למה דימוי רע?

הוא יכול לפעול לטובתנו והוא יכול לפעול לרעתנו. ואנחנו יכולים להחליט איך זה ייראה....

כי הזמן פשוט קיים

באש יש לנו בחירה להשתמש. הזמן לא שואל אותנו. הוא גם רופא וגם רוצח

לא...

גם האש תמיד קיימת. אומנם אתה לא תמיד רואה אותה ומבחין בה (כמו הזמן בעצם...). והאש יכולה פתאום להפתיע אותך (כמו הזמן- כמה פעמים הסתכלת על השעון ואמרת: מה?? כבר 5??) גם בזמן יש לנו בחירה להשתמש (להכין לו"ז, זה נקרא לנצל ולהשתמש בזמן) ותרשה לי לומר לך שגם האש לא תמיד שואלת אותנו....

pardoi

New member
../images/Emo45.gif

tell me about it ומה אני? אני הייתי שבר כלי... אחח איך הזמן טס כשנהנים :)

duduamar

New member
../images/Emo24.gif

אני מאמין שאין דבר כזה "האחד" (חוץ מאולי במטריקס), ואין דבר כזה "המיועד" וכל הדברים האלו... יש אהבות גדולות יותר ויש פחות. את צריכה לשמוח שהיתה לך אהבה גדולה, יש כאלו שלא חווים את זה בכל חייהם. כמובן מצער שהיא נגמרה, אבל לפחות חווית אותה, ואין שום סיבה בעולם שלא תזכי לחוות אותה שוב... אם אני אופטימי בקטע הזה, אז תהיי גם את :)

מותק !!

כל מה שנגמר (ע"י 2 הצדדים וחס וחלילה לא ע"י כוח עליון ) משמעו : מחכה לי משהו יותר מעבר לפעמים אנחנו נפרדים מאנשים חשובים גם כדי לעבור איזשהוא תהליך ואח"כ חוזרים ע"מ ליצור משהו יותר טוב עם אותו 'אקס', זה יכול להיות תהליך התבגרות, תהליך הארה וכו' וכו' . אני מאוד מאמינה באימרה - אם שני אנשים צריכים להיות ביחד הם יהיו ביחדבגלל היום אני אפילו לא מפחדת אם החבר שלי יבוא ויגיד לי - שמעי לא טוב לי בואי ניפרד . כל מה שקורה קורה בשבילנו, לא לנו אני מאוד מאמינה בחוויות חיוביות וטובות שמגיעות לחיי ומקבלת תהליכים שצריכים לקרות כי באמת הכול לטובה ואם תצטרכו להיות יחד אתם תהיו ואם לא,אז כנראה שמגיע לך משהו שהוא יותר טוב בינתיים נסי להתגבר, ע"י הזמן ע"י ההבנה שהכול לטובה וע"י כל מה שהחבר'ה שלך למעלה הזכירו :) IT WILL BE OK

duduamar

New member
גם את מותק !!

למרות שלא התכוונת אליי... בכל אופן - מסכים איתך... אם הכל טוב בין בני הזוג, הם לא היו נפרדים... אני מאמץ את הסלוגן שלך ב2 ידיים

"לב שבור הוא לב שלם"

רבי נחמן מברסלב\ברי סחרוף כל אהבה (אמיתית) זה דבר גדול. נראה שעוד לא התגברת על הפרידה שהייתה לך. שתבוא לך אהבה הבאה היא תהיה גדולה אבל לצערי לא אופטימית.

PinkWin

New member
תודה לכם על התגובות ../images/Emo9.gif

רק הרגע נכנסתי לקרוא, אני מתחברת לכל מה שכתבתי, ואני מאמינה בו. אני שמחה שכתבתי מה שכתבתי, לפחות ככה יצא לי לפרוק קצת מתחים. היום התעוררתי בהרגשה הרבה יותר טובה. תודה לכולכם

למעלה