בוקר !

מרשמלית

New member
../images/Emo140.gifבוקר !

לא חדשה כאן די קוראת אתכם מידי פעם, מודה ומתוודה שלא פעילה אבל קוראת אתכם המון ונהנית מהפורום שלכם. גם אני לא נימנית עם האנורקסיות. בגדים לא חסר אני מתלבשת תמיד אופנתי ובמידות הגדולות של 6 תמיד מוצאת דברים נהדרים במיגוון רחב של חנויות שאת רובם הזכרתם כאן, מוציאה הון על בגדים ותמיד באמת מבלי להעיד ניראת אחלה. אבל וכאן האבל הגדול יש לי מחלה לחזיות יפות ומיוחדות וסקסיות רק שהן עולות המון המון המון, זה לא משכנתה זה פשוט השתעבדות, שלא לדבר שהשיגעון הזה מחסל לי את המשכורת. שבוע הבא יש לי יום הולדת ואני ובן זוגי יוצאים לחברים ולאחר מכן למסעדה ולאחר מכן לבית מלון. ובא לי שני חזיות עד שחורה ואחת בורדו אדומה ובשיטוטים כאן באתר ראיתי תמונות נהדרות של חזיות. רוצה עזרה דחופה ! איפה לקנות ומחירים לא רוצה יקר בבקשה. נועה

חשבתי שאת קוראת אותנו מדי פעם...

אבל נראה לי שזה ממש לעיתים רחוקות! אחרת היית יודעת על המאדאם מדובר בחזיות מאממות - עוצרות נשימה במחירים מצחיקים של עד 200 שקל ביבוא ישיר מלונדון ואני הראשונה שתעיד על איכותן, יופיין ונוחותן. גשי ועמדי בפינה (איפה שהטלפון) התקשרי למאדאמה ASAP (052348571 - גל) וחייך ישתנו ללא הכר -מרגריטה מיחלקת את חייה לשניים - אלה שלפני גל ואלה שאחריהם. ואלה שאחריהם טובים לאין ערוך!-

madam pompadour

New member
../images/Emo6.gifמגיעות לך 2 ../images/Emo25.gif ענקיות ועוד

Pמשהו , אבל זה כבר לא לפורום ...

מרשמלית

New member
תודה ענקית../images/Emo24.gif

קיבלתי רשמתי גם את המייל וגם את הטלפון, רק עכשיו התפנתי לענות לחץ בעבודה. מקווה לייצור קשר ביום שישי זה היום היחיד החופשי שלי, ואז ניראה כמה ולמה ואיזה צבעים... תודה ענקית.. נועה

לא יכולה לעזור לך עם חזיה, אבל--

ראית שהמציאו אייקון חדש במיוחד בשבילך???

מרשמלית

New member
../images/Emo170.gifחחחחחחחחחחחח

לא שמתי לב רק עכשיו שציינת זאת.. חחחחחח אוהבת..

madam pompadour

New member
אולי כדאי לך...../images/Emo124.gif

לשריין את האייקון לחתימה (אם זה אפשרי)...

למעלה