, כך בדיוק מרגישה

../images/Emo14.gif, כך בדיוק מרגישה

ועכשיו שהכל נגמר באופן מפתיע או שלא הפגישה בוטלה ברגע האחרון לוותה ב= אני מצטער ותו לא נשארתי ריקה עם שאלות בלי סוף עם המון מילים שנכנסו לי עמוק פנימה ללב שכרגע לא יודעת מה לעשות איתם הלב עמוס בחוויות, לילות, מילים,, רגשות ועוד ועוד,,, בוכה מאז אתמול לא יכולה להרגע הולכת משם,, טעיתי בגדול הקרבתי את כולי חשבתי שזה הדדי,, לא שואלת יותר לא רוצה להעיק הולכת משם כואבת כולי תקופה די מסריחה בחיי נוסיף גם את זה,,, איכשהו אתמודד אין לי מושג איך,, בוכה בטירוף הדמעות זולגות לי מסרבות להפסיק,, ראבק כמה דמעות יש לנוווווווו אהובי סליחה אם פגעתי למרות שאני מנסה לחפש ולא מוצאת היכן פגעתי מקווה שהיה לך נעים בחברתי מכבדת את החלטתך,, אתרחק לי לקצת, מקווה לחזור בכוחות מחודשים,, היה שלום אהובי, צרצר מתוק שלי אהבת חיי אין לי ספק בכך בכלל

I Was Hoping

New member
חסרת מילים

מעוצמת הכאב איתך שם למטה במחשבותיי הלוואי ותתעוררי בבוקר וכל זה לא היה אלא סיוט..... איתך, באמת שאיתך

תגובה

מנסיון אני יודעת בדיוק איך את מרגישה וכל הכבוד על זה שאת מכבדת את החלטתו כואבת ככל שתהיה אני רואה שיש לך את הכוחות להתמודד וגם זו התחלה ומי שהמציא את המשפט כל ההתחלות קשות כנראה ידע על מה הוא מדבר. גם אני נפרדתי ממישהו שכל כך אהבתי או כמו שאת אמרת אהבת חיי וכבר חודש שאני בוכה מבפנים וכואבת אך למזלי יש לי זכרונות טובים להתרפק עליהם ומקווה שיהיה טוב. שיהיה לך בהצלחה,יעלי

למעלה