סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo139.gifסופשבוע../images/Emo19.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

כבר סופ"ש ../images/Emo2.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: blue eyes!!
לא ייחסתי לשיר הזה יותר מדי חשיבות עד לא מזמן, וחבל. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the gathering-great ocean road lacuna coil- fragile, devoted, within me, closer, unspoken אלבום השבוע: אני מניח ש karmacode של LC מה את/ה שומע/ת עכשיו: את מה עוללת
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם תנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר רע שקרה השבוע: כמה תוכניות די חשובות נדפקו וחבל. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בחירות! (=יום חופש
). כן וגם לממש את זכות ההצבעה שלי
אתר השבוע: פייסבוק, כרגיל. מאכל השבוע: פיצה. ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. סרט/סדרת השבוע: המירוץ למיליון, וכשהפרק ירד, אז גם אבודים. ציטוט השבוע: אני די בטוח שהיה משהו, אבל אני לא זוכר
סופ"ש נעים לכולם

Ice Queen 7

New member
../images/Emo113.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged בעיקר כי עכשיו זה השעון המעורר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: John Williams - The Chairman's Waltz אלבום השבוע: הפסקול של זכרונותיה של גיישה מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: ישנתי בבית כל השבוע, קניתי סוף סוף את Arcane Rain Fell, ואמרו לי שהמיני-הופעה הזאת של דרקוניאן נדחתה אז לא פיספסתי כשוויתרתי D: דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קורס אתר השבוע: מאכל השבוע: סושי ספר השבוע: סלולרי סרט/סדרת השבוע: זכרונותיה של גיישה (בפעם ה4789637532, איכשהו לא נמאס מהסרט הזה
) ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
לא דרקוניאן!

מישהי מהטירונות סיפרה לי שיש להם הופעה קטנה בסוגשל חדר חזרות פתוח, זה היה אמור להיות בשבוע שעבר ומסתבר שנדחה

Ice Queen 7

New member
אהא

זה נשמע לי ממש מוזר האמת
אבל לא נראה לי שזאת שסיפרה על זה התבלבלה אז כנראה שזה נכון

yael627

New member
תוכלי לברר? ../images/Emo9.gif

כי אישית לא שמעתי על זה כלום ובתור אחת שמתה ללכת לעוד הופעה שלהם (ולא הולכת..) אשמח ללכת לחזרה כפיצוי...

היויו

New member
מי סיפר לך דברים כאלה?

כאילו, אני קצת מעורה במה שקורה עם ההופעה הזו...
ואני לא שמעתי על דבר כזה. יום אחרי ההופעה יש מסיבה שלהם. אבל לא לפני ולא מיני-הופעה.

Ice Queen 7

New member
כמו שכתבתי

מישהי מהטירונות סיפרה לי וגם אני לא בטוחה שזה נכון. היא סיפרה על חדר חזרות פתוח שמזמינים אליו אנשים וגם אותה, אבל זה נשמע לי ממש מוזר
(וגם אם זה נכון אני לא אוכל ללכת כי צבא >_>)

Brombit

New member
אני אני אני אני אני Me Me Me ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Blooded (לראשונה!), Deceiver of Fools, Our Solemn Hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רק ב-1656 אני מפרטת |סנוב| אז השניים העיקריים: Nightwish - Ever Dream Radiohead - Lucky אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: מונית הכסף, שידור חוזר ממוחזר בביפ דבר טוב שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד דבר רע שקרה השבוע: מתיחות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי לקנות דיסקים (אם זה יקרה) אתר השבוע: DeviantArt מאכל השבוע: פסטה, לראשונה היה טעים ביותר + קוסקוס + פלאפל ספר השבוע: נה סרט/סדרת השבוע: נה ציטוט השבוע: בננה תמונת השבוע: אין

SheWillBeLoved

New member
מואה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: מה זה לא היה.
שיחזרו לפעילות!
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: 'תר מידי
אלבום השבוע: איף. מה את/ה שומע/ת עכשיו: בילי ג'ין - דיוויד
קוק
דבר טוב שקרה השבוע: נהגתי
. אבל זה שולי יחסית לשבוע שהיה כל כך מדהים. דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טירונות.. איי גס + יומהולדת לאח, שאני לא אהיה נוכחת בה, אבל נו. אתר השבוע: ממ? מאכל השבוע: ממ?! ספר השבוע: נער החידות ממומביי [צריכה לסיים אותו, כן, אני יודעת] סרט/סדרת השבוע: יסמן. ציטוט השבוע: תמונת השבוע: נה.

It Snow In Hell

New member
שבת שלום

שיר/י השבוע של ווית'ין: גיליאן,כל מה שאני צריכה,מלאכים. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוונסנס-דימיוני אוונסנס-לחישה אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: תעודות דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דברים טובים בבית הספר בע"ה. אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגיות ספר השבוע: דמדומים סרט/סדרת השבוע: הישרדות ציטוט השבוע: תמונת השבוע: -

Endogenisis

New member
שמולה גולה קסטרולה ]:

שיר/י השבוע של ווית'ין: דנג'רוס מיינד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים שרעות הורידה לי של פרויקטו אוניריק *_* וגם שירים של סטרים אוף פאשן, שהם ממש ממש טובים P: אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: ביפור דה סטורם- פרויקטו אוניריק דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 93 בביולוגיה דבר רע שקרה השבוע: יותר מידי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרבה ביטולים?
אתר השבוע: האתר של ויקטוריה פרנסס מאכל השבוע: שניצל ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: המירוץ למיליון ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: כל הציורים של ויקטוריה פרנסס
גם אלו מגיל חמש

ויקטוריה פרנסס../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ראית המירוץ למיליון הישראלי?
ראיתי אתמול באיחור של כמה דקות (מצאתי את זה במקרה האמת). זה בסדרי כזה אבל יש שם כמה ממש מפגרים. XD הבלונדיניות נגיד טיפשות, אבל לא מספיק בצורה מצחיקה. לא מספיק סטריאוטיפיות. P: זוג האקסים - מעצבנים!! והקיבוצניקיות סתומות. ~_~

למעלה