שאלון!

המשך...

71. ומת בתאונת דרכים? מישהו שאמא מכירה, כן. 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? פה בעיר, עם אמיר :) 73. יש לך בלוג? היה לי בלוג חלומות, לא עידכנתי אותו שנייייייים. 74. וקומונה? הייתה. 75. (אפשר להוסיף קישור). היא כבר מתה. 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) מממ אני מניחה שבפולין - 8 ימים. 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לביבה, סלט, ומקרוני אופור (מעין פשטידת פסטה, ממש טעים) 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? נזלת
79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור. 80. באיזה צבע המצעים שלך? תכלת, כחול, ירוק... גוונים כזה. 81. מה הפרי האחרון שאכלת? סלט פירות, מלא פירות. 82. היה טעים? מאוד. 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מרלן. 85. היא עוד חיה? כן, טפו טפו טפו. 86. אתה נוסע בטרמפים? לא ולא. 87. יש לך חיית מחמד? כן. 88. איזה? כלבה מפגרת בשם ג'ני. 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן יש לי איפשהו. 90. כמה דיסקים יש לך? הרבה. 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? חלק נו
92. מה השם האהוב עליך לבן? עוז, איתמר
93. ולבת? נעמה
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- קצפת. 95. חתולה- חלב. 96. קצפת- דובדבן. 97. פלאפון- סמסים. 98. גלידה- פרוזן יוגורט. 99. קיא- בחילה. 100. בית- מיטה. 101. נדנדה-גן שעשועים. 102. כתר- מלכה. 103. תנ"ך- שיעור בכיתה. 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק. 106. ארטיק או גלידה? גלידה. 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל. 108. קפה או נס קפה? נס קפה. 109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח, ברור! 110. דמקה או שחמט? המממ דמקה. 111. חם או קר? קר. 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? התעמלות, למרות שאני לא אוהבת את שניהם. 113. שמואל או שמעון? שמעון, זה סבא. 114. ברכה או תרצה? ברכה. 115. ערבית או צרפתית? צרפתית. הלוואי. 116. שאלון או סקר? גם וגם, למה לא... 117. מוסיקה או נגינה? גם וגם. 118. קבב על האש או שישליק על האש? נראה לי שקבב. אבל שניהם מגעילים. 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? מפגש בבית. 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? וואי לא יודעת. אני אוהבת להצליח... 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? לא ראיתי אף אחד. 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? הולכים להכות אותי על זה אבל - אדי מרפי. 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול קידמן. 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? שניהם! לא ביחד. 125. בריכה או ים? בריכה, אני שונאת חול. 126. פוקס או ? TNT פוקס. 127. שעת סיום- 11:34

McBlack

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. שם: מאיה 2. גיל: 18 ורבע :) 3. שעה להתחלת השאלון: 11:49 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר. צבא בינואר 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: כימיה מואץ וביולוגיה עבודת גמר 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא ממש עשיתי... רק במתמטיקה כי זה היה כמו משחק כזה, כיף |גיק| 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים 8. מה אתם אוהבים לעשות: כלמיני. להכין עוגיות
9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת, הצבא לא ממש עוזר 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? נו מה, אני אספור עכשיו? רק על עבודת הגמר שיבחו כמה עשרות, וזה ממי שידוע לי עליו
דוד שלי לקח אותה לסטודנטים שלו שייראו עבודה לדוגמה
11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
12. מה אמרו לכם? אני מתכוונת להיות בוגרת ולא להגיב
13. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל. פעם הייתי שומעת יותר מטאל, עכשיו זה פחות מרכזי אצלי... 14. מה גורם לכם לאושר? הדברים הקטנים 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?שילוב של כימיה כמקצוע וכימיה כמטאפורה 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מרוצה עם מי, מה ואיך שאני עכשיו. לחייך אחרי כל נשימה. כאלה
17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מחקר
18. מתנדבים במשהו? פעם התנדבתי בגן בכפר... אבל עכשיו לא מתנדבת בכלום, אין עמותות קרובות פה בסביבה... אני תורמת בגדים כל כמה חודשים ודם (משתדלת) כל 3 חודשים. 19. למה? כי אני יכולה, וכי אנשים אחרים צריכים את זה, אז למה לא? שאשמור את הדם שלי לעצמי?
זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה 21. אייפוד/דיסקמן? קריאייטיב [= 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? ריקוד 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא, יש הרבה מעבר לשאוף אליו 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? למה, כי הוא מופשט? 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? סוג של באמצע. סמנכ"ל כזה
32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? כל עוד יש מה לומר, זה צריך להיאמר. אלא אם כן זה משפחה או אנשים שמארחים אותך אצלם בבית בסן פרנסיסקו (וגם אז אצטרך מישהו לידי שיזכיר) 33. ספורט מועדף? הוקי
34. מתעסק בספורט כל שהוא? נופ. למרות שאני רצה די טוב 35. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? מה אני יודעת 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש כמה כאלה, והם במגמת עלייה 38. חברות היא לנצח? חברות אמיתית, כן 39. סלחן? יותר לכיוון של "מבינה" 40. רגיש? הגעתי למסקנה שלא ממש, או ממש לא. 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה לי לגמרי 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עובדת מעבדה כימית בחיל האוויר, לי-אצעאא?
ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע נדמה לי 44. שגרמו לך לצחוק? לפני חצי שעה 45. שמישהו גרם לך אושר?כל יום, איתמר... 46. מה השעה עכשיו? 12:02 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? איתמר, כתב שהשעון שלי אצלו 48. מאמין באלוקים? לפעמים, לא בטוחה שזה נחשב... 49. מה הספר האחרון שקראת? 'חיי פיי', לא זוכרת של מי. התחלתי לקרוא אותו אצל אח שלי 50. כמה עמודים יש בו? כמה מאות 51. קראת הארי פוטר? לא 52. יש לך שרשרת? יש כמה, אני לא ממש טורחת ללכת איתן 53. הלכת לראות את הפסטיגל? אף פעם 54. ושיר נולד? מה זה? 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? CSI לאס ווגאס, מדהים כמה פרקים מוציאים על עיר כזאת קטנה 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא, אבל משדה בוקר כן 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? יש כמה חברה' 59. יש לך חבר נוצרי? כנ"ל 60. יש לך חברים בכלל? חחחחחחחחח כן 61. מה הצבע-עיניים שלך? חום עם תת גוון אדום
62. אוהב אותם? זה בסדר 63. מה הצבע-שער שלך? חום כהה 64. אוהב אותו? נחמד 65. מה הצבע של הנעליים שלך? אני עם גרביים, בצבע תכלת אם אתם רוצים לחפור 66. אוהב אותם? כן, קניתי אותן בסין
67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? יש לי בובת כלב האש-פאפי ענקית שקיבלתי מההורים ליומולדת 15, קראתי לה דינקה [= 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום, הייתי בת שנה ומשהו. אמרו לי שאחרי שהיא נגמרה אז הלכתי להם לאיבוד, הם חיפשו וחיפשו ובסוף מצאו אותי בממ"ד בתוך הלול המוגן שלי
70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן 71. ומת בתאונת דרכים? כן 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בסן פרנסיסקו
73. יש לך בלוג? כן, ע"ע חתימה 74. וקומונה? כן, הייתה לפני שנים, של ידיד ושלי
75. (אפשר להוסיף קישור). לא תודה 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) בפולין... 8 ימים, לפני זה הייתי שבוע בקיבוץ אצל האקס בזמן המלחמה 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? הלכתי עם אח שלי למסעדה מזרחית פה ליד 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? קישוא 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? גווני כחול
81. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח 82. היה טעים? ברור
83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? המון, כן 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מזל 85. היא עוד חיה? כן ושתזכה לחיים ארוכים, אפילו ביקרתי אותה אתמול 86. אתה נוסע בטרמפים? רק אם אני עם ידידים/איתמר 87. יש לך חיית מחמד? כן 88. איזה? כמה חתולות טיפשות
89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן 90. כמה דיסקים יש לך? לא הרבה, אני לא קונה מקוריים 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? נציל את היום - נימרוד שיקלר. אותו קניתי
92. מה השם האהוב עליך לבן? תומר 93. ולבת? לאחרונה נעמה

McBlack

New member
...עדיין עונה

אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- פדהפהפה 95. חתולה- מיצי 96. קצפת- שמנת 97. פלאפון- סוללה 98. גלידה- גביע 99. קיא- איח 100. בית- עץ 101. נדנדה- לנדנד 102. כתר- ראש 103. תנ"ך- נו באמת זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? חמצוץ? 106. ארטיק או גלידה? ארטיק 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל 108. קפה או נס קפה? אייס ארומה
109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח 110. דמקה או שחמט? שש בש
111. חם או קר? קר 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה 113. שמואל או שמעון? שמואל נשמע פחות ערס 114. ברכה או תרצה? ברכה
115. ערבית או צרפתית? איח
116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוזיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש? קבב 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? מפגש 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? משהו באמצע 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? צ'יקן 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני
123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ניקול קידמן 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או TNT? מה אני יודעת 127. שעת סיום- 12:12 הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאללה...

. שם: אירנה 2. גיל: 20 אוטוטו 3. שעה להתחלת השאלון: 23:52 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: אוניברסיטה 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי המחשב, סוציולוגיה+כלכלה 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? איכסה 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי בנסיבות 8. מה אתם אוהבים לעשות: מוזיקה, חבר, טיולים, מחשב 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מנסה 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן 12. מה אמרו לכם? שאני יפה
13. איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלית 14. מה גורם לכם לאושר? משפחה, חברים, חבר, הצלחה 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לדעת שאני נמצאת במצב שאני מוכנה להמשיך בו ושום דבר לא מפריע לי 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? כלכלנית 18. מתנדבים במשהו? התנדבתי בידידים= חונכות, בית אבות, פר"ח, אור ירוק 19. למה? ידידים- מחויבות אישית, בית אבות- כי אני בן אדם טוב, פר"ח בשביל המלגה, אור ירוק כי אני חייבת להתנדב איפשהו זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן? MP4 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? שירה 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף? כשיהיה מספיק כסף אז התנדבות 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? כן 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? אה? 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בסיטואציה 33. ספורט מועדף? כדורסל, טניס שולחן 34. מתעסק בספורט כל שהוא? כרגע חדר כושר 35. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? צריך לשכור דירה בקרוב 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן 38. חברות היא לנצח? רצוי אבל לא תמיד 39. סלחן? כן 40. רגיש? מאוד 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הכי טוב שאפשר 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? כלכלנית ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? הזלתי דמעה היום, החבר פשוט מרגש אותי לפעמים 44. שגרמו לך לצחוק? לפני כמה דקות 45. שמישהו גרם לך אושר? כל הסופ"ש המושלם הזה 46. מה השעה עכשיו? 23:57 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אמא 48. מאמין באלוקים? לא יודעת 49. מה הספר האחרון שקראת? כרגע קוראת "ורוניקה מחליטה למות" של פאולו קואלו 50. כמה עמודים יש בו? 187 51. קראת הארי פוטר? לא 52. יש לך שרשרת? כן 53. הלכת לראות את הפסטיגל? לא 54. ושיר נולד? לא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? מזמן לא ראיתי טלוויזיה 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? כן 59. יש לך חבר נוצרי? כן 60. יש לך חברים בכלל? כן 61. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק 62. אוהב אותם? מאוד 63. מה הצבע-שער שלך? שטני 64. אוהב אותו? כן 65. מה הצבע של הנעליים שלך? כרגע תכלת 66. אוהב אותם? כן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? שוריק 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן 69. מה אתה זוכר ממנה? חלונות אטומים 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? במלחמה 71. ומת בתאונת דרכים? לא 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית 73. יש לך בלוג? לא 74. וקומונה? לא 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שוקולד
78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אהבה 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? לבן 81. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה 82. היה טעים? כן 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אלה 85. היא עוד חיה? כן 86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד? כן 88. איזה? ארנבון, תוכי, צב מים, ודגים 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן 90. כמה דיסקים יש לך? הרבה 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? סינרגיה 92. מה השם האהוב עליך לבן? אלכס 93. ולבת? נטלי אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- יאמי 95. חתולה- מיאו 96. קצפת- עוגה 97. פלאפון- קרינה 98. גלידה- קר 99. קיא- איכס 100. בית- משפחה 101. נדנדה- כיף 102. כתר- מלך 103. תנ"ך- יהדות 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה? גלידה 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל 108. קפה או נס קפה? נס 109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח 110. דמקה או שחמט? דמקה 111. חם או קר? חם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? התעמלות 113. שמואל או שמעון? שמעון 114. ברכה או תרצה? ברכה 115. ערבית או צרפתית? צרפתית 116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש? שישליק 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? אה? 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אמממ 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? גם וגם 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או ? TNT TNT 127. שעת סיום- 00:04 הודגש באמצעות מדגישומטיק

MirkuSH

New member
אוהוו זה ארוך :)

1. שם: מירי 2. גיל: 18.5 3. שעה להתחלת השאלון: 13.20 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון צבאי :p 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: אלקטרוניקה ומחשבים 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? דבר חיוני להצלחת הבנת החומר הנלמד :p 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שינה! :) 8. מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא :S 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן 12. מה אמרו לכם? שאני ניראת טוב 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? קצת מהכל 14. מה גורם לכם לאושר? מתנות 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כמובן שמעבר לזה :) 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אוהוו.. אממ... להיוד ביחד עם אנשים שאני אוהבת 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מזתומרת?! אני כבר גדולה!! :) אממ אין לי מושג ת'אמת כולם שואלים אותי את זה ... 18. מתנדבים במשהו? לא 19. למה? כי אין זמן זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן? אייפוד- יותר קומפקטי 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? ריקוד 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אעושר חחחחחח 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה עם קצת תנאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא ממש 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי מי צייר אותו 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג! 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי אני מתווכחת 33. ספורט מועדף? אלתטיקה קלה :) 34. מתעסק בספורט כל שהוא? בנתיים לא 35. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו להורים/חבר 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן :) באש ובמים כפארה עליה 38. חברות היא לנצח? בהחלט 39. סלחן? במידה 40. רגיש? כה 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: זאת שמארגנת הכל 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הדרכה :) ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? חודש +- 44. שגרמו לך לצחוק? אתמול 45. שמישהו גרם לך אושר? גם אתמול 46. מה השעה עכשיו? 13.26 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? החבר 48. מאמין באלוקים? לא אני אתאיסטית 49. מה הספר האחרון שקראת? "אל תגלה" - הרלן קובן 50. כמה עמודים יש בו? לא זוכרת 51. קראת הארי פוטר? אכן את כולם 52. יש לך שרשרת? מה הכוונה? 53. הלכת לראות את הפסטיגל? בחיים לא 54. ושיר נולד? גם לא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? תוכנית בערוץ 8 ... 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? לא 59. יש לך חבר נוצרי? כה 60. יש לך חברים בכלל? ברור :) 61. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק כחול 62. אוהב אותם? מאוד 63. מה הצבע-שער שלך? חום ג'ינג'י 64. אוהב אותו? מאוד 65. מה הצבע של הנעליים שלך? יש הרבה אבל בעיקר שחור 66. אוהב אותם? לא ממש 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מישה :) 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כה 69. מה אתה זוכר ממנה? לא ממש הייתי ברויסה אז :) והיייתי בת שנתיים או שנה 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא 71. ומת בתאונת דרכים? כן 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית של חבר שלי 73. יש לך בלוג? כן 74. וקומונה? לא 75. (אפשר להוסיף קישור). לא עכשיו חחח 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 4 ימים 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מנה חמה חחח 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ניקיון 79. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן 80. באיזה צבע המצעים שלך? ירוק 81. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז 82. היה טעים? מאוד 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לצערי חחחח 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מרינה 85. היא עוד חיה? כן טפו טפו טפו 86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד? כן 88. איזה? דג :) 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן 90. כמה דיסקים יש לך? המון 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? אף אחד חחחח 92. מה השם האהוב עליך לבן? כריסטיאן 93. ולבת? ונסה אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- אדום 95. חתולה- פרווה 96. קצפת- מתוק 97. פלאפון- שיחות 98. גלידה- כאב גרון 99. קיא- גועלל 100. בית- אמא 101. נדנדה- ילדות 102. כתר- מלכה :) 103. תנ"ך- שיעמום 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה? גלידה 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה 108. קפה או נס קפה? נס קפה 109. להתקלח או להיות מסריח? מקלחת 110. דמקה או שחמט? שחמט 111. חם או קר? חם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? התעמלות 113. שמואל או שמעון? שמעון 114. ברכה או תרצה? ברכה 115. ערבית או צרפתית? צרפתית 116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? נגינה 118. קבב על האש או שישליק על האש? שישליק 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? נרניה 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני ג'וני החתיך 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה :) 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? עגבניית שרי 125. בריכה או ים? בריכה 126. פוקס או ? TNT TNT 127. שעת סיום- 13.33

1

1. שם: סיון 2. גיל: 16.7 3. שעה להתחלת השאלון: 4:46 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת ומדעי החברה 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא אוהבת 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים 8. מה אתם אוהבים לעשות: להיות עם ויטלJ ועם החברות והמשפחה. ללכת לים, לאכול.. כל מיני.. 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא נראהלי 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? די הרבה 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן 12. מה אמרו לכם? את הדברים הרגילים שאני יפה ועיניים יפות וכל הבולשיט הזה ופעם אחת מישהו שאל אותי "העיניים שלך זה אמיתי או פאה?" הוא כנראה התבלבל(מהיופי של העיניים חח סתם) אבל זאת המחמאה הכי מוזרה שקיבלתי בעקיפין. 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר 14. מה גורם לכם לאושר? חבריקו 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין לי מילים לתאר את זה 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא החלטלתי כל כך 18. מתנדבים במשהו? הדרכתי כמה שנים בתנועת נוער 19. למה? כי זה היה לי כייף זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ברור שפנים מול פנים אבל כשרחוקים אז טלפון זה מכשיר מדהים, בעיקר כשהחבר בצבא. 21. אייפוד/דיסקמן? אייפוד 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? שירה 24. בריאות/עושר? בריאות כמובן 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב שכתוב על ברכה קנויה חח 27. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף (גם להתנדב אבל אני חייבת כסססף) 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? קשה לי להתחבר, אבל לפעמים זה נחמד 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פעם ככה פעם ככה 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אגיד את המילה האחרונה 33. ספורט מועדף? חדר כושר? חחח 34. מתעסק בספורט כל שהוא? חדר כושר? 35. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו על יציאות ועל מתנות

2

37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא ממש 38. חברות היא לנצח? לא 39. סלחן?קשה לי אבל כן 40. רגיש? מאוד 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חבר (ואני די משקיעה הרבה ממני בו..) 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? יש כל מיני ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום בבוקר, כל כך דאגתי לחייל שלא ענה לי לטלפון(הוא היה ברכבת לא בצבא) 44. שגרמו לך לצחוק? היום בשיחה עם ויטלוש 45. שמישהו גרם לך אושר? אתמול כשויטל בא אליי לאפטר 46. מה השעה עכשיו? 4:52 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לא יודעת 48. מאמין באלוקים?לא 49. מה הספר האחרון שקראת? "אחושרמוטה אהבה" (אל תשאלו) 50. כמה עמודים יש בו? 268 51. קראת הארי פוטר? לא 52. יש לך שרשרת? כן כן תמיד 53. הלכת לראות את הפסטיגל? אף פעם לאK 54. ושיר נולד? כן כשהיה (קיבלתי כרטיסים חינם חח) 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אממממ 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא, אבל אח שלי חצי גר שם עכשיו (משרת שם בבסיס) 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? לא, אבל יש לי מנקה ערבייה 59. יש לך חבר נוצרי? לא 60. יש לך חברים בכלל? חח כן 61. מה הצבע-עיניים שלך?כחול שולט:p 62. אוהב אותם? מאוד 63. מה הצבע-שער שלך? שטני כהה- חום כזה 64. אוהב אותו? כן 65. מה הצבע של הנעליים שלך? כרגע" לבן ורוד כזה חח נעלי ספורט 66. אוהב אותם? בסיידר 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? ארנבי 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא, אבל היה לי פיגוע מול הבית. 71. ומת בתאונת דרכים? לא 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית?אצל ויטל 73. יש לך בלוג? היה ז"ל 74. וקומונה? לא 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 11 יום בקורס מדריכים 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?פיצה (כי הרגע כתבתי אותה חח) 79. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן אפור שכזה 80. באיזה צבע המצעים שלך? הסדין והציפוי של השמיכה(אעך קוראים לזה?) בכחול כהה, כרית אחת בורדו ואחת ירוקה (אני לא יודעת להתאים צבעים חחחח) 81. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה ביוגורט אתמול חחח.. סתם לא זוכרת 82. היה טעים? כן 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? שרה ז"ל 85. היא עוד חיה? לא 86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד?שני דגים של אחי הקטן 88. איזה? למעלה 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן בטח אני לא מפלה. 90. כמה דיסקים יש לך? הרבה 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? בן ארצי 92. מה השם האהוב עליך לבן? ויטל 93. ולבת? נדבקתי לתות חח אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- איכסי 95. חתולה- איכי 96. קצפת- איכסי 97. פלאפון- חביב ביותר 98. גלידה- נאמי 99. קיא- איכסי 100. בית- אוהבתJ 101. נדנדה-איכסי 102. כתר- מלכה 103. תנ"ך- =\ 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? ברור שמסטיק 106. ארטיק או גלידה?גם וגם 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל (אני צמחונית) 108. קפה או נס קפה?אף אחד 109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח 110. דמקה או שחמט? דמקה עם חברים, שחמט עם סבא 111. חם או קר? חםם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה?התעמלות (אני כזאת ביישנית לפעמים חח) 113. שמואל או שמעון? שמעון 114. ברכה או תרצה? תרצה 115. ערבית או צרפתית? צרפתית 116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש?אפחד 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פעם זה ופעם זה 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? נרניה 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אדי מרפי 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? גוליה 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 125. בריכה או ים? גם וגם 126. פוקס או ? TNTטיאנטי 127. שעת סיום-4:59

אווווווו. מתה על הזבל הזה ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif.

1. שם: הדר 2. גיל: עוד שלושה שבועות בדיוק 18! 3. שעה להתחלת השאלון: 05:30 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: כימיה, פסיכולוגיה-סוציולוגיה
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא חושבת עליהם :p 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים! 8. מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה בכמויות לא הגיוניות, חברים, סרטים... 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ כן (?) 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה (?) 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
12. מה אמרו לכם? שאני כוסעעעע 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל! חוץ מהברורים - מזרחי ומוזיקה קלאסית :-{ 14. מה גורם לכם לאושר? חורף, חברות טובות, שיחות טובות, לאהוב, להתרגש מדברים קטנים ולא לפחד להראות את זה, ששמחים בשמחתי, רגעים משפחתיים טובים... 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ראה שאלה 14. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו בתחום הפסיכולוגיה. 18. מתנדבים במשהו? כרגע לא. 19. למה? נמנמ... התנדבתי שנים שעברו, והשנה אני לוקחת זמן לעבוד, ללמוד (בערך...), להוציא רישיון וכו'... זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן
22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? שירה 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
27. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך, אלא אם כן זה ויכוח עם ההורים ואז אני אדחוף את המילה האחרונה. 33. ספורט מועדף? כדורסל|כדורסל| 34. מתעסק בספורט כל שהוא? כדורסל עם חברים מדי פעם.. 35. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת!!!!! רק השבוע עשיתי חמישה ימים רצופים של שופינג!
, טל מתי את באה לראות את הבגדים והנעלים החדשות שלך?
36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אממ יש לי רשימה של דברים בסטנד-ביי למקרה שאני אחסוך. הכותרת שלה היא "אם יקרה נס ואני אצליח לחסוך:" 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן 38. חברות היא לנצח? חלקן 39. סלחן? כן, עד מידה מסוימת. 40. רגיש? מאד 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני מרוצה ממנו :) 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות עובדת מודיעין מחקר ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע שעבר 44. שגרמו לך לצחוק? היום! :) 45. שמישהו גרם לך אושר? היום 46. מה השעה עכשיו? 05:36 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ממנהלת הפורום
48. מאמין באלוקים? לא 49. מה הספר האחרון שקראת? ואווו זה היה כ"כ ממזמן!!! יחי התנוונות המוח! אממ אני חושבת ש"הנעלמים" 50. כמה עמודים יש בו? בסביבות ה300... 51. קראת הארי פוטר? חלקית, עד החמישי כולל. 52. יש לך שרשרת? אובקורס! 53. הלכת לראות את הפסטיגל? נופ... 54. ושיר נולד? לאלא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אממ תוכנית אירוח מסריחה... ג'יי לנו או קונאן אובריין... 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? מכרים מהעבודה הקודמת... 59. יש לך חבר נוצרי? לא 60. יש לך חברים בכלל? חח כןן 61. מה הצבע-עיניים שלך? חום 62. אוהב אותם? לפעמים... 63. מה הצבע-שער שלך? חום 64. אוהב אותו? לעיתים רחוקות... 65. מה הצבע של הנעליים שלך? ברגע זה אני נועלת את נעלי הבית הצפרדעיות שלי אז - ירוק. 66. אוהב אותם? כןכןכןכן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? דובי (?) 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? יאפ 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום, שומדבר ועוד כלום. 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא 71. ומת בתאונת דרכים? כן
72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי במרכז העיר, והלכתי לידיד... 73. יש לך בלוג? לא. 74. וקומונה? לא. 75. (אפשר להוסיף קישור). -- 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים בערך... 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ לחם עם חומוס וטחינה 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? טחינה 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? ורוד-כחול 81. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה, אגס, תפוח (מוזלי
) 82. היה טעים? מאוד
83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אסתר (אסתריקהההה) 85. היא עוד חיה? כן, כפרעליה
86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד? לא 88. איזה? -- 89. יש לך חולצה בצבע אפור? אכן 90. כמה דיסקים יש לך? מלא!
יותר ממאה... 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? טומי עמנואל, ג'ון מאייר, סינרגיה (הדיסק הראשון)... 92. מה השם האהוב עליך לבן? עוז
93. ולבת? פעם זה היה יערה... עכשיו אין. אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- קצפת 95. חתולה- לבנה 96. קצפת- תותים 97. פלאפון- אסמסים 98. גלידה- יאמי 99. קיא- בעעעעע 100. בית- קוטג'
101. נדנדה- גן שעשועים 102. כתר- שולטטט 103. תנ"ך- בעעעע (תמונה של המורה הקודמת שלי לתנ"ך דופקת לי ת'מוח ברגעים אלה) 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה? גלידה! 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל 108. קפה או נס קפה? נס 109. להתקלח או להיות מסריח? מסריח 110. דמקה או שחמט? דמקה 111. חם או קר? קר 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה 113. שמואל או שמעון? שמעון 114. ברכה או תרצה? תרצה 115. ערבית או צרפתית? צרפתיתתת 116. שאלון או סקר? שאלוןןןן
117. מוסיקה או נגינה? אווווו טאף וון. אממ מוזיקה. 118. קבב על האש או שישליק על האש? אף אחד מהם :-{ 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק, אפשר להתחפף מתי שרוצים
120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? ללמוד מטעויות, אבל להשתדל לעשות דברים פעם אחת וכמו שצריך. 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? NONE 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אעעע קשה! אממ אדי מרפי. 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה רוברטס. 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או ? TNT בכלליות פוקס (אבל יש להם חרא בגדים העונה...) 127. שעת סיום- 05:44

למעלה