../images/Emo14.gif

היי ידידי כולם כאן כותבים וחורזים בעיקר שירי אהבה נהדרים ומה עושים כשנורא עצובים כשרע ועצוב וכואב מבפנים האם זה עוזר לכתוב שירים עצובים האם לכתוב זו בריחה או נחמה של טיפשים לשקוע בעולם לא קיים, דמיוני, איש אחד חכם אמר לי, פנטזי, לכולנו מותר לחלום חלומות, זה עוזר לעבור את העננים והסערות אין איסור לא בתורה ולא בעשרת הדיברות זה לא גורע ואולי מועיל זה לא מזיק ואפילו יעיל. ואני זאת שעודדה בשבוע שעבר וכעת זקוקה לעידוד ככל שאפשר סביר להניח שיגיע יום חדש מחר ונעים והשמש תבצבץ לה מבעד לעננים ותשלח קרנים מלטפות מעל ראשי האנשים ואדע למצוא את שביל הזהב כמו תינוק העושה את ראשית צעדיו. ******************************* מצטערת , זה מה שיצא מתוך מצב הרוח שאני נמצאת בו מקווה שלא דיכאתי אותכם יותר מדי חני

mr_lonely

New member
../images/Emo141.gif חני !!! חני !!! חני !!!

אני לא מבין למה את שואלת הרי את יודעת את התשובה כי הרי בשבוע שעבר עודדת אחרים ואולי...כך את משדרת לנו רמזים... אפשר לכתוב ולחרוז גם כשנורא עצובים ורע וכואב מבפנים חלק מהשירים היפים ביותר הם שירים כאלה... ולא ! לא דיכאת אותנו הרי בשביל מה יש חברים ומחר תזרח השמש וכולנו נתחמם לקרניה ועד אז...תחלמי ותפנטזי ואם לא עוזר...תהיי קצת עצובה היום לפעמים זה עוזר להעריך את השמחה של מחר !

ניקו 45

New member
חמני יקרה ........./images/Emo141.gif

קראי את שכתב מר לונלי , ועם כל מילה מסכים אני . והרי החולם הגדול מכולם היה ...יוסף אבינו הקדמון . מותר ורצוי לחלום . מותר ורצוי לפנטז . וחלום הוא מטרה , משאלה , כמיהה שלנו . הלא כך? ומכאן התקווה המיוחלת כל כך . השירים הכי יפים שלי ושל אחרים יוצאים מתוך הכאב הכי עמוק , שימי לב לכך . ותמיד אחרי כאב עמוק באה הארה , שמחה ואושר גדול . כך זה קורה אצלי בד"כ . ואז יודע להעריך היטב את שיש . ובאם חלומנו לא התגשם , אז מה קרה ? לפחות לפרק זמן מסויים היה לנו עונג וכיף . המשך ערב קסום לך שלך ניקו

בת ה י ם

New member
גם אם לא אדייק בחריזה

ואולי אפילו תצא לה סתם שורה כבר אמרו חכמינו העיקר הכוונה.... ראשית נפתח בסרט אדום
- איתו מותר לך לחלום אחריו יגיע הסגול...איתו תוכלי לפצוח במחול תקפצי תדלגי תשברי תתרסקי אח"כ קומי תרקדי תאספי הבוקר מחר יביא איתו את הכחול....השלו המרגיע הכל יכול ישתלב באורו של הצהוב....צהוב של תקווה , של התחלה חדשה.

בוקר אור לך יקירה

אהבתי את מה שכתבת שמחה לפגוש בך שנית אני הנסיכה הסגולה שבחרה להפוך לנסיכה של הכוכב הסגול שבא אחרי הכחול ומעליו הלבן של הכוכב הזוהר מעל עדיין לא הצהוב שזורח החוצה אלא הלבן שיש בןאת כל הצבעים יחדיו שמחה לפגוש בך שוב יפתי המתוקה
אשה יפת מראה ונשמה יפיפיה

התעודדי יקירה

כולנו נעים בין עצב לשמחה נהייה פה בשבילך תמיד בעצב או בשמחה באושר ובדכאון שאי פניך אל השמש כפי שהיא זורחת כל בוקר כך חייך יהיו מוארים לעיתים צריך לרדת את העמק עד למטה עד שאין עוד איפה לרדת כדי לטפס לצד השני המואר יקירה החיים הם גבעות והרים תזכרי שאחרי כל ירידה יש עליה וסוף הוא משהו שבקצהו יש התחלה למשהו חדש ומרענן

פורום תמיכה

כולנו פה לעודד לתמוך אנחנו לא מכירים אך חשים קרובים כל אחד כותב את תחושותיו ואת חוויותיו ואת העצבות לפעמים. ראשית כל הכבוד ששיתפת אותנו שנית אני מדבר בשם עצמי ורואה שגם אחרים אומרים אנחנו כאן אחד לשני.

טאKילה

New member
חני..../images/Emo24.gif

את בבית הזה עם כולנו,לשתף ברגעים יפים לשמוח איתך, את איתנו לשתף ברגעים של עצב, ואנחנו לך לנגב דמעתך,ולחבק אותך..
עוד יאיר השחר והשמש תזרח מעליך בקרני זהב..

חני....../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

הנה כבר שחר חדש... הסירי עצב מליבך, אנחנו כאן ברגעים הקשים, אנחנו כאן ברגעים השמחים... מכורה לאהבה.

למעלה