אווווווו. מתה על הזבל הזה ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif.
1. שם: הדר 2. גיל: עוד שלושה שבועות בדיוק 18! 3. שעה להתחלת השאלון: 05:30 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: כימיה, פסיכולוגיה-סוציולוגיה
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא חושבת עליהם

7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים! 8. מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה בכמויות לא הגיוניות, חברים, סרטים... 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ כן (?) 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה (?) 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
12. מה אמרו לכם? שאני כוסעעעע 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל! חוץ מהברורים -
מזרחי ומוזיקה קלאסית :-{ 14. מה גורם לכם לאושר? חורף, חברות טובות, שיחות טובות, לאהוב, להתרגש מדברים קטנים ולא לפחד להראות את זה, ששמחים בשמחתי, רגעים משפחתיים טובים... 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ראה שאלה 14. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו בתחום הפסיכולוגיה. 18. מתנדבים במשהו? כרגע לא. 19. למה? נמנמ... התנדבתי שנים שעברו, והשנה אני לוקחת זמן לעבוד, ללמוד (בערך...), להוציא רישיון וכו'... זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן
22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? שירה 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
27. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך, אלא אם כן זה ויכוח עם ההורים ואז אני אדחוף את המילה האחרונה. 33. ספורט מועדף? כדורסל|כדורסל| 34. מתעסק בספורט כל שהוא? כדורסל עם חברים מדי פעם.. 35. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת!!!!! רק השבוע עשיתי חמישה ימים רצופים של שופינג!
, טל מתי את באה לראות את הבגדים והנעלים החדשות שלך?
36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אממ יש לי רשימה של דברים בסטנד-ביי למקרה שאני אחסוך. הכותרת שלה היא "אם יקרה נס ואני אצליח לחסוך:" 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן 38. חברות היא לנצח? חלקן 39. סלחן? כן, עד מידה מסוימת. 40. רגיש? מאד 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני מרוצה ממנו

42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות עובדת מודיעין מחקר ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע שעבר 44. שגרמו לך לצחוק? היום!

45. שמישהו גרם לך אושר? היום 46. מה השעה עכשיו? 05:36 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ממנהלת הפורום
48. מאמין באלוקים? לא 49. מה הספר האחרון שקראת? ואווו זה היה כ"כ ממזמן!!! יחי התנוונות המוח! אממ אני חושבת ש"הנעלמים" 50. כמה עמודים יש בו? בסביבות ה300... 51. קראת הארי פוטר? חלקית, עד החמישי כולל. 52. יש לך שרשרת? אובקורס! 53. הלכת לראות את הפסטיגל? נופ... 54. ושיר נולד? לאלא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אממ תוכנית אירוח מסריחה... ג'יי לנו או קונאן אובריין... 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? מכרים מהעבודה הקודמת... 59. יש לך חבר נוצרי? לא 60. יש לך חברים בכלל? חח כןן 61. מה הצבע-עיניים שלך? חום 62. אוהב אותם? לפעמים... 63. מה הצבע-שער שלך? חום 64. אוהב אותו? לעיתים רחוקות... 65. מה הצבע של הנעליים שלך? ברגע זה אני נועלת את נעלי הבית הצפרדעיות שלי אז - ירוק. 66. אוהב אותם? כןכןכןכן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? דובי (?) 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? יאפ 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום, שומדבר ועוד כלום. 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא 71. ומת בתאונת דרכים? כן
72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי במרכז העיר, והלכתי לידיד... 73. יש לך בלוג? לא. 74. וקומונה? לא. 75. (אפשר להוסיף קישור). -- 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים בערך... 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ לחם עם חומוס וטחינה 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? טחינה 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? ורוד-כחול 81. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה, אגס, תפוח (מוזלי
) 82. היה טעים? מאוד
83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אסתר (אסתריקהההה) 85. היא עוד חיה? כן, כפרעליה
86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד? לא 88. איזה? -- 89. יש לך חולצה בצבע אפור? אכן 90. כמה דיסקים יש לך? מלא!
יותר ממאה... 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? טומי עמנואל, ג'ון מאייר, סינרגיה (הדיסק הראשון)... 92. מה השם האהוב עליך לבן? עוז
93. ולבת? פעם זה היה יערה... עכשיו אין. אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- קצפת 95. חתולה- לבנה 96. קצפת- תותים 97. פלאפון- אסמסים 98. גלידה- יאמי 99. קיא- בעעעעע 100. בית- קוטג'
101. נדנדה- גן שעשועים 102. כתר- שולטטט 103. תנ"ך- בעעעע (תמונה של המורה הקודמת שלי לתנ"ך דופקת לי ת'מוח ברגעים אלה) 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה? גלידה! 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל 108. קפה או נס קפה? נס 109. להתקלח או להיות מסריח? מסריח 110. דמקה או שחמט? דמקה 111. חם או קר? קר 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה 113. שמואל או שמעון? שמעון 114. ברכה או תרצה? תרצה 115. ערבית או צרפתית? צרפתיתתת 116. שאלון או סקר? שאלוןןןן
117. מוסיקה או נגינה? אווווו טאף וון. אממ מוזיקה. 118. קבב על האש או שישליק על האש? אף אחד מהם :-{ 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק, אפשר להתחפף מתי שרוצים
120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? ללמוד מטעויות, אבל להשתדל לעשות דברים פעם אחת וכמו שצריך. 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? NONE 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אעעע קשה! אממ אדי מרפי. 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה רוברטס. 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או ? TNT בכלליות פוקס (אבל יש להם חרא בגדים העונה...) 127. שעת סיום- 05:44