חדשה ^ ^

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif חדשה ^ ^

olga. nice to meet you =] הממ עוד חודשיים ו18 יום 15
[XD] את הסיפור "המהמם" שלי אני אספר בהמשך. תקבלו אותי ?

sh53

New member
בהחלט מקבלים ../images/Emo13.gif

אני חושבת שעכשיו הגיע הזמן לספר את הסיפור שהבטחת

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif אוקע. זהירות ! חפירה ../images/Emo3.gif

קיי. אני לא אציין שמות מיותרים אז נשתמש באותיות. עם א' התחלתי לדבר בערך בסוף פברואר כשהוא מצא אותי איכשהו באייסיקיו [ששלושה חודשים אחרי הוא אמר לי שחבר שלו מהכיתה שלי נתן לו.] הוא היה בי"א אני בט' והוא גדול ממני ב3 שנים. קיצר כמעט 3 חודשים ככה דיברנו וזה והוא קצת התחיל איתי אבל לא ממש התייחסתי אליו כי לא ידעתי בעיקר מיהו חוץ מזה שהוא לומד איתי באותו בצפר. לקראת סוף אפריל כשישבתי עם חברים שלי בחדר אוכל שמעתי ילד אחד שישב לידי קורא בשמו של א'. משום מה הייתה לי תחושה שזה הוא והתחלתי לשאול את הילד הזה [נקרא לו ר'] על א'. אחרי 2 שאלות הבנתי שזה בדיוק מי שחשבתי שזה. יום למחרת ראיתי אותו יותר מקרוב סתם ישבנו דיברנו וזה והוא היה מאוד נחמד כמו שתמיד הוא היה באייסיקיו וכל זה. 4 ימים אחרי, [זה היה ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל. כע. אני זוכרת טוב מאוד את היום הזה.] דיברנו באייסיקיו והוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי על משהו אבל לא רצה להגיד לי מה אבל בסוף שכנעתי אותו להגיד לי. הוא שאל אם אני רוצה שנהיה חברים. יום למחרת אמרתי לו שכן. כל החופש שעשו לנו ביום העצמאות לא ראיתי אותו [בגלל שאין אוטובוסים ואנחנו גרים יחסית רחוק אחד מהשנייה וזה]. ביום ראשון בשבוע שלאחר מכן ראיתי אותו.. סתם ישבנו בהפסקה הגדולה [שעה חח] והיה מאווד נחמד ;] אחרי זה כמה ימים היה ככה ואז נפגשנו אחרי בצפר וזה. עד סוף השבוע פשוט חשבתי שזה לא מתאים לי ונפרדתי ממנו. 3 שבועות אחרי.. ראיתי אותו הרבה פעמים.. דיברנו וזה ופשוט הבנתי שאני מרגישה משהו כלפיו. ביקשתי ממנו לחזור והוא הסכים. אחרי זה היה לי טיול שנתי ויום אחרי שחזרנו מהטיול ונסעתי לבצפר וראיתי אותו באוטובוס הוא התנהג בצורה כזאת הממ.. כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מדבר איתי [?] אוקע לא התייחסתי לזה כ"כ כי ידעתי שיש לו מתכונת והוא די לחוץ וזה. במשך שבועיים הוא התעלם ממני. בקושי דיבר איתי. ניתק כשהתקשרתי. לא ענה להודעות. אחרי שבועיים כשנמאס לי ושאלתי אותו למה הוא מתייחס אליי ככה ומה עשיתי לו הוא טען ש"כלום ואין לי כוח". אחרי זה הוא התחיל שהפרש הגילאים גדול מדי ואז כשאמרתי לו שזה קודם לא הפריע לו הוא נזכר להגיד לי "ד"א אני עכשיו בקטע עם מישהי אחרת" דבר שאני יודעת שלא היה נכון. ופשוט עכשיו שזה נגמר אני רואה שזה סתם היה ניסיון שלו לנצל את ההזדמנות שרציתי לחזור אליו בשביל לפגוע בי על זה שנפרדתי ממנו אז. ולפני שבוע וחצי בערך היה לי ריב ממש גדול איתו.
. וזהו. נחמד הא ?

Shine Girl

New member
הי....

אז ככה.... לא מכירה את הסוג הזה של הבנים? (לא כולם) יש כמה בנים בעולם שעושים דווקא למה? כי את עזבת אותו קודם....אני בטוחה שלא עשית לו את זה בכוונה.... ולפי הסיפור נראה לי שהוא באמת משקר ומנסה שאת תקנאי או משו.. אל תתיחסי אליו אם ככה הוא מתנהג אלייך!!

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif זה נגמר לפני 3 שבועות.

והוא לא רצה שאני אקנא או משהו. כנראה המטרה היחידה שלו הייתה לפגוע בי. איכשהו.

sweetdreams

New member
תגידי תודה שנגמר, ותעברי הלאה..

באמת תגידי תודה שנגמר, וכמה שיותר מוקדם יותר טוב..

sweetdreams

New member
סוג כזה של בנים??

את בטח תעני לי שכתבת שם "לא כולם"... ובכל זאת מההודעה שלך נוטפת הכללה לא מוצדקת ולא נכונה.. את אולי התכוונת לומר סוג כזה של אנשים... זה כבר הרבה יותר טריוויאלי, והרבה פחות צורם..

mr dude no 1

New member
אני כזה!../images/Emo9.gif

אבל רק לבנות שחושבות את עצמן.. ואז צריך "ללמד" אותן לקח ולהוריד להן את האף מהשמיים.

sweetdreams

New member
לא חבל לך על הזמן??

מה אתה מתעסק בללמד אנשים לקח?? זה מוציא אותך לא פחות גרוע מהן..

mr dude no 1

New member
נכון...אבל זה מלמד אותן לא לעשות את

זה לאחרים...אז ככה שזה דיי בסדר.

sweetdreams

New member
אם ככה אתה משכנע את עצמך, אז שיהיה

אני חושבת שזו התנהגות ילדותית שנובעת מתוך יצר נקמנות, ולא כדי "שזה לא יקרה לאחרים"... לפני שאתה מנסה ללמד אנשים אחרים, תחנך קודם את עצמך..

הלוואי ש..

אלו יהיו הצרות הכי גדולות שלך.[ במצב כזה אין ממש מה לעשות אלא לחכות שהזמן יעבור ולראות מה קורה..

katom400

New member
מוזר 0ם

לא יודע למה אבל את מזכירה לי את איה כורם... :) אני לא חושב שיש ממש מה לעשות או שצריך לעשות משהו בכלל חוץ מניתוק מוחלט. בכל מקרה זה טוב כסיפור הכרה

למעלה