למנהלות של לאס חואנצ'ס

באתר שלכם יש כמה גליטרים שאני הכנתי לכם וששיניתם עיצוב אז לא רשמתם מי הכין את הגליטרים אז תרשמו בבקשה כמו שהיה תודה דניאל

sp400

New member
דרך הגב

נכון יש להם עיצוב 100מם מענין מי הכין להם (חחח)

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה מותקקקק../images/Emo99.gif

לדעתי, זה הסט תמונות בין היפים שלה
היא כל כך חמודהההה^%&#^&*#&

karin129

New member
יאאאאאא

איזה תמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת! תגידי מאיפה זה? אם זה מפורום תוכלי לתת לי קישור?? פה או במסר..! טנקס בכל מקרה הנה האייסי שלי: 268998084 צ'או ותודה!

כנסוו

אני חייבת תמונה של פלור שרואים לה את כל הפוני...כי אני רוצה לעשות פוני ושלה נראה לי ממש יפה.. אבל גם של רומינה יאן באמור מיו ממש ממש יפה.. אקיצר אם יש לכם תמונה של פלור או של רומינה שרואים את הפוני (אני רוצה להראות ת'תמונה לספר ושלפי זה הוא יעשה..) פליזזזז תשלחו לי כי אני חפשתי ולא מצאתי..

לא כאן הפוני ארוך מידי..

בפרקים הראשונים הפוני שלה קצר יותר וגם יותר יפה.. אבל תודה בכל מקרה מאמי.. אם יש לך מהפרקים הראשונים זה יהיה מעולה.. שהיא עושה פן וקוקו או פן וצמה רואים את זה יותר ברור ורק בפרקים הראשונים היו איזה כמה פעמים שהיא עשתה את זה (שהיא עזרה למיה עם פיה ואגוסטינה..)

just mami

New member
וזה?

אני לא בטוחה שזה מה שבדיוק חיפשת.. אני לא מומחית בחיפוש תמונות טובות בואי נגיד אבל את יכולה להמשיך לשאול ואולי יעזרו לך...:) אני מקווה שתמצאי את התמונה! אני ימשיך לחפש באתרים אחרים ואם אני ימצא אני יביא לך טוב?...

barni73

New member
עונה 2

מישהו יודע מתי העונה החדשה (2) תשודר בארץ? ואיך אפשר בלי פדה??? למה הוא היה צריך לעזוב???.

עונה לך../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

עונה השנייה אמורה להגיע בארך אחרי סוכות (זה עדיין לא ממש ידוע) את תפקיד פדה יקח מקסימו(פאביו)
והוא עזב בגלל סיכסוך עם כריס מורנה

כן. אסטבן פרס, ששיחק את מתיאס

ב"פלוריסיינטה", משחק כיום ב - Doble Vida, "חיים כפולים", לצד פליפה קולומבו.

הוא גר...../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

ברמת אפעל (כמו שכבר אמרו לך
) וד"א נראה לי הוא עוד מעט עוזב לארגנטינה לא?
(כי הם סיימו לצלם את טב"ע
)

למעלה