רציתי לשתף...

../images/Emo14.gifרציתי לשתף...

אני בפורום כבר שנה כמעט והחלטתי שבמצבי אנירוצה לשתף אתכם סתם אתם יודעים לשפוך ת'לב אני יודעת שיש מישו שהוא ממש קרוב אליי שיגיד למה את צריכה לכתוב את זה בפורום אבל יש צורך לעשות את זה... למי שלא מכיר אותי אני חן חפץ בת 16.5 אני מירושלים אדם זה יישוב ליד אני אחות של מושיקו אבל זה לא העניין במוצאי שבת לפני בערך חודש או שבועיים אני וחבר שלי גמרנו את הקשר ונורא קשה לי מאז אני מחייכת אומנם ומנסה להראות לכולם שקל לי ושזה ניסיון מהקב"ה לראות איך אני מתמודת עם זה אבל לפעמים אני באפיסת כוחות כמו עכשיו ואני אומרת לעצמי אוף אוף למה זה שוב קורה לי אז נכון יש אנשים שעכשיו אומרים יאללה גם זאת כולה בת 16 מה היא כבר עברה אבל מה שעברתי בחיים אני לא אשפוך פה על דפי הפורום רק אגיד שכל אחד והתיק שלו... והפרידה הזאת אני מגיבה עליה בצורה בד"כ לצערי אני מגיבה בדיכאון של יום יומיים וזה עובר לי ואני ממשיכה הלאה אנייודעת שאני לא שייה תמימה וגמני העפתי בנים ותכל'ס אנימרגישה עם זה שיא הכלבה (בלשון המעטה) ואני יודעת שעכשיו אני מרגישה מה שחלק מהבנים שהייתי איתם הרגישו אבל קשה לי עכשיו ומסכנים כמה אנשים פה שאת שמותם אני לא יזכיר רק אגיד שאנימודה להם על כל העידוד והתמיכה ואחי מושיקו שאני לא יודעת מה אני יעשה בלעדיו באמת אני מודה לה' שזכיתי על האח הזה באמת הוא תומך ועוזר אבל לפעמים יש דברים שנכנסים מאוזן אחת ועושים דוך לשנייה בקיצור אני במצב שאני לא יודעת מה לעשות??? אני מתגעגעת אליו ונורא אה וכשנפרדנו הוא אמר לי אין לי שום סיבה אני אוהב אותך ואני אמשיך לאהוב לפחות בתקופה הקרובה אבל האהבה הענקית שאת מרעיפה עליי לי אישית לא בריאה זהו איזה תירוץ מטומטם זהו שפכתי את ליבי אתם לא חייבים להגיב רק מי שבא לו אני אשמח לתגובה אוהבת אתכם/ן מלא חנוש!!!

morenolocoloco

New member
כפארה זה פורום עמיר בניון ולא יעוץ פסיכולוגי.

הפורום הזה הפך ממש לגנון ! מלא קטינים שאני בספק אם מבינים בכלל את עומק היצירתיות של עמיר. הודעות שמנוסחות בשפה נמוכה של גנון, מלוות בהגיגים כמו "חולה עליך, כפארה אליך, איןןןןן, ועוד...." אני בז להודעות כאלו כשהן בפורום של אדם כמו עמיר, אני בטוח שגם עמיר מתנער מתצורת התבטאות שכזו. ומה שהכי מצחיק בפורום הזה הוא שכל אחד פה הפך לגאון בתורה ויש פה אנשים שחושבים שאם הם שומעים שירים של עמיר אז הם גם מבינים בדת, קצת לא מסתדרות לי הודעות כמו "אני חולה על עמיר הצדיק, אין עוד מלבדו, הוא המלך...." תחבירית זה נשמע רע !!! יש פה הודעות שנראה שלקחו מהפורום של נינט או רן דנקר כמו "מאמי, חולה עלייך כפארה שלי, מתה לראות אותך בהופעה...." אני אוהב את המוזיקה של עמיר, אוהב את יכולת השירה שלו, הגאוניות שבכתיבה אך יחד עם זאת אני נחשב לכופר איך אומרים...."צדיק באמונתו יחיה" ??? נכון ? אני לא צדיק !

morenolocoloco

New member
והכי פאטטי זה.....

אנשים שיודעים מה עמיר חושב, איך הוא מתנהג, למה הוא התכוון או לא התכוון....למה הוא התנהג כמו שהתנהג, הודעות כמו "אני בטוחה שעמיר התכוון ל....." או "זה לא הגיוני כי עמיר הוא......." סליחה אבל כמו שאומרים - "מי שמכם ????"

פזית 1

New member
מורנו לוקו ../images/Emo70.gif וכל המתחסדים למינהם...

סליחה, אבל מי אתה בכלל? מי שם אותך פה למנהל או לאחראי על הכתובים? הרי כל הודעה שאתה מעלה פה היא מלאת ארס ושנאה. באם אצליח לרדת לרמתך אענה לך בשפתך, לשונא האחר, לזורע ארס ושנאה, להורדת רמתם של חבר'ה הפורום, לשפילות ולחוסר רגישות אין מקום בפורום הזה. אתה יודע מה הפטטיות הכי גדולה שהודעה לפי זו אתה כותב : "אני בטוח שגם עמיר מתנער מתצורת התבטאות שכזו.." ומיד אתה שולח הודעה "והכי פאטטי זה.... אנשים שיודעים מה עמיר חושב.." אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. רחמיי שלוחים אליך, בתפילה שהשם יעניק לך רפואת הנפש ורפואת הגוף. אדון מורנו, אני מרשה לעצמי לומר לך, שחבר'ה הפורום יעלו פה שירשורי OFF כאוות נפשם ואתה האחרון שיעיר להם על כך. את תפקיד מנהלת הפורום לקחה על עצמה ורד ב. ואין זה ניגוד כאמור לדבריי, מכיוון שבנושא שירשורי OFF דנו בעבר והוחלט שאכן מקובל להעלות שירשורים אלו מלבד שיהיו הוגנים וראויים. ולהזכירכם לכל המתחסדים למינהם שיוצאים כנגד שירשור OFF זה, לבל נשכח את שירשורי הOFF שלכם. הרי כל אחד מאיתנו העלה לא פעם שירשור OFF שאינו קשור לעמיר ו/או לאבי בניון. חנוש', מילה קטנה לי אליך - את ילדה מקסימה בשיא פריחתה וצמיחתה. בע"ה צפויים בחייך עוד מגוון חוויות, בהן טובות יותר וטובות עוד יותר. החוכמה היא להבין את התובנות ולהסיק את המסקנות מכל חוויה שאנו עוברים. כך נוכל להעלות ולהתקדם בחיינו. את בחורה עם מגוון רחב של חברים מכל קצוות הקשת ולכן אין לך צורך להביע את רגשותייך הבריאים והשפויים לחלוטין בפורום שבו נמצאים אנשים קטנים אכולי שנאה וקנאה. אמירה אישית לכולם - לעולם לא הבעתי פה בצורה כה חריפה את מחשבותיי, לעולם לא הרגשתי סלידה וגועל מהכתובים שנכתבו פה כמו שהרגשתי עכשיו. לפני שכולם מתחסדים, כדאי לקחת דקת מחשבה ולהרהר במה שמעלים על הכתב שניה לפני שלוחצים עלSEND. כל טוב לכולם, נפגש בהופעות אי"ה, והלוואי שהכל עד לכאן בע"ה

morenolocoloco

New member
תודה שאישרת את הדברים שכתבתי עליהם.

דחוף דחוף ! קורס בהבנת הנקרא ! מאיפה הצלחת להוציא את כל השטויות שכתבת ? "רחמיי שלוחים אליך, בתפילה שהשם יעניק לך רפואת הנפש ורפואת הגוף" זה בסדר, אני בריא ! תודה ! ומי שמנסה לזרות ארס זו את ! ומעניין מאוד שהודעה אחת מתחתייך ענתה כבוד המנהלת שכפי שטענת היא האחראית פה וכתבה בערך את אותה תגובה שכתבתי לגברת חן. אז....כמו שאומרים "סייג לחוכמה שתיקה" ! שבת שלום !

פזית 1

New member
ירדת יותר מידי נמוך,מצטערת ככל שאנסה לא אצליח

לרדת לרמתך זו.... אני מצרפת שוב את רחמיי הכנים עליך. ונושאת תפילה שהשם יעזור לך. ובכך אסיים את דבריי בנושא זה.

morenolocoloco

New member
רק בריאות חמודה ! מכל הלב !

נושא תפילה ליושב במרומים שיכניס בך קצת חוכמה, בינה ובעיקר....דעת ! שבת שלום ומבורך

odery

New member
יושב במרומים?!

ההוא של קיים מבחינתך? אגב,אנלא אתיחס לגופם של דבריך כי אין טעם,אבל גם אתה,אינך חף משגיאות כתיב,אי לך יפה לך אם תקיים את דברי חכמינו זכרונם לברכה:``גם אויל מחריש לחכם יחשב``.

ShiftDelete

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הודעה שכתבת עד עכשיו, הסכמתי איתה. אתה מבטא את הקול השפוי פה בפורום. חזק ואמץ.

אנונמני

New member
מה שחבל באמת זה ש98% מההודעות שלך

גורמות לויכוחים,חוץ מזה אני אישית לא ראיתי שום דבר דומה לציטוטים שלך כאן בפורום.

ו ר ד ב

New member
חן יקירתי...

אני מאוד מבינה את הכאב שלך ומקווה בשבילך שיחלוף מהר
אך יחד עם זאת הפורום הינו: "פורום עמיר ואבי בניון" ולהודעות מהסוג הזה אין מקום כאן - לשם כך ישנם פורומים שונים ומגוונים שיכולו בוודאי גם להועיל לך בעצות... (ואולי איש מקצוע אם צריך - וזאת לא בושה!) תודה על ההבנה ורד

odery

New member
ורד

פורום עמיר בניון מטרתו לעסוק ביצירה ובפועלו של בניון.אמת.יש שירשורים שלא מתאימים,יש כאלה שקצת יותר ,אמת. אבל למה לשלח כל אחד שיש לו סוג כלשהו של רגש לטיפול? זו לא בושה ללכת ליעוץ,כמו כל יעוץ(פיננסי,רפואי)מאידך,איך היית מגיבה לו היו מיעצים לך(כי זו לא בושה) להתיעץ עם רופא נפש בהקשר לבעיותיך מעל גבי הפורום?

ו ר ד ב

New member
אודליה וכולם..

אם לא היינו בני אדם עם רגשות - כנראה שהיינו זומבים או שמשהו בחיים אבד בדרך... מתוקף תפקידי כמנהלת פורום עליי להגיב בהצעת עזרה/כתובות/טלפונים לכל הודעה שמדליקה אצלי נורה אדומה אני באמת לא חושבת שיש פסול בלקבל עזרה מקצועית לבעיות כמוצא אחרון, מה לעשות שיש אנשי מקצוע שלמדו והסמכו לתת עזרה לאנשים במצב זה או אחר... בכוונת תחילה לא מחקתי את ההודעה הזאת - כי אני באמת חושבת שיש מקום שהוא הינו חד פעמי לקבלת עצות וחיזוקים (כולנו צריכים את זה מידי פעם) לגבי התגובות האחרות בשרשור לכל אדם דעתו - גם אם לפעמים זה לא נראה לי חל עליי איסור למחוק דעות, אין זה אומר שאני מסכימה עם מורנו לוקו (ואני אכן לא מסכימה) בכל מקרה העניין שפה הובהר והוסבר עם חן בטלפון.. שבת שלום ורד

ורד המנהלת ושאר חברי הפורום.

אמנם הפורום הוא של עמיר ואבי בניון ובגללם כולנו כאן אך חשוב לזכור שכל פורום באשר הוא נועד גם על מנת להעלות כל מני נושאי שיחה כאלה ואחרים כל עוד עושים זאת בצורה מכובדת עם מה שנקרא הודעות off. באשר לך מורנו לוקולוקו יכולת להגיד את הדברים בצורה יותר נאותה ומתחשבת בכל זאת הילדה פורקת פה את ליבה. וחוץ מזה לא זכורה לי אף הודעה של כפרה עליך ושאר השטויות שרשמת שם. חן, אין מה לעשות זה העולם תגידי על זה "אש מרון,אש!" ותנסי לשכוח את זה פחות או יותר. כל דבר צריך לקחת בפורפורציות. גם אותי זרקו הרבה בנות(כן כן תתפלאו אבל זה קרה.. חח סתם סתם) ולא נורא! לא ביג-דיל! היה קרה וזהו...

אחים שלי השבת תכף כאן עזבו וויכוחים שבט אחים

גם יחד כולנו יהודים יש יותר צודק ויש פחות ואם למישהו קצת קשה בואו ונעזור לו ולא נפנה לו גב ובטח לא לבזות אותו ולשים את דבריו ללעג בפומבי גם אין זה מתפקידנו לרחם על אנשים כי אב רחום וחנון יש רק אחד אנחנו מי אנחנו סתם חיילים אז החטף שייק כנסו לכוננות שבת שבת שלום אחים ואחיות יקרים שלי

למעלה