איילת כ

New member
אז זהו

שאני גם זאת ששואלת את השאלות וגם זאת שעונה עליהם. אז מה היא שאלתך השאלה הראשונה או השניה???

חחח... תודה..../images/Emo9.gif

קוראים לי שיר ואני בשבט מעפילים, ושיראל יחד איתי בשבט (ובשיכבה). ואני די חדשה, אולי לא כ"כ חדשה אבל לא משנה... ומי אתה? נ.ב. זה בסדר, אתה לא צריך להיצטער על השאלה...

טוב אז ככה.....

לי קוראים מור.... ואני בת........ אם את רוצה עוד פרטים עלי את פשוט יכולה להסתכל בכרטיס שלי.... [אההההה ואני בשבט אלעד
השולטים

נעים גם לי!!!!

והחתימה שלך באמת נחמדת..... שלי באייסי גם נחמדת.. גם פה... את מוזמנת לראות באייסי... שלחי לי הודעה 320888420 ואני יראה לך.....

חחחח.... תודה! דרך אגב...

הוספתי אותך לאייסיקיו שלי... את צריכה גם להוסיף אותי... דרך אגב, איך אפשר לעשות חתימה באייסיקיו!?

mayakol

New member
שרשור המתיחה באמת היה מוצלח...

במיוחד לאור העובדה ש"אריאל רוצה לעשות פירסינג" זה אוקסימורון. ממש שני דברים שלעולם לא ילכו יחד... לכן זו הייתה מתיחה מגניבה. ואילה- את חייבת למצוא את השירשור הארוךךךך ההוא, הוא היה פשוט נחמדדדד!

lali37

New member
../images/Emo12.gifאני צריכה למצוא אותו?! נראה לך?!

הוא ב"מועדפים" שלי

lali37

New member
במיוחד בשבילך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=403&msgid=18012970 פשוט שרשור מצחיק...

mayakol

New member
תודה חמודה! והשירשור הזה מצויין...

קראתי עכשיו חלק ממנו (ואמשיך כשיהיה לי יותר זמן) וממש צחקתי!!! הוא מתקופות אחרות, שבהן המצב היה שונה
ומוזכר שם התוכי של אריאל- אז שתדעי אילה שבשבת אירגון הוא נשך אותי שוב!!! הוא היה מחוץ לכלוב, התחלתי ללטף אותו והוא נתן לי נשיכה עצומהההה! נראה לי שהוא לא מת עלי

lali37

New member
נכון.... הוא כזה נוסטלגי...

וכמו שאמרתי, הוא
לא אוהב אותך
את רואה שאני תמיד צודקת

mayakol

New member
מה שנכון נכון- את תמיייד צודקת!

ובקשר לשירשור הארוך ההוא, מההודעה שאני מביאה אליה לינק פה, זה נהיה ממששש מצחיק... רציתם לאשפז אותי! אותי????
ובקשר לתוכי- הוא מדברררר! הוא אומר "לילה טוב"! איזה ממיייייי!

lali37

New member
../images/Emo9.gif

אם את רוצה אני יכולה להראות לך איזה הודעה גרמה לאריאל להחליט שמאשפזים אותך (והחוצפן רצה לאשפז אותי כי הוא חשב שאני כתבתי את ההודעה... אבל הבהרתי לו הכל...) ומה כזה מפליא בלאשפז אותך?! את נראית לעצמך בןאדם נורמלי?! ותוכי זה דבר מעצבן... לא ממי, אני הייתי משתגעת עם תוכי בבית...

למעלה