../images/Emo14.gif

Lay a whisper on my pillow, leave the winter on the ground. I wake up lonely, there's air of silence in the bedroom and all around Touch me now, I close my eyes and dream away. It must have been love but it's over now. It must have been love but I lost it somehow. It must have been love but it's over now. From the moment we touched, 'til the time had run out. Make-believing we're together that I'm sheltered by your heart. But in and outside I've turned to water like a teardrop in your palm. And it's a hard winters day, I dream away. It must have been love but it's over now. It's all that I wanted, now I'm living without. It must have been love but it's over now, it's where the water flows, it's where the wind blows. אומנם מעולם לא היית שלי, אבל מותר לחלום, מותר לדמיין, מותר להתאהב, נכון? והפעם זה היה אמיתי... לא סתם התאהבות נעורים, כבר לא נערה יותר, כבר הרבה זמן לא והפעם זה היה כלכך אמיתי... אבל זה היה רק חלום חלום שבסופו אני נשארתי פגועת לב, לא בגללך, חלילה, אלא בגללי, כי אני חלמתי יותר מידי, ואני ריחפתי יותר מידי ואז הנחיתה חזרה למציאות היתה ועדין קשה. הייתי ואני עדין מוכנה לעשות הכל, כמעט הכל בשבילך, בשבילנו, בשביל שאולי יהיה סיכוי... ללכת עד קצה העולם, ללמוד את כל המילים במילון, אני אסחוב את סלע גיברלטר, אני אבנה גשר שיחצה את כל האוקינסים בעולם, אני אקח כוכב נופל ואחזיר אותו לשמיים בשבילך אבל הכי חשוב אני אעמוד לצידך ואיתך ביחד... יש אנשים שצוחקים, לועגים, מקניטים, אבל מה אני אעשה, כשאהבה פוגעת היא עושה את זה חזק ועד הסוף. יכול להיות שאני מגזימה לפעמים, יכול להיות שאני חולמת יותר מידי, אבל גם ככה לא יקרה כלום לא ביני לבינך לפחות אז מותר לי לחלום נכון? אני מנסה עכשיו לשכוח, משום מה זה לא ממש עובד, כל דבר שאני מנסה לעשות כדי לשכוח, אתה מופיע בו. גם כשאני יוצאת לפגישות ואני נהנת בהם אתה פתאום מופיע מולי ואני כאילו מדברת איתך... אין לי עוד הרבה מה להוסיף, רק אני אוסיף עוד שיר אחד שכלכך מתאים... I'm scared So afraid to show I care Will he think me weak If I tremble when I speak Oooh - what if There's another one he's thinking of Maybe he's in love I'd feel like a fool Life can be so cruel I don't know what to do I've been there With my heart out in my hand But what you must understand You can't let the chance To love him pass you by Should I Tell him Tell him that the sun and moon Rise in his eyes Reach out to him And whisper Tender words so soft and sweet Hold him close to feel his heart beat Love will be the gift you give yourself Touch him With the gentleness you feel inside Your love can't be denied The truth will set you free You'll have what's mean to be All in time you'll see I love him Of that much I can be sure I don't think I could endure If I let him walk away When I have so much to say I'll Love is light that surely glows In the hearts of those who know It's a steady flame that grows Feed the fire with all the passion you can show Tonight love will assume its place This memory time cannot erase Blind faith will lead love where it has to go Never let him go הלוואי ויהיה לי את האומץ והיכולת הזאת.... לא, לא תהיה לי .... אני יודעת...
(השיר הראשון הוא: MUST HAVE BEEN LOVE של ROXETTE, והשיר השני הוא: TELL HIM של סלין דיון וברברה סטרייסנד)

נראה לי

שבזמנים כאלו הכי טוב זה ללכת לים להביט לחשוב לחלום לדמיין להרגע ואולי אולי הכל יהיה ברור יותר...

יקירה ... ../images/Emo39.gif

כל אחד עושה מה שהכי מתאים לו.. אם את חושבת , שהליכה לים תגרום לך להירגע , לחשוב , לדמיין.. זה מה שיעשה לך טוב אז לכי.. יש אנשים כשהם מדברים עם אנשים אחרים , ומיעצים להם הם מרגישים גם טוב , ואם את חושבת שאת גם אחת מהם .. וזה מה שיעשה לך טוב , אז לכי לדבר .. העיקר שיהיה לך טוב
... אני מקווה שתמצאי את התשובות שלך , אי שם בתוך חדרי הלב ובשקט הנפשי שלך..

ה מוזה

New member
אף פעם אל תפסיקי לחלום

זוכרת את הפרפרים והחיוכים ותחושת התרוממות הנפש ? חלום עוטף אותנו ברכות ..בכל אותן תחושות מופלאות יש קסם בחלומות ..הקסם הוא שיש בהם את הכוחות להתממש , חלומות הן הגרעין שממנו נובטת מציאות אדם שליבו מלא באהבה ..מקרין אהבה לעולם , לאנשים וממגנט אליו אהבה .. אספי את כל הפרפרים , החיוכים , פעימות הלב אחזי בהם חזק ..משם תצעדי צעד אחד ..רק צעד אחד "Tell him Tell him that the sun and moon Rise in his eyes Reach out to him And whisper Tender words so soft and sweet Hold him close to feel his heart beat Love will be the gift you give yourself יכולת יש לך .. אומץ.. בואי אספר לך סיפור קטן על אומץ הרבה פעמים בחיים אני נתקלת במצבים , כמוך .. שאומרת לעצמי .."אין לי אומץ,אני לא מסוגלת , זה לעולם לא יקרה " ואז נזכרת בטיול קיצי שכזה .. לבריכת המשושים ,לא היה לי מושג לקראת מה אני הולכת חשבתי לי "טיול של שבת "..
עד למצוק הראשון ..15 מטר גובה למטה מים ..בדרך אוויר ואין דרך חזרה שעה עמדתי שם על הקצה ..עושה את כל השיקולים "בטח יש סלע במים ואני אנחת עליו" "אולי אני אקבל מכה " מחשבות ..מחשבות ..מחשבות והפחד בנתיים צובר עודף משקל מפחיד בבטן שלי (מכירה את הפחד הזה בבטן ?) בשניה שבה חדלו המחשבות . קפצתי . ממש שניה ,רפרוף של ריס ..ומצאתי עצמי במים לא מאמינה שקפצתי ... שמעתי היום משפט חכם " רוב האנשים חושבים יותר מדי במקומות שצריך להפעיל רגש ומפעילים רגש במקומות שצריך לחשוב " תקפצי

אם יש לי

או יכול להיות לי אז למה אני לא מצליחה לדבר איתו אני גם חושבת מה הטעם בלדבר איתו הרי בכל מקרה כלום לא יצא מזזה אז למה סתם להפגע עוד יותר?

../images/Emo23.gif

לא מבינה את האנגלית שלך (טוב, אז לא מנסה להבין. מה תעשי לי?
), והאמת שגם אין לי ממש מה להגיד, מעבר למה שכבר אמרתי. אבל רוצה להגיד לך תודה על בוקר כיפי שעבר עליי היום, בזכות מישהי מאוד מיוחדת

למעלה