חבל!! זה ממש נישמע נחמד...

אז יאללה בואו נשחק!! חוץ מזה, אם את לא רוצה את לא חייבת לשחק, אף אחד לא מכריח אותך...

מה הקשר?!!?!?

את אמרת שזה ארוך אז אני אומרת לך שאם את לא רוצה לשחק את לא חייבת... אז מה את רוצה מהחיים שלי? נ.ב. אין לי שמיעה סלקטיבית!!!

../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif

הבטחנו חפש את המטמון בפורום אבל בשל אי אלו אילוצים טכניים ניאלץ לוותר על היקף המשחק ולהתכונן למשחק טיפה יותר פשוט בתיחכומו אבל מצריך יותר הכנה-משו בסטייל של המירוץ למיליון, החידון של השריף. בינתיים, כשרוח הנוסטלגיה אופפת אותנו, נשמח אם כולם יטלו חלק בזה וישרשרו לכאן שירשורים ששווה לזכור, כאלה ששווה לקרוא שוב, שירשורים מצחיקים עד דמעות, שירשורים חכמים מאוד, כאלה סיפוריים וסתם כאלה שמחממים את הלב. אז יאללה, הבמה לכם, ונשמח אם תשרשרו גם תאריך ואת מס' העמ' בפורום וממי ההודעה. שרשרו נא

beckham17

New member
ולא נסלח?../images/Emo8.gif

ושימו לב לקינלי ששאלה- ליאור או אריאל, ולתשובה שלי- "אני לא יכולה לענות על השאלה הזו..."

mayakol

New member
אופס... כתבתי מהניק של אריאל...

אז אני אחזור שוב על המשפט, והפעם ממני- ושימו לב לקינלי ששאלה- ליאור או אריאל, ולתשובה שלי- "אני לא יכולה לענות על השאלה הזו..."
ועוד משהו- היה אחלה שירשור... חביב מאוד!

tamarhp

New member
ניסיתי לקרוא אותו מחדש ../images/Emo6.gif

התייאשתי באמצע אז רק קראתי את הכותרות.... ושירה - את בכלל לא הבנת שם קטע... היתה שאלה : כדורגל או כדורסל? ואת ענית: "כדורסל!!!!! כי זה יותר אסתטי ומעניין...." ואז שאלת מה עדיף - חתול או כלב אז עניתי לך בחזרה (הייתי במצברוח מחורפן): "פרה, כי זה יותר אסתטי ומעניין..." זו היתה בדיחה!! כאילו - ברור שפרה זו לא אופציה, אבל בכל מקרה - ממתי פרה היא אסטתית ומעניינת???

mayakol

New member
תמר...

אני ידועה בתור אחת שלא כ"כ מבינה בדיחות, וצוחקת מהבדיחות הכי לא מצחיקות...
אבל העיקר הוא שעכשיו הבנתי למה התכוונת... מוטב מאוחר מאשר אף-פעם, לא?

איילת כ

New member
זה אחלה משחק

אז אם חברי הפורום רוצים, אז נשחק אותו עוד פעם. מעניין מה יהיו התשובות הפעם.... יאללה אתם רוצים??

lali37

New member
אני לא יכולה לוותר על זה

שרשור המתיחה... והאמת שיש עוד שרשור מצחיק... ששירה אריאל ואני כתבנו בשעות המאד מאוחרות של הלילה... אני ישים לינק אליו אח"כ...

אני לא מבינה ביכלל...

מה הקטע של המישחקים, שירשורים... אני יודעת מזה שירשור, אבל מה הכוונה השירשור הכי ארוך..... מה הולך פה!?!

lali37

New member
שרשור זה אשכול של הודעות

אז אם יש המון תגובות בתוך בשרשור הוא הופך להיות מאד מאד ארוך. למשל השרשור שבו שחקנו משחק שאריאל התחיל, הוא השרשור הכי ארוך שהיה אי פעם בפורום... ובדר"כ כל ההודעות בשרשור מדברות על אותו נושא, ולכן בדר"כ קוראים לשרשורים לפי הנושא שלהם... (למשל שרשור משחק או שרשור מתיחה... וכו')

למעלה