סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo138.gif סיכום שבועי ../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ סרט השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום!

sivosh

New member
את לא עושה טובה לאף אחד, אין לך כוח לכתוב כלו

אל תכתבי.

sivosh

New member
כי עושים משהו לפורום, משקיעים מהזמן

וזה מרגיז אותי לראות טוב תפוז עשה בעיות אז אני לא כותב הודעה.. אבל לכתוב את זה כן אפשר... תחושה של חוסר פרגון...

וואי, טוב אז אני לא אכתוב יותר

סיכומי שבוע בעעע העיקר מה שכתבתי על המאלך לא מזיז לך בשיט...

sivosh

New member
לא, לא זה העיקר...

איך היית מרגישה אחרי שהשקעת משהו ועשית אני ירשום לך בעע נמחק תפוז הזה, לא עונה שוב! נכון זה לא נעים? בדיוק ככה אני מרגישה...

עונה /tapuzforum/images/emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אההממ... אההממ... משהו רע שקרה לך השבוע: כולו! לורן, לימודים, בית... שיר השבוע: משהו ממני / הראל סקעת + ים של דמעות / נינט טייב + אם הוא ילך / הראל סקעת. התחדשות השבוע: השמש... /tapuzforum/images/emo42.gif ? תוכנית/סרט השבוע: נאדא..אין זמן! מאכל השבוע: אחרי הרבה זמן נזכרתי לאכול צ`יפס... תמונת השבוע: לא מצליחה לעלות. ציטוט/מילת השבוע: ``המורה, סתם לידיעתך כשבאים ללמד לא מגיעים עם תסכולים, תשאירי אותם בבית...`` -אני בשיא החוצפה למורה... והיא בתגובה: ``את חצופה! את יודעת?`` ``כן! עבר עשיר יש לי בענין...את יודעת להעביר נושא יפה מאד...``-אני בהומור... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש חנוכה! שבת שלום!

mika1236

New member
אנייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא קרה משהו מיוחד... משהו רע שקרה לך השבוע:גם לא קרה משהו נורא.. שיר השבוע: התחדשות השבוע: קניתי הרבה דברים לחדר החדש.. תוכנית/ סרט השבוע: בובות...חח זה פשוט גרוע ובגלל זה זה כלכך מצחיק.. מאכל השבוע:שוקולד(אבל זה כל שבוע..חח) תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: את חייבת לתפוס את עצמך בידיים ולהשתפר בלימודים...(למורים נמאס ממני..) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ גם לעבור לחדר לבד..ייאי...וגם שישי הבא אני טסה לברצלונה...איזה כייף ושיהיה לכולם סופש מדהים ותחגגו..:)

mika1236

New member
כן כייףף

אמא קונה לי מתנה ליומולדת לסוע למשחק של ברצלונה(חלום)

LiorShap

New member
אוף ניסתי לצרף תמונה אבל זה לא נותן לי

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו ספציפי משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל שיר השבוע: אין התחדשות השבוע: התחדשות? קניתי חולצה חדשה זה נקרא? תוכנית/ סרט השבוע: פלאנט טרור מאכל השבוע: פיצהה תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: "נהנהנהנהננ מריחואנה...נהנהנהנהנ סמים קשים..." [את ההמשך אני לא ארשום ברשותכם] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לוידע שבת שלום! http://www.youtube.com/watch?v=xoKpDYHKdJA&mode=related&search=

eshkolit32

New member
הסיכומשלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: - ביליתי הרבה זמן איכותי עם חברה טובה שלי . משהו רע שקרה לך השבוע: - החתול שלי ילל בלי הפסקה ובלי סיבה. זה לא באמת משהו רע אבל טיפה מעצבן. שיר השבוע: Miscomunication של Timbaland ובטח כתבתי את זה עם המון שגיאות אבל אתם בטח תסלחו לי. התחדשות השבוע: כרגע אין התחדשות מסוימת אבל אני מאמינה שעוד תהיה. תוכנית/ סרט השבוע: אכן בובות - מה זה הדבר הזה? אבל תודו שדודו טופז משחק לא רע בכלל. מאכל השבוע: ארוחת הבוקר המצוינת שאכלתי היום בבית קפה מצוין בעיר. ציטוט / מילת השבוע: "זה חורף זה?" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרה לעבודה........חוזרת למקום הקודם עד שאחליט מה אני עושה עם עצמי. הצורך בכסף עולה על הכל, מסתבר
. ובנוסף מצפה לחנוכה - סביבונים, חנוכיות, לביבות, סופגניות - מה רע?
סופשבוע מצוין ומהנה לכולם!

למעלה