kitkat24

New member
../images/Emo14.gif

לא יודעת אם זה המקום...אבל זה הסיפור שלי... שנים בניתי חומות והשקעתי בלחזק אותן... לא האמנתי שאי פעם יבוא מישהו שיראה אותי.. שיגלה מי אני ומה אני שווה...ואז הוא בא.. כמו רעם ביום בהיר משום מקום הוא הגיע וניסה לסחוף אותי אבל החומות שלי עמדו חזק חזק... והוא עקשן עם הראש בקיר.. "בקשה אחת אני מבקש ממך... תפסיקי לפחד ותורידי את החומות..." לקחתי אויר ונתתי לו להיכנס לתוך חיי ולתוך ליבי .. נתתי לו לראות את האור שבי שהיה כבוי מאחורי חומה.. באמצע פאב מלא עד אפס מקום עומדים ומתנשקים.. ובאותו הרגע (חשבתי שזה קורה רק בסרטים) היינו רק אנחנו שנינו על פני האדמה.. רק אנחנו והתשוקה שבינינו. ברעש עצום קרסה החומה.. ונתתי לו את כולי... נתתי לו את ליבי .... ואז הגיעה השיחה... "אף בחורה שיצאתי איתה לפניך לא מגיעה לקרסוליים שלך.. את מדהימה את יפייפיה.. אני רואה אותך ואני נדלק... אבל .... לא רוצה את הקשר הזה..." בלי הסבר ובלי מילה נוספת.. הוא לקח לי את החיוך.. נופלת לתוך תהום והתחתית לא מגיעה.. דיברתי שאלתי.. וזה ההסבר היחיד שקיבלתי.. "אני יודע שאני אתחרט אבל אני לא רוצה את הקשר.." ועדיין כל פעם שמבטו נח עליי עיניו יורות ברקים ואור שלא ראיתי מימי.. אז מה לעזאזל קרה פה? איך בן אדם מסוגל להגיד שהוא מרגיש שוהוא יודע שהרגש יכול רק לגדול כלפי ועדיין לבחור ללכת???? איך עושים דבר כזה ? אני גם יודעת איך הוא דיבר עליי עם חברים.... הקסמתי אותו והוא אותי..ועדיין הכל נגמר.. ריקנות כזאת לא חשתי מימי ...ולא רוצה להרגיש יותר בחיים... בכיתי צעקתי.. התפללתי.. וכלום לא השתנה... אז עם כל הצער אני בוחרת לא להרגיש יותר.. אני בוחרת להקים חומה.. יותר גבוה יותר חזקה ובטוח יותר עמידה...לא רוצה להוריד אותה יותר לעולם... רוצה לבד.. לא רוצה בחיים יותר לחוש. לא רוצה להתאכזב.. הלב שלי סבל מספיק.. מתנתקת והולכת.. הוא הפסיד מישהיא שיכלה להאיר את חייו שלא היו קלים בכלל .. ואני .. אני הפסדתי אהבה שהאמנתי שכה מגיעה לי... לא מפסיקה להאמין ... רק לא רוצה יותר.. לא רוצה לזכור יותר..

nate2000

New member
../images/Emo201.gif

אבל מה לברוח מקיצוניות אחת לאחרת? זה ישמע נדוש אבל בגלל בחור אחד ליפול ככה ולהיסגר?? הוא לא שווה את זה והוא גם נתן לך תירוץ נורא צולע. אני לא יודעת מה היה שם וכמה זמן הייתם יחד ולאן הגעתם, אבל הבחור הוכיח את עצמו כלוזר אחד גדול. תגידי ברוך שפטרנו ותמשיכי הלאה. חבל להיסגר ולפספס הזדמנויות בגלל טמבל אחד. תאמיני לי שיהיו המון אחרים שישמחו להתחלף איתו.

עליזה 63

New member
מה שכן

למדת שכל מה שחשת לא הלך לאיבוד ובעזרת השם שיגיע הנכון שלך משורש נשמתך אז זו תהיה אהבה לתמיד. ומה שכן מי שהפחדן משניכם זה הוא ולא את כי את הרשת לעצמך לפתוח את הלב ולחוש אהבה וזה היה שווה מתוקה . כי בואי אספר לך מהמקום שלי אני שנים לבד ומתה לחוש אהבה ולהיות נאהבת וזה לא קורה לי לצערי והנה דוגמא מישהו שהכרתי בשבת נאיר לי את הלב והיום אחרי שהשגתי את הטלפון שלו ולקחתי אומץ שלא שלי הוא אפילו לא זכר אותי לצערי הרב וככה הלב שוב פעם התבדה לצערי הרב. אז סתכלי על החצי כוס המלאה שלך מתוקה. ותמשיכי הלאה.

nate2000

New member
לא נורא קבלי גם ../images/Emo201.gif

הפסד שלו. וסליחה על הסקרנות
גם אחרי שהזכרת לו הוא לא הסכים להיפגש איתך?

dudy555

New member
תקשיבי...

לא אהבתי כל כך מה שרשמת. החיים שלנו לא קלים ובטח שבטח לא חיי האהבה אבל תחשבי על זה ככה הפסד שלו הוא יכל ליהיות מאושר והחליט בכל זאת לוותר עלייך אז תמשיכי הלאה אל תיבני חומות אל תעצרי את עצמך מלגרום למישהו אושר וליהיות בעצמך מאושרת תמשיכי הלאה תימצאי את הבחור שאת מגיעה לו ושהוא יגרום לך רק אושר...

kitkat24

New member
בתור גבר בבקשה תענה לי על דבר אחד

העובדה שנשים הן יותר אמוציונליות היא ידועה.. איך גבר יכול לעמוד מול אישה להגיד לה שמתוך הלא מעט בנות שהוא יצא איתן לא משנה באיזה תקופות בחיים הוא לא פגש מישהיא כמונה שהדהימה אותו כמו שהוא בחיים לא נדהם..ושבנשיקה אחת היא מצליחה לגרום לו להרגיש דברים שבנות אחרות במיטה לא הצליחו לגרום לו להרגיש... ועדיין לוותר עליה? איך בן אדם אנושי מסוגל לעשות דבר כזה? אני אהיה מאושרת ברגע שאני אצליח באמת לנתק את עצמי מהכל... כי באמת נשברתי.. יש לי את המשפחה שלי יש לי את החברים שלי... לא רוצה להכיר יותר אף אחד... פשוט לא רוצה!

dudy555

New member
תקשיבי...

לתת לך הסבר מדוייק אני לא יכול כי אין לי מושג למה הוא עשה זאת!! אבל לכי תדעי אולי הוא לא רצה שזה יתפתח כדי שבעתיד הוא לא יפגע בך או משהו בסגנון אי אפשר לדעת מה עבר לו בראש... בכל מקרה מה שאני אומר שאסור לך להרים ידיים ולהגיד "אני יבנה חומות" זה לא יעזור לך את הרי רוצה ליהיות מאושרת ויש שם את האחד שלך שיעשה אותך כזאת את רק צריכה לדעת איך לבחור אותו זה הכול!!! אז אוקי ניפגעת בחיים שלך מאהבה כולם פה ניפגעו ולא פעם 1. תקשיבי "מה שלא הורג אותך מכשל אותך" תמשיכי קדימה תילמדי את הקלח מהמקרה הזה ותמשיכי הלאה... תחשבי עליו כעל עוד אחד שכנראה לא היה מתאים לך ולכן זה ניגמר כל כך מהר וטוב שכך .

אני מאוד מזדהה איתך- קרה לי מקרה

דומה לשלך... גם קיבלתי מילים יפות- שאני האחת והיחידה...החצי השני....נתחתן...הבית שלנו....וכ"ו....ונסחפתי הכול היה ניראה לי וורוד והרגשתי שזה זה- הבן אדם בשבילי שרואה מה אני שווה שאוהב אותי ויילך איתי באש ובמיים ומה קרה בסוף? בסוף ראיתי גם נקודות אדומות- כמו קינאה, ניסיון לשתלטנות וכ"ו....וכשהוא ראה שהוא לא משתלט עליי הוא חטף רגליים קרות והתחיל להיות רחוק וקר....אז החלטתי אני לחתוך !!! והאמנתי בתום לב שהוא יחזור כשהוא יבין מה הפסיד, ומה גם שאם המילים היפות שבהן הוא שטף אותי הן נכונות אז הוא לא יוותר על החצי השני שלו.....ועובדה עבור שלושה שבועות וכלום!!! ניסיתי להבין מה קרה?! אבל כניראה הוא לא אהב מספיק.........ואני לאט לאט מנסה ללקט את השברים ולטפס למעלה ולהמשיך לצאת...

עליזה 63

New member
nate2000 הוא

אמר לי אני יחזור אליך עוד כמה דקות ולא חזר. מה יש לגברים של היום באמת שאני לא כל כך מצליחה להבין אותם.

nate2000

New member
עזבי....

ועוד אומרים שנשים הן עם מסובך... הוא פשוט לא בעניין. הסיפור הזה מזכיר לי סמינר של שרון רובינשטיין. שם מלמדים גברים איך להיות מה שנקרא "בייב מאסטר" חלק מהחבר'ה שעברו את הסמינר מספרים אח"כ בהתלהבות איך קודם הם פחדו לגשת לבחורה ועכשיו הם יוצאים לפאב ואוספים טלפונים לפעמים מכמה בחורות בערב אחד כדי לרכוש ביטחון עצמי וסתם בשביל הרגשה טובה. לכי תדעי אולי נפלת על אחד כזה. לכולנו יש מקרים כאלה. אני שגם לי היה משהו דומה עם מישהו שהכרתי בצ'ט ממש מזמן פעם אחת אחרי שכבר דיברנו איזה שבועיים בטלפון ואיכשהו לא הצלחנו לקבוע פגישה הוא אמר לי שיחזור אלי עוד כמה דקות ולא חזר עד היום.... גם הבחור הזה בטח שכח. עזבי אותו כשיזכר יתקשר (בהנחה שזה יהיה רלוונטי).

kitkat24

New member
גם אני שנים לבד

ואין לי שום בעיה להתחיל עם בחור שמוצא חן בעייני ועשיתי את זה בעברי.... אבל בסופו של יום זה לא שווה את זה.. מבחינתי לפחות .. לא עם האובדן הוא יותר גדול ממה שקיבלתי... לצערי פה אני חייבת לחשוב עם הראש ולא עם הלב...

kitkat24

New member
זה לא רק בחור אחד...

יצאתי עם לא מעט בחורים בחיי ומעולם אף אחד לא ראה את הדברים שהוא ראה.. דברים שתמיד ידעתי שיש בי.. אני בחורה מאוד אינטואיטיבית ובתוך תוכי אני יודעת שיכל לצמוח פה קשר מדהים... לא מוכנה לאכזבות האלה יותר.. בסוף זה פוגע בי.. כי במקום לשבת ללמוד למבחנים שלי אני כואבת על הקשר.. היום הייתי הכי רגועה שהייתי בחודשים האחרונים .. כי אני שלמה עם ההחלטה שלי ותודה על העידוד.. אבל אני חושבת שהנסיך שלי על הסוס הלבן..(לא שבאמת יש דבר כזה) הלך לאיבוד בדרך.. ולי אין כוונה ללכת לחפש אותו.. תודה על החיבוק..

מאמי

מסכנה שלי, כואב לי הלב, כמעט בכיתי כשקראתי את זה, זה כל כך לא פייר, ניסית לברר למה הוא החליט דבר כזה קיצוני, לסיים את הקשר? תומכת בך מכל הלב...

kitkat24

New member
ניסיתי...וניסיתי..

עד שהייתי כחולה בפנים... לא קיבלתי שום הסבר ושום דבר הגיוני.. אל תבכי.. אני בכיתי כבר מספיק על האהבה הזאת שלא תהיה... לא יודעת מה הסיפור שלו... תודה על התמיכה

אל תנסי חבל..

קרה לי משהו דומה.. וניסיתי להבין למה וכשאני רוצה למצוא תשובה למשהו אני מוצאת הפכתי עולמות אבל הגעתי לזה וזה עזר? ממש לא סתם הכניס אותי ליותר תסכול כי הבנתי שזה לא בגללי זה בגלל משהו בעבר שלו... זה סתם תסכל אותי יותר גרם לי יותר לרצות אותו אין טעם תעברי הלאה אבל אל תסגרי את עצמך לאחרים אני יודעת שקל לדבר ושזה קשה אני בערך במקום הזה עדיין ... אבל אין טעם לבנות חומות... לפעמים גם אם כואב זה שווה את התחושה של האושר... ואומנם אביר על סוס לבן יש רק באגדות אבל יש הרבה דברים יפים שאפשר למצוא בזוגיות וחבל לפספס אותם תני לזה זמן... זאת כנראה התרופה הכי טובה...

kitkat24

New member
אני יודעת...

שזה לא משהו כזה במקרה הזה.. מה שמתסכל אותי כל כך זה שעם כל זה שהוא לא רוצה את הקשר הוא עדיין מחפש את קירבתי .. ואחרי שאני הולכת הוא לא מסוגל להתרכז בלימודים שלו אפילו..(וזה בחור שעוד לפני שהתחלנו לצאת שמעתי עליו כמה בתקופת בחינות כלום לא מקים אותו מהכיסא וכלום לא מפריע לו ללמוד..) אז מה לעזאזל אני אמורה להבין.. אני לא באמת רוצה חומות.. אני לא באמת רוצה לבד.. אבל עייפתי כל כך מכל זה .. מכל הבנים שרוצים בחורה שלא משחקת משחקים אבל כשאחת כזאת נקרת בדרכם הם לא יודעים מה לעשות.. אז חאלס נשבר לי הז** אני מהבנות שכשהן רוצות משהו הן הולכות אחריו.. אבל כנראה עוד לא נולד הגבר שיודע להתמודד עם זה.. אז לא צריך!! אבל תודה על התמיכה וההבנה

הוא תפס רגליים קרות ונבהל כנראה

יש כאלה שמחפשים משהו שתמיד הם רצו אבל לא מצאו... וברגע שהם משיגים אותו הם קולטים שזה אולי גדול עליהם מידיי שהם לא ידעו איך להתנהג ואיך לשמור על זה אז הם פשוט לוקחים את הרגליים ובורחים כדי לא לעשות טעויות... הם מעדיפים לא להכנס לזה מאשר להיות בפנים ולאבד את זה באיזשהו שלב בחיים הוא כנראה רוצה את הקשר אבל זה גדול עליו.. תני לו לברוח תני לו את החופש לסדר את המחשבות שלו ולהבין איך הוא מתמודד עם זה אם את מספיק חשובה לו יש מצב שהוא יחזור בעתיד אם תיהי פנויה בשבילו ותרגישי שלמה עם עצמך לקבל אותו חזרה... אז שניכם תהנו מזה... אבל אל תחכי לו... אם תמצאי מישהו שטוב לך ונח איתו לכי על זה... עזבי את החומות זה סתם יהפוך אותך לרייקנית... מרירה.. צינית... וזאת התחושה הכי גרועה לדעתי (בעיקר אם את אומרת שאת לא רוצה לבד ושזה בא מתוך יאוש) איכשהו אחרי שויתרתי על אותו אחד שמאוד רציתי בהתחלה זה כאב לי מאוד ואחר כך הוא חזר וכשהבנתי שזה לא ילך וויתרתי הרגשתי את הרייקנות הזאת וזה כל כך הפריע לי עד כדי כך שהעדפתי את הכאב מהתחושה של החלל הזה... ויש אנשים בחוץ שיש להם את הביצים (סליחה על הביטוי) לקפוץ למים... אני בטוחה שתמצי את אותו אחד... אני גם אוהבת להיות ישירה וכשאני רוצה משהו אני יהפוך עולמות כדי להשיג אותו... (כמובן אם זה הדדי) ואני מבינה אותך מאוד...

תגובה

אהבה נכזבת דבר קשה. לי היתה אהבה נכזבת קשה, אהבת חיי לא רצתה בי. צריך להמשיך לבטוח באהבה ולמצוא את האנשים המתאימים לנו, שידעו להעריכנו נכון. בעתיד ודאי תמצאי אדם שיאהבך. הכי חשוב שתמשיכי לאהוב ולהעריך את עצמך, ותהיי עם בטחון עצמי.

למעלה