PinkWin

New member
../images/Emo14.gif

שמעתי פעם שכולם זוכים לאהוב בחיים, אך רק ברי מזל זוכים באהבה אמיתית. אני זכיתי. היתה לי אהבה אמיתית, גדולה, ענקית! ופוף, היא נעלמה. אבל בפנים, היא תמיד תשאר. למה אני כותבת פה בעצם? אני לא יודעת, אולי כדי לפרוק, אולי אני בתקופה רגישה שוב.. אולי זה לא הכי יעניין אתכם, ועדיין, כמה קשקשתי פה בפורום על רואי, המון. כעסתי עליו, אולי לפעמים שנאתי אותו, צחקתי איתו, רבתי איתו.. תמיד זה היה איתו. עכשיו זה רק אני. איך אפשר לשבת בצד בידיעה שהבן אדם שאתם הכי אוהבים, לא אתכם? הרי אף פעם לא מאוחר, אז למה להרים ידיים? לפחות ככה אני חושבת ומרגישה. עברו כמה חודשים מאז שנפרדנו, ובאמת, כל יום שאני קמה אני חושבת עליו מחדש. יש ימים שיותר, יש ימים שפחות. אבל תמיד הוא איתי בלב, במחשבות. תמיד. אם היינו בסרט, בטח הוא היה עם סוף טוב, אבל אלו החיים, החיים הם לא סרט,ולרב אין סופים טובים. כנראה שבחיים כל דבר קורה מסיבה, ככה לפחות טוענים, הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מהי הסיבה, אבל אין קול ואין מענה. ככה זה. "אהבה ראשונה היא תמיד אהבה אחרונה"

פינקי!! ../images/Emo24.gif

אל תחשבי ככה! אהבה ראשונה היא ממש לא האהבה האחרונה! האהבה הראשונה היא הבסיס..... זה מזכיר לי את חברה שלי, היה לה חבר 3 וחצי שנים. ויום אחד הוא החליט שנמאס לו ממנה.... היא באה אלי ולא הפסיקה לבכות! היא לא אכלה, לא שתתה, לא למדה, לא חיה! כלום! היא חשבה שזהו, הכל נגמר, היא חשבה שהיא לא תוכל לאהוב יותר אף אחד..... היא הלכה לטיפול אצל פסיכולוגית וזה לא עזר. היא הייתה במצב זוועתי כמה חודשים! וכל מה שניסיתי להגיד לה, לא עזר. היא היתה שקועה בצער שלה... היא אמרה שזאת היתה טעות בכלל שהם היו חברים כי עכשיו סתם קשה לה ונסיתי לשכנע אותה שזו לא היתה טעות! ושהיא בעצם למדה הרבה מהקשר הזה והקשרים הבאים יהיו יותר טובים! אחרי כמה חודשים היא הכירה מישהו והם היו ביחד חודשיים בערך... בחודשיים האלה היא התאוששה והתחילה פחות או יותר לחזור לעצמה.... לפני שנתיים בערך היא הכירה את הארוס שלה.... ורק עכשיו היא מבינה שהחיים מלאי הפתעות ואי אפשר לדעת מה מתוכנן בשבילנו.... מה שאתמול היה הדבר הכי גרוע בעולם, בדיעבד הוא הדבר הכי טוב בעולם! בהצלחה פינקי! אני בטוחה שתמצאי את האהבה האמיתית שלך!

PinkWin

New member
אמן ../images/Emo57.gif

אכן החיים מלאי הפתעות.. מעניין איזו הפתעה מחכה לי
ובכלל לכולנו

../images/Emo24.gifתחייכי-הכל לטובה.

האמת שאין לי מה להגיד לך, אני לא בקיאה בנושא "אהבה"..וגם אין לי מושג למה אתם כבר לא יחד. מה שכן,המשפט האחרון שלך..מאיפה הבאת אותו? זאת שטות.

Paranoid Eyes

New member
אויש נו איזה בולשיט

אהבה הראשונה היא ממש לא האחרונה, ולמה את נשמעת כמו איזה רווקה זקנה בת 70? תתאפסי על עצמך, תחשבי כל בוקר על איך את פותחת את היום בחיוך, עם מחשבות ודברים אחרים שיעסיקו אותך, ולא מחשבות עליו.

עוד פעם הוא?

אני אתן לך עצה שנתתי למישהי ממש לא מזמן שהתלוננה גם היא שיש מישהו שלא יוצא לה מהראש כבר ה-מון זמן. אני מכיר את זה, היה לי את זה ולכן העצה שלי מגיעה מנסיון...לא מהספרים. תפסיקי לחשוב עליו. ממש ככה. הכי פשוט, הכי מסובך. תפסיקי לחשוב עליו. בכל פעם שאת חושבת עליו, את למעשה יוצקת עוד קצת בטון לתוך המוח שלך ומקבעת אותו בפנים, מול העיניים שלך. כל מחשבה, כל זיכרון, הכל...עוד ועוד יציקות. את צריכה ממש להכריח את עצמך שלא לחשוב עליו. כשמתגנת מחשבה, תנערי את הראש ותחשבי על משהו אחר...לא משנה מה. על עץ שנמצא מולך, על בן אדם מוזר שעובר או על פוסטר שעל הקיר. אם יש לך זכרונות פיזיים ממנו (מתנות, מכתבים וכו'), תזרקי...אל תאפסני בצד...פשוט תזרקי. אם את שומעת שיר שמזכיר לך אותו, תחליפי תחנה, תשירי חזק שיר אחר שלא קשור...אפילו הנעימה של הדרדסים תעזור :) זה לא יקרה ביום או יומיים...אבל לאט לאט זה ידעך. את תדחיקי אותו פנימה וכבר לא תזכרי אותו כמעט בכלל. בסוף רואי יכנס לתוך קופסא קטנה עמוק עמוק בפנים. את אפילו לא תדעי איפה הקופסא, רק תדעי שהיא קטנה ורחוקה. ותזכרי שאסור לך לחפש אותה כי אם היא תיפתח, היא תפגע בך שוב.

EdisonGirl

New member
במילים אחרות, הדחקה.. ../images/Emo123.gif

לא, סתם. אני מסכימה עם מה שאתה אומר! (למעט: "לא מהספרים"- למה מאיפה נראה לך שהספרים באו?!
) רק רוצה להוסיף: לפני שמבצעים ת'מחיקה הזו, כשהכל עוד נטחן בראש נון-סטופ, כדאי לדעתי לעשות סדר ולהפיק לקחים (בריאים!) גם אם רגשית קשה עדיין להאמין להם, ורק אז למחוק. אחרת עלולים להישאר עם מטענים ואמונות בלתי מועילים לגבי מערכות יחסים זוגיות או המין הגברי בכלל.

בדיוק, הדחקה.

פסיכולוגיה קוגנטיבית שולטת
(ופרויד סאקס). הפקת הלקחים שלי באה תוך כדי ההדחקה, בזמן שהיה לי כבר יותר קל לחשוב על זה מבלי שהרגשות יתערבו ויפריעו.

Paranoid Eyes

New member
איזה נחמד היה יכול להיות

אילו, הסרט "שמש נצחית בראש צלול" היה יכול להתקיים במציאות. מעניין..

ChilD SouL

New member
ככה אני עושה.../images/Emo6.gif

או לפחות משתדלת. לא תמיד זה מצליח.

PrInCeS LiAh

New member
הזמן...

מרפא הכל! סבלתי מזה לאחר הפרידה מ"האהבה הראשונה" 3.5 שנים של כל מה שתיארת פה. היום אנחנו כמו שני זרים...

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שעוד זוכרים כאן איך הייתי בדיוק לפני שנה אחרי הפרידה מהאקסית... אין ספק שהזמן הוא אחלה דוקטור

PrInCeS LiAh

New member
דוקטור מעולה...

אותי זה מדהים כל פעם מחדש שאדם שתיכננתי איתו חיים משותפים הוא עכשיו כמו כל אחד ברחוב.

דודו!!!../images/Emo124.gif אני לא מאמינה!!!

הזמן הוא דוקטור??? ואני הייתי בטוחה שזה תרופה
אז אתה רוצה להגיד לי שתמיד כשאמרו לי שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר, סתם עבדו עלי??

למעלה