האבן האבודה

Mamoosha

New member
../images/Emo14.gifהאבן האבודה

"אלף נשיקות לך אהובתי. היפה, הקטנה, המתוקה." יום האהבה, והשיר מתנגן ברקע. בהבזק מאיים מועפת לאחור, אך שבה במעוף רוגטקה אגרסיבי. אין אף לא שניה אחת להתאקלם, לנשום. שבה אל היום. היום בו נכתבות שורות אלה. מוזר, אחרי ימים רבים של שתיקת הדפים. השיר מוכר לשנינו, ואצלי האסוציאציה מכעיסה, מבעירה, מעציבה. כל פעם מחדש. אני האבן ברצועת הגומי שברוגטקה - נדרכת לאחור במחי יד ומושלכת למרחקים. אחורה-קדימה. אחורה-קדימה. משתוקקת לרגע יציב בהוה, אך היד הזאת, שמנהלת כל מהלך בחיי, רוצה אחרת. והאבן, שמתיימרת להיות איתנה, מאבדת צורתה ונשחקת במשחק הילדים הזה, ומאבדת אט אט את המטרה. כן, גם אבנים נשחקות וזקוקות לסתת שישמר את צורתן, אופיין, יופיין. זה שידאג לעטוף אותן בצמר-גפן ויגן מפני הרשע והאימה שמקיפים אותן. אך אני חשופה למפגעי הטבע ומפקירה עצמי לסתתים מזדמנים, שלא מכירים את הצופן הסודי. זה ששמור רק לך. ואתה יושב בפינת רחוב אחרת, משקיע מרצך בסיתות אבנים אחרות - גדולות, קטנות. אחרות. אני עודי מחפשת את חומרי הבניין, אך יותר מכל - תרה אחר איש המקצוע. אני האבן האבודה.

שיריה

New member
ממושה

כתבתי כמה פעמים את מה שכתבת בצורה כל כך מדהימה. "אני האבן ברצועת הגומי שברוגטקה - נדרכת לאחור במחי יד ומושלכת למרחקים. אחורה-קדימה. אחורה-קדימה " יקירתי, בתוך העולם שלך בפנים, יש לך את הבחירה להחליט לאן את רוצה ללכת, או איפה את רוצה להשאר. את לא אבן ברוגטקה של אף אחד למרות שזה לפעמים נראה ככה... יש לך את הבחירה. אני מאמינה שבכוחנו לעצב את עצמנו, כל מה שקורה מסביב הוא רק תפאורה, בעל מקצוע רק שופך אור על מה שיש בנו כבר, איש מקצוע רק מאיר בנו את החלקים שמחמיאים לנו, את החלקים בנו שאנחנו אוהבים... אבל בשום פנים ואופן הוא לא מסותת אותנו. את זה אנחנו עושים, ורק בידנו חומרי הבניין והכלים.

Mamoosha

New member
שיריה יקרה...

תודה על מילים חזקות והבנה נפלאה של הכתוב... אין בי ספק שיש בי הכח לעצב עצמי ואני הכח המניע - אך לעיתים מרגישה כמו רוצה לשבת על נדנדה שנעה בקצב הרוח, ללא הפרעה. תודה, שוב. ממושה

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif יש אבנים עם לב זהב

וגם האבן האבודה פועם בה לב שחפץ באהבה השחיקה כרוחות והמים מעצבת את האבן למה שהיא חורטת קווים ושקעים וזה חלק מהיופי שבאבן מקווה שהאבן לא תוסיף להיות אבודה לפעמים כשהולכים לאיבוד מוצאים את הדרך הנכונה ואת אותה אהבה שתסתת ביד רכה
שבת שלום ...

Mamoosha

New member
מוזה..

תודה על תגובה מעודדת! מאמינה שאמצא את דרכי ויודעת שכל שקורה בחיי נאסף אל מיכל הנסיון שעל גבי. ממושה

dance of life

New member
מחבקת אותך

ומקווה לאיחוי לבך השבור השנה גם אני הרגשתי כל כך לבד, כל כך שבורת לב, כל כך רוצה אותו בחזרה, כל כך מתגעגעת לכל אותם דברים מדהימים שהכרנו ביחד.. אבל הבנתי שהוא בלב שלי ואינני לבד ויבוא יום ולא אחשוב על זה יותר ולא אתגעגע - כי זה יהיה אצלי ושלי ואהיה מאושרת מדי מכדי לחשוב על העבר בצהלחה מקסימה!

למעלה