סופשבוע

Endogenisis

New member
../images/Emo45.gif

בכלל, זה נראה לי ממש מבויים P: כאילו ממש! XD הם כל כך מנסים לחקות את האמריקקים שזה פשוט עצוב ><". כאילו שאמריקקיות זה משהו נשגב שיש לשאוף אליו כשזה ממש לא :S...

yael627

New member
עונה באיחור אופנתי ../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane doe The Truth Beneath The Rose
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-Swanheart Epica - Death of a dream Epica - Facade Of Reality Nightwish- The Phantom Of The Opera
אלבום השבוע: Oceanborn - Nightwish Prison of desire- After Forever
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Nightquest
דבר טוב שקרה השבוע: 100 בכימיה!! :)
דבר רע שקרה השבוע: אפטר התפרקו
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש? וראש משלה חדש מן הסתם... נקווה שביבי
אתר השבוע: מממ פייסבוק אני מניחה...
מאכל השבוע: שוקולד נחשב?
ספר השבוע: עדיין הסדרה של רובין הוב...
סרט/סדרת השבוע: "דם אמיתי" (כרגיל..) וסרט... "האמיצה".
ציטוט השבוע: --
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!

אוף איתכם אני לא באיחור מה אתם רוצים ממני?!

:X שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: גירסה בפסנתר לCall Me When You're Sober של אוונסנס. דבר טוב שקרה השבוע: יומיים בהם היו דברים במקום לימודים, ובאחד מהם סיימנו ב1 וחצי. D: באפי חדש! דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת, בי"ס? P: זה שהייתה סדנה על יום רביעי. :{ (אמור להיות חופשי.) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טוב? לא משהו ספציפי. P: אתר השבוע: יש לי סרטוני השבוע! ראשון: http://www.youtube.com/watch?v=LduhB9j8Hmc&sdig=1 שני: http://www.flix.co.il/tapuz/bezeqint/showVideo.asp?m=3068108 מאכל השבוע: עוגתותים
ומאפינס שוקולד עם קצפת
ספר השבוע: לא קראתי. קומיקס באפי נחשב? XD סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי/אבודים! ציטוט השבוע: ציטוט השבוע:
~אדמנסה לשנות לי את השם כדי שאהיה חבירה~ Adama אז נקרא לך זוהרח ואז תהיי זוהרחביר
(הזכרתי את האוכל שנתנו לנו בסדנה בביה"ס) Adama למה הם האכילו אותך? ~כמה הודעות~ Adama הם פשוט חילקו לכם אוכל חינם כי נשארתם עד שעה שאנשים רגילים נשארים בבי"סXDDD
Adama אני יודעת לחמם דבר בכל מצב צבירה שיהפוך לכל מצב צבירה שאת רוצה זה יכולהיות בכל גודל שבא לך, ובכל מכשיר-חימום אפשרי just name it
- Manbearpig אומר/ת (21:03): חלמתי שאנחנו מגדלות תולעים ושהתולעים שלי נלחמות בשלך ושאנחנו שונאות אחת את השניה בגלל זה :{
(אני אומרת שפטריות זה מטריד) אמא: את צריכה לעשות שלום עם האוכל. אבא: היא עשתה, שלום ולא להתראות.
(זוֹעָרִית) אומר/ת (22:38): חשבתי על זה שזה די מטומטם שאנחנו עדיין קוראים לך עלע אבל התרגלנו *-) גם אני חשבתי על זה אבל התרגלתם - Manbearpig אומר/ת (22:38): ..שזה מה שאת אמרת כרגע
מורה לתנ"ך: הכובע הזה צריך להיות על הראש שלך? ילד: נראה לי.
מורה לספרות: לא משנה מה, באיזשהו שלב של השיער רז שר. (זה נכון! XD)
מורה ללשון: איך תגדירו משפט סתמי? רז: סתם משפט.
רז (על תרנגולות): איך אפשר לא לאהוב חיה כזו מטומטמת? לינוי: לכן אוהבים אותי! רז: תראי כמה חברים יש ל~ילדה~.
ילד (קורא מהלוח): מה זה "חָשקוֹר"? מורה: חש - קור.
רכזת (ביום שני, כשהיא חזרה רק ביום ראשון אחרי שבועיים בהם הייתה ליד אבא שלה בטיפול נמרץ): אני מקווה שאני אחזור מהר לעניינים... ~צורחת~ יואב אתה מעצבן אותי!!!! ~חוזרת לדיבור~ חזרתי לעניינים.
~ילד דופק על הפלאפון של מישהי עם תרנגולת~ המישהי: הוא לא דופק את הפלאפון שלי עם תרנגולת, זה לא קורה.
~תוהים מה העדה של שרית חדד ושולה אומרת גרוזינית~ (ראינו החיים ע"פ Y בסדנה XD) ילד - רואה את הנעליים שלה: היא גרוזינית.
ילדה: את ירדת עליי הרגע! מישהו: מה היא אמרה? ילדה: שיש לנו אותו ציצי! (המחנכת עליה ועל אח שלה)
המחנכת על משפחה ב"החיים ע"פ Y": מה המשקל הממוצע של כל אחד מהממוטות האלה? (היא המשיכה לרדת עליהם עוד איזה מיליון
)
תום: עשיתי לעצמי חור בבקבוק. אני: איך? 0.0 תום: ~יורק חתיכת פלסטיק~
מורה כלשהי: שולה (המחנכת שלי, מורה לביו'), את לא מסתובבת בשוק? (למורה אחרת) היא בטח כל הזמן בגן הבוטני.
מורה לתנ"ך: עדי, עוד פעם אחת אני פונה אלייך ואת הולכת לאכול קובה בבית. תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישארון

TheImpactBoy

New member
מזמן לא קבלתם: TOP 10

(14) Endogenisis (15) It Snow In Hell (16) Amir Noy (17) ilyena (20) bachner1 (27) Ice Queen 7 (29) yael627 (36) מגרש השוודים
(43)
Brombit (87) אטומיק בייגל
+

Brombit

New member
גם פה מקום שני ../images/Emo98.gif ../images/Emo115.gif

אבל זה לא כל כך מכובד כשזוהר כתבה פי 2 ממני

ilyena

New member
וואו התקדמתי.. מקום שלישי מהסוף! ../images/Emo6.gif

אני מתקשה להאמין.. באמת השארתי פה 17 הודעות מתחילת החודש? זה נראה כל כל... הרבה...

למעלה