר"כ זה הפוך, שמים נשים במגזין גברים..

geminigum

New member
חחח, עד כמה שאני יודעת, זה לא ירחון גברים.

זה ירחון אופנה. לנשים, אבל יש גם לגברים. הם מצלמים פעם גברים, פעם נשים. מצטלמים לשם הרבה סלבירטיז של קוריאה. הנה אחת מהן, ששמה לי היו רי היפה המהממת, שאני אישית לא סובלת (וזה לא בגלל שהיא לא בסדר, הבחורה יפה מהממת ומוכשרת והכל), פשוט יש לי סיבות משלי

geminigum

New member
../images/Emo178.gifאבל היא מדהימה, תודו.

למי שלא יודע עדיין, היא זמרת. ומצטלמת לכל פרסומת וקליפ אפשריים עם טים בק טו וגם אחת החברות הכי טובות שלו
(אני לא אקלל פה, אבל תדמיינו את הקללות הכי גרועות עכשיו
)

geminigum

New member
../images/Emo193.gifזה עדיין משם...

מCECI ואגב, זה קראו לזה: "היו רי עושה את CECI" בהחלט... זהו... אחרונה.

geminigum

New member
../images/Emo122.gifלמה אני משרשרת אותה בכלל?

מי היא בכלל? אבל היא כל כך יפה בתמונות האלה (ובכלל), שאני לא יכולה להפסיק...

למעלה