כן, בקרוב מאוד הוא עוזב לארגנטינה

כדי להצטלם לטלנובלה החדשה בהשתתפות להקתו, HOT.

karin129

New member
נ"ש כל מי שרוצה לדעת מי ישחק בעונה

השנייה של פלורייסינטה! הנה לכם: השחקנים שישחקו בעונה השנייה הם : פלורנסיה ברטוטי - פלורנסיה פאז'ארינו פאביו די תומאסו - מקסימו אוגוסטו קלדארון דה לה אוז'ה בנחמין רוחאס - פרנקו פריצנוולדן האני טריילס - גרטה בטהובן דיאגו צ'ילד - דנילו (פאצ'ה) אסטפנו דה גרגוריו - תומאס פריצנוולדן מריאנה אספוסיטו - רוברטה איסבל מסאדו - דלפינה סנטיז'ן ניקולאס מאיקווס - ניקולאס פריצנוולדן דיאגו מסחליו - דמיאן (באטה) אגוסטין סיירה - מרטין פריצנוולדן גרסיאלה אסטפני - מללה סנטיז'ן אסטבן פרול - לורנסו מאידה אדרנצ'י - ולנטינה קטלינה ארטוסי פלורנסיה קברסאסי גסטון סופריטי ברנדה קרדונה לוסיאנה גונסלס חררדו צ'אנדו - בונילה גוסטבו אריאל קונטי

prinses2006

New member
למה.?!!?

כולם אומרים שפדריקו חוזרררר...מאיפה את יודעת שהוא לא חוזר.?!

הוא לא חוזר דיי עם זה!

אתר אחד אומר שהוא כן(אהם האתר הישראלי) וכולם מייד מאמינים חח נו ברצינות..הוא לא יחזור!

LeRanch

New member
יכול להיות שכן יכול להיות שלא

אבל מה שבטוח - אולי!

camfels

New member
הוא לא חזור צאו מזה!

חואנצ'ו כבר לא שייך יותר לגרופ של כריס!!לתמיד!! הוא לא יחזור וכלום! מי שרוצה שיקשיב לי מי שלא שימשיך לחיות באשליות...!

201002

New member
חחחח...נכון!!!את גדולההההה!!!!!!!!!

אני יודעת את הפירוש,אבל לא קישרתי שזה כאילו ההפך מהשם שלו...איזה מגניב!! חחח...איך מתאים לפלור לעשות את זה...תודה מאמי!

Etiiiiiiiii17

New member
חחח הם התחילו לשדר את זה

בשישי שבת כבר מה-1 ליוני.. חח לא רק עכשיו

201002

New member
איזה מוזר!ראיתי בלוח שידורים של הוט

כאילו,בEPG בשלט,שמחר בצהריים ב12 בערך יש שידורים חוזרים של 2 הפרקים שישודרו היום (27-28)...אח"כ סתם הסתכלתי בלוח שידורים באינטרנט (של YNET נראה לי) והיה כתוב שבשעה הזאת מחר יש משו אחר...חחח..אז מה יהיה?? ו..מה נסגר עם ג`טיקס?! איזה לא מסודרים! למה דוקא את 2 הפרקים של היום משדרים מחר בשידור חוזר,למה לא אחרים? חחח...מוזרים!

shaninosh3

New member
נ"ש ../images/Emo26.gif שמעתם?!

**לא קשור אבל חשוב** היום (חמישי) בשעה 15:00 נערכה מסיבת עיתונאים בבניין "קשת", בה הוכרז כי שלומי סבן הוא המנצח בשלב "הראש בראש", שהתקיים בתוכנית האחרונה של "כוכב נולד". סבן זכה ב-98,003 קולות. למקום השני הגיע רועי-חיים זינר, עם 79,075 קולות, ולמקום האחרון הגיעה הדר עוזרי עם 77,194 קולות בלבד.

למעלה