בשבילך

jolly

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif בשבילך ../images/Emo7.gif

לעולם לא אוכל לומר לך אני אוהב אותך כי אני איתה ולא איתך. נזכר יום יום בפניך - פני בובה - את מדהימה. את יפה ! אוף אלוהים איזו יצירה בראת. אבל אני איתה. אני יודע שאת רוצה לשמוע אותי אומר לך מילות אהבה. את רוצה אותי לא פחות משאני רוצה אותך. אני רוצה לקחת אותך הצידה לספר לך לספר לך כמה שאת יפה - לספר על עינייך היפות על שערך הגולש על שיניך הצחורות. לספר לך מה אני מרגיש כשאני רואה אותך. את לא תאמיני עד כמה את מדהימה בעיני. אבל אני איתה. אמשיך להתבונן לתוך עינייך אגמע אותן בצמא אין קץ. אמשיך להסתכל על גופך המשגע אמשיך לשמוע את קולך אמשיך לגלגל בראשי את צחוקך אמשיך - ואמשיך. אני נמשך אליך - חושב עליך - תשוקתי בוערת בי לא אבגוד בה. לא מסוגל. אם אבגוד בה כולנו נושמד - את היא וגם אני משולש רומנטי שאין לו שום סיכוי. את והיא תפגעו מאוד . אני אמשיך להתבונן בך. אשדר לך את חום עיניי. כאישה אולי תביני. לא צריך מילים. לא יכול להפסיק. לא אדבר - את לעולם לא תדעי מה באמת אני רוצה לומר לך אין בי את האומץ אם אומר לך שנינו נפגע. מעדיף להיות רחוק ממך לא לפגוע בך. דמותך מסרבת לעזוב. את יפה. את האישה המושלמת. רק את. לעולם לא אוכל לגלות לך את האמת
לעולם.

may24

New member
עצוב ומדהים כאחד....../images/Emo10.gif

ממש נגעת לליבי.....

מכתב יפה כל-כך, אבל...

אתה בוגד בעצמך! אתה בוגד בלב שלך! אתה בוגד באהבה שלך! אתה חי בתוך שקר גדול - וכך אתה גם משקר ובוגד בכולם! נגב את הדמעות בחור, וצא לשים את האמת במקום הנכון - יש דרך להביא את האמת והאושר לחיים, באופן גלוי ופתוח לחלוטין ובלי לפגוע באיש! האושר, האהבה והחופש הם מהות החיים והאמת.

ענבר1

New member
אוי!!!!

אתה עושה טעות חמורה האהבה החיים והזמן לא מחכים לאף אחד מאיתנו לך תרוץ תצרח תילחם בשביל האהבה שלך לעולם אל תוותר עוד לפני שניסית האהבה שלך רק תגדל ותתחזק כלפיה וחוצמזה לא חבל שככה שלושה אנשים אומללים חברה שלה כי אתה לא אוהב אותה ואתה מונע ממנה להכיר מישהו אחר מושא אהבתך שלא יודעת עד כמה היא קסומה בעינייך והגרוע מכולם..אתה..לא עם האשה שאתה אוהב ולא עם זאת שאתה כן

טופז2

New member
ואני חציתי את הקו

ומימשתי את האהבה, וידענו שהיא בלתי אפשרית ולמרות הכל לא רצינו לוותר עליה וזה הדבר שילך איתי עד סוף ימיי. ואני דומעת מאוד כשאני כותבת את המילים הללו אהבה בלתי אפשרית ונפלאה שנתנה לשנינו המון ועכשיו אנחנו במצב של ניסיון להתרחק וזה שובר שובר את לבי. אושר וכאב ביחד, דמיינו לעצמכם שילוב קשה כזה. אין גרוע מלב כואב האמינו.

טופז2

New member
ואם יראה את ההודעה הזאת

אז אני רוצה לזעוק לו בקול: אני אוהבת אותך מאוד

Danial***

New member
ולמה שלא תזעקי לו

את זה בכל מקרה? לפניו ממש, מולו? למה למוסכמויות שהחברה מטילה עלינו, לפחד לשבור אותם, להגביל את האהבה?

עצה

גם לי היה קטע שלי היה חבר נמשכתי והתאהבתי במישהו אחר וזו הייתה תקופה מבלבלת אבל החלטתי שאני בוגדת בחבר שלי כדי להיות איתו וגם לא היה לי את האומץ להיפרד מחבר שלי כי שירתנו ביחד לתקופה זה היה סידור נוח כי עשיתי שבוע שבוע גם בצבא וגם עם החבר ומאהב.בכל אוםן זה התגלה כטעות קריטית כי בסוף גיליתי לחבר שלי על הבגידות אחרי שנפרדנו ואני והמאהב המשכנו את הקשר אבל דבר אחד עצר מאיתנו להיות יחד וזה בגלל שהרסתי את האמון על ידי זה שבגדתי למרות שבתקופה שהייתי איתו הוא ידע שיש לי חבר אבל הוא שאל את עצמו האם היא לא תבגוד בי? למען האמת זה הרס אותי כי הוא היה אשם באותה מידה אבל בסופו של דבר הבנתי שאם יש לך אהבה והיא אמיתית אז צריך ללכת על זה ולא לפזול לצדדים.

linu2

New member
בובת-ים שכזו...

אתה עושה עוול לחברה שלך. אין צורך להסביר לך מדוע. צר לי לשמוע שזה מה שאתה עובר כי זה ממש קשה ומלווה בכאבי לב רציניים, אך אולי הגיע הזמן שתקבל החלטות קשות בחייך... דבר אחרון - חבל שהאהבה הגדולה הזו לא ניתנת למימוש.

ה מוזה

New member
ג'ולי .. תשוקה איננה אהבה ..

תשוקה לאישה יפה ונחשקת .. לפרי האסור איננה אהבה, באהבה יש הרבה רבדים מעבר לתשוקה ולחיצוניות אתה כותב שהיית רוצה לומר לה שאתה אוהב .. וכשכתבת את הסיבות לאהבתך הזו אליה .. קשה היה שלא לשים לב לזה "אמשיך להתבונן לתוך עינייך אגמע אותן בצמא אין קץ. אמשיך להסתכל על גופך המשגע אמשיך לשמוע את קולך אמשיך לגלגל בראשי את צחוקך אמשיך - ואמשיך. אני נמשך אליך - חושב עליך - תשוקתי בוערת" היא יםה והיא מושלמת .. דומה לבובת חרסינה יפייפיה על מדף בחנות כל כך מושכת .. וכשקונים אותה ומביטים בה מקרוב ולעומק מבינים ..שזו היתה תשוקה רגעית וחולפת אהבה היא רגש עמוק ..כשאוהבים אז אוהבים את הרבדים הפנימיים ולא רק את החיצוניים .. "לעולם לא אוכל לומר לך אני אוהב אותך כי אני איתה ולא איתך" רק מקווה שאתה איתה מהסיבה הנכונה .. התשוקה ג'ולי היא דבר חולף בדיוק כמו יופי חיצוני יופי פנימי לעולם נשאר ואיתו מתעוררים בכל בוקר מחדש

למעלה