אני צכה מכם טובה...פורפבור!!!!!!!!!

היי...מה המצב??תקשיבו,אני לא יכולה לראות מחר ובשבת פלוריסיינטה כי אני דתיה ולא רואה בשבת,ובניגוד אליכם אני עדיין לא ראיתי את העונה הראשונה,אני רק עכשיו רואה את השידורים החוזרים...בקיצור,למישהו יש כבר את הפרקים שישודרו מחר ובשבת? או שאלה אחרת: מישהו מקליט ויכול להעלות את זה לפה אח"כ?? תודה מראש לכולכם,אני מודה מקרב לב לכל מי שיעזור לי...!

201002

New member
שאלה-בקשר לעונה השנייה,למי שיודע...

זה לא ספויילר!!! ראיתי סרטונים מהעונה השניה וראיתי שפלור כל הזמן קוראת למקסימו "דון מינימו",כמו שהיא היתה קוראת לפדה (זכרונו לברכה...) "דון פריזר"... למה היא קוראת לו דווקא "דון מינימו"? כאילו,מה זה אומר?

lidorina

New member
כנסו, מה יש לכם להפסיד?

כנסו, אולי תגלו כמה דברים חדשים!

shironetosh

New member
האתר שילי!!

אולה!!! באתר שילי תוכלו לראות דברים של העתיד... תחרויות... תקצירי העונה שניה... צ'אט.... ופורם...ולא לשכוח חדשות מעולם הטלנובלות!!! היכנסו ותגלשו בכייף!! לא לשכוח לדרג את האתר להיכנס לרשימת החברים ולהשפיע בסקר!! אז כנסו!!!:)=] www.floroshmeohevet.tipo.co.il|סלינק| שירונטוש!!!

שאלה...

משהוא יודע מתי תגיע העונה השניה של פלורסיינטה??
מהו השחקן שיגלם את פדריקו
ואולי קצת פרטים על העונה השניה. תודה מראש

shaninosh3

New member
היי....

אין פרקים בג'טיקס בשישי ושבת -לפי מה שידוע לי!!

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifהסבר../images/Emo13.gif

מבלי לקרוא ספויילרים על העונה השנייה אני יכולה להסביר לי כי זה עניין פשט של ידע בספרדית. מינימו זה פשוט ההפך ממקסימו..תחשבי על זה בעברית מקסימום
מינימום הבנת?

נ''ש-../images/Emo32.gif../images/Emo9.gif

יש מישהי בפורום שכתבה לפניי כמה זמן על הסדרה "השמינייה" שהיא משתתפת בה.. אממ מי זאת
כאילו איך קוראים לה
סתם נזכרתי

201002

New member
באיזה פרק בערך בעונה הראשונה

רוברטה חוזרת?(אם אני זוכרת נכון,זה באותו פרק שגם מרטין חוזר,אבל איזה פרק זה?) ועוד שאלה,מישהו זוכר איזה שיר היה ברקע של אחת הנשיקות הראשונות של פדה ופלור (נראה לי הנשיקה השניה,כי בראשונה היה את Y ASI SERA,לא?) זה שיר באנגלית,נראה לי שזה של שריל קרואו,לא בטוחה! איך קראו לשיר....?

עונה

טוב לגבי העונה השנייה היא צריכה להגיע בסביבות חג סוכות אבל אין לי מושג מה התאריך המדויק פדריקו לא ימשיך לעונה השנייה כי הוא מת בסוף העונה הראשונה ואהבה הגדולה של פלור תיהייה מקסימו והוא גם יהייה ראש משפחת פריצנוולדן. פרטים: יש הרבה פרטים אין לי כוח לפרט אבל מקווה שעזרתי

למעלה