רציתי לשתף...

לא נמאס לכם תגידו?

כל הזמן רק מחפשים תירוצים להתנגח, לא פלא שהרבה חברי/ות פורום כבר לא נכנסים לפורום הזה ורק מחכים בקוצר רוח לפתיחת פורום נורמלי ושפוי באתר הבניונים. אני עכשיו יושבת ומקשיבה לאברהם היקר ונרגעת מכל הבלאגנים שעברתי היום ובכלל, מידי פעם נכנסת הנה לראות אם התאזנו פה העניינים ונגמרו המלחמות, אבל לצערי תמיד חוטפת שוב בפנים.......אבל ממשיכה עם פורום אבי ועמיר בניון לעד
. פורום מיועד לחברים וחברות שיש ביניהם נושא משותף (במקרה שלנו - 2 נושאים-עמיר ואבי), הפורום לא מיועד רק לחוות דעות על יצירותיהם של שני הגאונים המוסיקליים האלה וכן-מורנו נשמה, יש אנשים שכן מכירים את עמיר ואבי קצת יותר אישי וכן יודעים או אולי משערים (ומותר להם) מה עמיר ו/או אבי ירגישו ויחושו ואני מצטערת נשמה, אבל אני באמת חושבת שקטלת את הילדה סתם, מותר לה לשפוך את הלב ואני חושבת שחברי/ות הפורום נחשבים בעיניה יותר מסתם אנשים ומעריצי עמיר ואבי ולכן היא הרשתה לעצמה לשפוך את הלב ולא חשבה ולו לרגע שתקבל כזה "זבנג" בפנים מאחד מחבריה, כולנו חברים וכולנו משפחה אחת גדולה (ככה לפחות אמור להיות), גם אם הפורום הוא לא המקום, היא את ההסבר קיבלה טלפונית ממנהלת הפורום וכנראה שבהבנה, אז לא נעים לקרוא את ההודעה שלך ובמיוחד "מי שמכם"????? סליחה שאני שואלת אותך ובאמת לא בכדי לפגוע ולא בכעס אלא ממש כי אני רוצה להבין - מי שמך???? למה אתה מעיר ובצורה כל כך לא נעימה וכל כך תוקפנית? אפשר גם אחרת. וכל המתקיפים את מורנו למיניהם - מי שמכם??? מה כולכם נעשיתם לי שופטים וחווי דעה? חן היא אמנם רק בת 16 אבל היא בהחלט לא ילדה!!!!!!!!! ממש לא טיפשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וברוך השם - לא מקבלת קצבת נכות מהביטוח הלאומי ויכולה לענות לו בעצמה. הילדה ביקשה עצה וחיזוק - תנו לה וזהו. חן נשמה טובה ויקרה, ראשית - מי שעזב אותך כנראה לא שפוי בדעתו וכדאי שתפנימי את זה ומהר, את בחורה מדהימה, יפהיפיה מצחיקה ומלאת שמחת חיים ומנסיון יקירתי, אל תתני לאף אחד ושום דבר לבאס אותך, אז במקרה הזה הדכאון יהיה קצת יותר קשה אולי קצת יותר זמן אבל הכל יעבור נשמה, יבוא יום ותקראי את השרשור הזה ותצחקי, אני מבינה לליבך ומבינה שקצת קשה אבל אל תשכחי את הפתגם הידוע יפתי - מה שלא הורג רק מחשל............. אני מאחלת לך הרבה הרבה אושר ותמשיכי לצחוק ולהשתגע כמו שרק חן יודעת וכמו שאמרת יש לך אח שיכול לעזור לך , שימו יחד את מורה לחיים ותרקידי אותו קצת. ולכל חברי/ות הפורום אני מאחלת ש--ל--ו--ם, די כבר עם הוויכוחים המטופשים האלה ועם הסנגוריות - כולנו אנשים בריאים בנפשם וכולנו יכולים להתמודד ואם למישהו קצת קשה מותר לו ואפילו נחמד שהוא סומך עלינו עד כדי כך שהוא משתף אותנו בדברים ונושאים אישיים כל כך - לא צריך להרוג אותו בגלל זה. שב"ש נעימה וחמימה לכולכם (אני יודעת שלי תהיה.........)

היייייייייייייייייי

חב'רה אני מתה עליכם באמת אין על כולכם פזית אודליה גרציה מושיקו סימה סמרמרית יוגב וכל התומכים מורנו לוקוקו "מאמי שלי" "יקירי" אתה צודק באמת הורדתי ת'רמה עם השרשור הזה לא רציתי לגרום לשום עצבים כלשהם אני מבקשת סליחה סליחה ושוב סילחה שכתבתי פה בנושא שלא קשור לעמיר אני מתנצלת באמת אם הכאבתי למישו עם הכאב האישי שלי אוהבת את כולם וורד אני מבינה מה שהסברת לי הכל יהיה טוב יאללה חבר'ה בואו ניחיה החיים כל כך יפים כל עוד אני בהם סתם חחחחחחח

saras11

New member
מי שמכיר אותי ..

יודע שאני לא ממש מגיבה לכל מיני אלא כאשר אני ממש מרגישה צורך.. טוב אז ככה : אני בת 27 תואר ראשון עובדת במשרה "מכובדת" ובוגרת... אני בהחלט לא בת 16 אבל אני מכירה את חן וחשה צורך עז לומר לה כפאררררררההה נשממממממהההה עינייםםםם חולה עליך (עליך לא עלייך..) אה.. ולמרות הפרטים המבוגרים והבוגרים שציינתי קודם עלי גם אני לא ממש מבינה חלק מן השירים והאמירות של עמיר . אני מאמינה בדת עוד לפני עמיר ועדיין ישנם דברים נסתרים .. ובנימה רצינית יותר גם אני כתבתי פה דברים לא קשורים והסיבה היא פשוטה חברי הפורום הפכו בחלקם לחברים ממש ולא רק קבוצת אנשים המתאגדת סביב נשוא מסויים. ולכן לעיתים יש לנו חשק צורך רצון לשתף ואולי להתייעץ זו מהותה של חברות אכפתיות וחברות . חני לעניינך ... אני לא מקבלת את ההתנצלות להפך אני כועסת עליה ולדעתי כל אחד ראוי שירגיש חופשי להביע את דעתו כל עוד הוא עושה את זה בצורה מכובדת וללא ירידות לרמה האישית ... אז כפרות עליכם ... חיים שלי .... חולללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההה אה...ואני שולטטטטתתתתתתטטטטתתתתתת

למעלה