../images/Emo14.gif

ואחרי אלף ניקים בדוים, לא יודעת מה גרם לחזור ולכתוב חזרה תחת זה..שיהיה.. נורא התקשתי תמיד להבין את המשפט "אוהבת אותך עוזבת אותך" משום מה כרגע הוא ברור לי יותר ממה שיוכלתי אי פעם לדמיין אני אוהבת אותך אני עוזבת אותך נשאר זיכרון יפה שנורא קשה להתמקד בו כרגע, אבל אני מניחה שאם הזמן זה יהיה יותר פשוט. אני, שכל כך לא יודעת איך לבכות, יושבת ובוכה יום שלם בלי הפסקה למה? כי מהדהד לי צחוק כרגע בראש צחוק הגורל? או סתם צחוק של מישהו שממש נהנה לראות אותי ככה.. משום מה אני שומעת צחוק כזה מתגלגל.. כאילו מישהו אומר לי:"אמרתי לך" אז נדמה כאילו היה לנו משהו מיוחד משהו מיוחד שבסופו של דבר הרס את שנינו אני לא דואגת, שנינו חזקים, ושנינו נקום מכאן עוד יותר מחוזקים רק חבל שכל אחד יעשה זאת לבד ממקום ככ שונה אוהבת אותך עוזבת אותך

ה מוזה

New member
את כל המילים בוודאי כבר שמעת וקראת

אז רק .. "..ושנינו נקום מכאן עוד יותר מחוזקים "..
הדמעות יסתיימו שחר חדש יפציע הכאב הזה שחותך ושורף לאיטו יתפוגג לגורל יש דרך משונה לכוון אותנו לדרך הבאה לשביל שהוא עבורנו .. למקום שאליו אנחנו אמורים להגיע למחוזות האהבה גורל הוא לא סתם תרח עיוור

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את המילים הכי חזקות כתבה כבר מוזה... לי יש רק לחבק אותך
ולחזק את מילותיה של מוזה
...

י ו ל י ק

New member
ילדה שלי...

את יודעת, יפה שלי,יש לשיר הזה המשך.... "כשאתה על ידי, אוחז בידי,זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר, לפרוש כנף לעוף מעל העיר, ולשוב אל חושיי..." משום מה, מעבר לעצב ולכאב,אני רואה גם את זה שם... מחבקת אותך חזק!!!! (כנסי למסרים)

למעלה