סיכום שבועי

eshkolit32

New member
אכן, בובות

מור'קה, את בעצמך היית צופה אדוקה של "האלופה" אז אני מבקשת לא ללעוג לי... !

חס וחלילה לועגת

אבל האלופה היתה קצת יותר נורמלית, כולם בבובות דוגמניות שבקושי יודעות לשחק..

eshkolit32

New member
כן אני מודה

שהאלופה היתה קצת יותר לענין. אני רואה את בובות רק כשאני בבית של חברה שלי, לבד זה יותר מדי בשבילי

LiorShap

New member
אממ הרשי לי להתערב

לדעתי אם ראית האלופה אז אין לך זכות דיבור יותר לעולם לרדת על מישהו בנוגע למה שהוא רואה

לא מרשה לך,אז ששש!

ולא צחקתי או ירדתי עליה.. פשוט הצטמררתי,אסור? הפועל ת"א שולטת!

נה

משהו טוב שקרה לך השבוע: העבודה בקרמיקה יצאה משהו רע שקרה לך השבוע: העבודה בקרמיקה יצאה מאכל השבוע: קיגל תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: בעעעעעעעעעעע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שבוע משעמם ומתיש

גיפטושקה

זה גם טוב וגם רע
וזה משהו כמו פשטידה מתוקה עשוי מאטריות ,יאמי יאמי..

A GIFT OF LOVE

New member
כן אני יודעת על מה את מדברת

בהחלט יאמי יאמי [אז מה אם אני לא אשכנזיה? אסור לי גם?]

eshkolit32

New member
אח, קיגל, קיגל....קבלי עוד הסבר גיפטושית

מדובר בדבר מתיקה שמקושר לעדה הפולנית וכנראה שרק צאצאי פולין אוהבים אותו. כמו שמורקה כתבה מדובר בפשטידה מתוקה. יש בה איטריות, בדר"כ רחבות, ויש בפנים המון סוכר וקינמון, יש כאלה שמוסיפים צימוקים/תפוחים. למישהו מבחוץ זה נשמע זוועה פחד, אני יודעת, אבל מדובר במשהו מתוק מהילדות, סבתא שלי היתה מכינה, ובשבילי זה טעים אש! אפילו הכנתי פעם אחת בבית ולמרבה ההפתעה זה יצא מעולה, השתדלתי לא להתנפל על זה כדי שיישאר לימים הבאים.

A GIFT OF LOVE

New member
הי, הי

אני גדלתי עם אשכנזים מותק וגם טעמתי קיגל ואהבתי את הטעם... [כניראה שלא רק פולנים אוהבים את זה!]

eshkolit32

New member
אני שמחה לשמוע גיפטוש!

אם יצא שוב להיפגש בבית של אחד מאיתנו אני אשקול להכין אם יהיה ביקוש.

A GIFT OF LOVE

New member
אני בטוחה שיהיה ביקוש

לפחות מצידי ומצד מורושששש ואנחנו מספיק חשובות לא?!

batel500

New member
סיכומש :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרמנו ערב קזינו מטורף לשכבה ח' היום. משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור נהיגה שלא נגמר :| שיר השבוע: Bowling For Soup - When We Die התחדשות השבוע: משחק קוספא סופר מגניב תוכנית/ סרט השבוע: האי
מאכל השבוע: שניצל תמונת השבוע: שם -> ציטוט / מילת השבוע: " אם את רואה חתיכים את יכולה להסתכל, אם את רואה חתיכות תגידי לי "- מורה נהיגה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי טיול חנוכה !!! אללה בטירוף :) גאט שאבעס
(שבת שלום)

yaeli20

New member
בתתתתתתתייייייייי!!!

את רואה האי!!! איזה יופי! אני יכולה לצאת מהארון! אני גם רואה האי! אגב אני חושבת שבמסגרת מסורת השמיניה הם עושים עכשיו הפסקה ומשדרים את כל הפרקים שוב מהתחלה...
אגב2 הדבר הכי הזוי בעולם!! אני יושבת לי ורואה את הפרק הראשון והשני ופתאום בשלישי אני אומרת היי! הבחורה שמשחקת את אנה מוכרת לי בטרוף! ברור שהיא מוכרת לי זאת אפרת!!!!!
אפרת הייתה חברה טובה שלי בתיכון ואיכשהו מתישהו אחרי התיכון התנתק ביננו הקשר... ועכשיו כל פעם שאני רואה את התוכנית זה מוזרררררררררררררר

למעלה