איילת כ

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחח

למה הזכרת את זה??????? אני ממש השקעתי במחשבה על המשחק הזה, ובסוף אני רואה שזה לא עובד. אז עכשיו משחקים את זה ולא אכפת לי מכלום!!!!!!!!!!!! אני חשבתי להציע לכם רעיון אבל בדיוק אז המחשב נתקע, וזה היה כבר ארבע לפנות בוקר אז ותרתי. אז הכונו הכונו לתחרות הויכוחים הגדולה. אם למישהו יש שאלה זה הזמן לשאול או שידום לנצח.

lali37

New member
סתם שרשור

שקראתי ונקרעתי מצחוק (והוא לא מצחיק במיוחד... פשוט יש לי חושומור מוזר...) http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=17568790&archive=1

tamarhp

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifענקקקק../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

זוכרים את האקשנים הגדולים עם שרוך ונעמה?? מצאתי את זה במקרה במחשב שלי!!! אחרי זה ליאור וליעד לא הפסיקו לרדת עלי שאני אשכנזיה עם עצבים של מרוקאית
ענקקקקקקק!!! חובה לקרוא!!!

tiki tiki

New member
אויייי

א. אני נשמעת ממש קרציה ב. איייייייייייכס אני בסגולללללל!!!

איילת כ

New member
חחחחחחח

נכנסתי לחלק נשמע ממש מצחיק אני הדפיס לי את זה בהזדמנות......

tamarhp

New member
חחחחחח

זה היה כזה קורע... מיכל ואני התחרפנו לגמרי, אילה ניסתה להשתיק אותנו ולהגןעל ליאור, ליעד בכלל ניסה להרגיע אותי... ואיךם חשבנו ש"איש השייטת" זה ליאור.. בסוךף זה לא היה ליאור - ליאור נכנס אח"כ בשם "בן 21" או משו כזה... ובמפגש ליאור לא הפסיק להזכיר איך "כיסחתי" אותו בצ'אט, כי אח"כ הוא נכנס שוב וצרחתי עליו למה הוא כועס עלינו בלי סיבה....

../images/Emo6.gif-סמיילי שיש לו מבט של צחוק......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי...... נחמד לראות איך אנשים רבו. [אנשים קרובים.....]

../images/Emo4.gifסליחה.....

ומי שרק לא מזמן הצטרף לכאן?! מה הוא יעשה.... יראה איך כולם נהנים לעלות נוסטלגיות?!

למעלה