החזרת אהבה

sahar98981

New member
../images/Emo14.gifהחזרת אהבה

שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם אני מעוניין להחזיר לי את אהובתי בעזרת כישוף או משהו כי ניסיתי את כול הדרכים האחרים ואני לא יכול יותר בלעדייה בבקשה תנו לי משהו שיכול להציל את המצב ובבקשה על תגידו שלא כידי לי וכול השטיות האלה אני מוגע לכול ההשלכות וכול מה שיכול להגרם הקב שימוש בקסם למי שיש קצת לב ומוכן לעזור לי אז בבקשה אפשרי גם במייל [email protected] תודה רבה מראש למי שיעזור שחר

RainBird

New member
אני מבין את הבעיה פה. אתה טוען שאתה אוהב את האישה הזאת נכון? אז אתה מוכן, בחוסר רגישות מוחלט, להסיר ממנה את כוח הרצון שלה כדי שהיא תחזור אליך? אתה רוצה אותה, או בובה שנראית כמוה ומדברת כמוה? באופן אישי אני יכול לספר לך מספיק מקרים. אבל כשהייתי יותר צעיר (ומאמין וחמדן ואמפתי בגיל ההתבגרות...) וביקשו ממני "החזרת אהבה" כביכול פעמיים. פעמיים הקשרים האלו נכשלו בקטסטרופה נוראית שקשורה בהן. ולכן, אני מציע לך בפירוש, ואומר שאהבה אמיתית אינה אנוכית. ואם אנחנו באמת אוהבים מישהו, אז הרבה פעמים אנחנו צריך פשוט לשחרר אותו. וזה עובד לשני הצדדים. אישית, אני מבין את הכאב שלך. אתה לא האדם הראשון שחווה אהבה נכזבת. פשוט תחיה את החיים שלך ותמשיך הלאה. אני בטוח שיש אי שם מישהי שאתה מסוגל לאהוב באותה עוצמה. ארדן.

sahar98981

New member
ארדן בבקשה ממך

ארדן תודה על הדאגה אבל כמו שרשמתי אני מודע להשלכות אתה צריך להבין שאנחנו אחרי קשר של 5 שנים ואני לא כופה עלייה לאהוב אותי בתוך תוכה היא אוהבת אותי פשוט משהו מונע ממנה לחזור אליי אם זה הבחור החדש שהכירה או הפחד לחזור לקשר שהיה לפני הפרידה בכול מקרה אני מבקש עזרה אם אתה יוגע אל דרך בבקשה אני מבקש ממך בכול לשון של בקשה שתעזור לי תודה מראש שחר

RainBird

New member
דווקא ממה שראיתי אין לה הרבה פחדים, והמריבות שוברות הראש שלכם לקראת סוף הקשר די הכריעו אותו. היא אם בחור אחר, עם סיכוי להיות נאהבת ואוהבת. שחרר אותה.

TaPanta

New member
תקשיב אדון שחר

את לא צריך קסם אתה צריך איזו ורדה רזיאל ז'קון שתצעק עליך קצת

למעלה