לך......

maya 25

New member
../images/Emo14.gif לך......

אני חושבת עליך שאני ישנה בלילות אם זה טעות לאהוב אותך אז הלב שלי מסרב להקשיב כי אני טובעת בך ואני לא אוותר עד שתהיה לצידי אני אתן את כולי בשביל לילה אחד איתך אני אסכן את חיי כדי להרגיש את גופך ליד שלי כי אני לא יכולה להמשיך לחיות עם הזיכרון שלי עלייך אני אתן את כולי בשביל האהבה שלך הלילה אהובי, האם אתה מרגיש אותי מדמיינת שאני מסתכלת לתוך עינייך אני כמעט יכולה לראות אותך אבל זה רק במוחי כי אתה כל כך רחוק ממני כמו כוכב בשמיים אני אתן את כולי בשביל לילה אחד איתך אני אסכן את חיי כדי להרגיש את גופך ליד שלי כי אני לא יכולה להמשיך לחיות עם הזיכרון שלי עלייך אני אתן את כולי בשביל האהבה שלך הלילה נכתב לגבר שאני הכי אוהבת בעולם......

ה מוזה

New member
והשאלה היא....

האם לילה אחד של אהבה שווה את כל כולך את מהותך אהבה לעיתים מתקיימת לה רק בתוך תוכנו פנימה אהבה מאי יקירתי היא לא לתת כי אם לשתף .. זרימה דו כיוונית מחול משותף של נשמות .. מקווה שאותו גבר שעבורו נכתב המכתב יהא לצידך בכל הלילות עוטף אותך באהבה כפי שאת אותו ..

maya 25

New member
תודה מוזה יקירתי......./images/Emo25.gif

אכן, לילה אחד איתו שווה את כל כולי אפילו שייכאב קצת אחרי זה, הוא שווה את זה! הלואי שהוא היה קורא את מכתבי והיה מבין עד כמה גדולה אהבתי אליו.... תודה לך.... מאיה

הטייסת

New member
"בשביל כוס קפה-

איתך הייתי שם גמ אלף דולר..." ואני בכלל שותה תה . ארל גריי ,מוזי.

למעלה