שאלון!

PrincessDanny

New member
../images/Emo137.gifשאלון!../images/Emo137.gif

כי אין משו יותר טוב לעשות
לי לפחות
1. שם: 2. גיל: 3. שעה להתחלת השאלון: 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? 8. מה אתם אוהבים לעשות: 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? 12. מה אמרו לכם? 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? 14. מה גורם לכם לאושר? 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? 18. מתנדבים במשהו? 19. למה? זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? 21. אייפוד/דיסקמן? 22. עיפרון/עט? 23. שירה/ריקוד? 24. בריאות/עושר? 25. עושר/אושר? 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? 27. התנדבות/עבודה לכסף? 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? 33. ספורט מועדף? 34. מתעסק בספורט כל שהוא? 35. חוסך כסף או מבזבז? 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? 38. חברות היא לנצח? 39. סלחן? 40. רגיש? 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? 44. שגרמו לך לצחוק? 45. שמישהו גרם לך אושר? 46. מה השעה עכשיו? 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? 48. מאמין באלוקים? 49. מה הספר האחרון שקראת? 50. כמה עמודים יש בו? 51. קראת הארי פוטר? 52. יש לך שרשרת? 53. הלכת לראות את הפסטיגל? 54. ושיר נולד? 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? 58. יש לך חבר ערבי? 59. יש לך חבר נוצרי? 60. יש לך חברים בכלל? 61. מה הצבע-עיניים שלך? 62. אוהב אותם? 63. מה הצבע-שער שלך? 64. אוהב אותו? 65. מה הצבע של הנעליים שלך? 66. אוהב אותם? 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? 69. מה אתה זוכר ממנה? 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? 71. ומת בתאונת דרכים? 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? 73. יש לך בלוג? 74. וקומונה? 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? 79. באיזה צבע המקלדת שלך? 80. באיזה צבע המצעים שלך? 81. מה הפרי האחרון שאכלת? 82. היה טעים? 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? 85. היא עוד חיה? 86. אתה נוסע בטרמפים? 87. יש לך חיית מחמד? 88. איזה? 89. יש לך חולצה בצבע אפור? 90. כמה דיסקים יש לך? 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? 92. מה השם האהוב עליך לבן? 93. ולבת? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- 95. חתולה- 96. קצפת- 97. פלאפון- 98. גלידה- 99. קיא- 100. בית- 101. נדנדה- 102. כתר- 103. תנ"ך- 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? 106. ארטיק או גלידה? 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? 108. קפה או נס קפה? 109. להתקלח או להיות מסריח? 110. דמקה או שחמט? 111. חם או קר? 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? 113. שמואל או שמעון? 114. ברכה או תרצה? 115. ערבית או צרפתית? 116. שאלון או סקר? 117. מוסיקה או נגינה? 118. קבב על האש או שישליק על האש? 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? 125. בריכה או ים? 126. פוקס או ? TNT 127. שעת סיום-

PrincessDanny

New member
אנוכי.../images/Emo151.gif

1. שם:
2. גיל: 17
3. שעה להתחלת השאלון: 22:15
4.תיכון/צבא/יסודי/אחר:
5. מגמה שנלמדה או נלמדת: טכ"מ.
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? איכ. אבל הכרחי.
7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בעקרון לימודים, בפועל- תחביבים.
8. מה אתם אוהבים לעשות: כל מה שלא מצריך מאמץ
9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא.
10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מממ מאיפה אני יודעת. אבל מחמיאים, מחמיאים. במיוחד על כתיבה.
11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? האמת שהרבה חח
12. מה אמרו לכם? ממ שאני יפה, וכאלה
13. איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל. יש לי משו חזק נגד מזרחית[ובכלל נגד אנשים שיושבים עם מקרופון ובצל, וזוכים להאדה על זה]. אני אוהבת פופ, ופאנק רוק. גם שקטים.
14. מה גורם לכם לאושר? אהבה
, שדברים שאני ממש משקיעה בהם- מצליחים, אחי הקטן
..
15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה הרבה מעבר. לגמרי.
16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ששום דבר לא מוריד לך את החיוך, ואתה במן תחושת 'היי' כזאת.
17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ללמוד משחק.
18. מתנדבים במשהו? לא.
19. למה? התנדבתי פעם בצער בעלי חיים.. וממ זהו. זה או זה :
20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה.
21. אייפוד/דיסקמן? אייפוד.
22. עיפרון/עט? עט.
23. שירה/ריקוד? ממ אוהבת את שניהם.
24. בריאות/עושר? בריאות
25. עושר/אושר? אושר. אבל גם עושר לא יזיק
26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? כמובן שמהלב!
27. התנדבות/עבודה לכסף? כסףכסףכסף
28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? מממ. ללא תנאים בתנאי שלא עובר את גבול הטעם הטוב. שאלות סתם....:
29. השמיים הם הגבול? אכן
30. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן
31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג
32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אדישות קשה.
33. ספורט מועדף? כדורגל
34. מתעסק בספורט כל שהוא? לא.
35. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בגדים, נעליים, שטויות.
37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן.
38. חברות היא לנצח? לא.. לצערי.
39. סלחן? כן. אבל אני אפעם לא אשכח מי גרם לי לסבול.
40. רגיש? מאוד
41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: פשוט על הפנים
42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להקה צבאית [סעמק, רק עם פול פרוטקציות!] ושאלות סטייל יאיר לפיד.
43. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום.. שלישי זה היה נראלי.
44. שגרמו לך לצחוק? היום.
45. שמישהו גרם לך אושר? היום..
46. מה השעה עכשיו? 22:24
47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי פלאפון עוד מהחופש הגדול. נגנב באכזריות
48. מאמין באלוקים? כן
49. מה הספר האחרון שקראת? צבוטותי
50. כמה עמודים יש בו? 300?
51. קראת הארי פוטר? לא. זתומרת כן, ניסיתי לקרוא תספר הראשון והתייאשתי.
52. יש לך שרשרת? כן
53. הלכת לראות את הפסטיגל? כן
54. ושיר נולד? כן
55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לולי- אחי הקטן שוכב פה בחדר חחח
56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא
57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא
וטוב שכך. חחחח
58. יש לך חבר ערבי? ממ לא
59. יש לך חבר נוצרי? לא
60. יש לך חברים בכלל? אכן
61. מה הצבע-עיניים שלך? חום
62. אוהב אותם? אהא
63. מה הצבע-שער שלך? חום..
64. אוהב אותו? אהא
65. מה הצבע של הנעליים שלך? תלוי איזה
66. אוהב אותם? אהא. את הוואנס עם הנקודות
67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אייס.
68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? נראלי.
69. מה אתה זוכר ממנה? כלום. הייתי פצפונת.
70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וחלילה
71. ומת בתאונת דרכים? וואה וואה
72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית.
73. יש לך בלוג? כן
74. וקומונה? לא
75. (אפשר להוסיף קישור). ננהה
76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) אילת- 4-5 ימים
77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? המבורגר
78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? במבה
79. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן
80. באיזה צבע המצעים שלך? צבעוניים. אדום-כתום-ירוק-צהוב.
81. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז?
82. היה טעים? כן.
83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן.
84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? חנה.
85. היא עוד חיה? כן
86. אתה נוסע בטרמפ

PrincessDanny

New member
המשך-../images/Emo151.gif

86. אתה נוסע בטרמפים? לא
87. יש לך חיית מחמד? לא
88. איזה? -
89. יש לך חולצה בצבע אפור? נראלי
90. כמה דיסקים יש לך? 5 בערך.
91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? Mcfly- Motion In The Ocean
92. מה השם האהוב עליך לבן? עומר
93. ולבת? ליאור, נועה אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות:
94. תותים- קצפת
95. חתולה- שריטה
96. קצפת- מתוק
97. פלאפון- קרינה למוח
98. גלידה- וניל
99. קיא- מסריח
100. בית- דשא
101. נדנדה- ילדים קטנים
102. כתר- מלך
103. תנ"ך- שלמה
104. זה או זה:
105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק
106. ארטיק או גלידה? גלידה
107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה
108. קפה או נס קפה? נס
109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח
110. דמקה או שחמט? דמקה
111. חם או קר? חם
112. חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה
113. שמואל או שמעון? שמואל
114. ברכה או תרצה?ברכה
115. ערבית או צרפתית? צרפתית
116. שאלון או סקר? שאלון
117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה
118. קבב על האש או שישליק על האש? יו עשיתם אותי רעבה
גם וגם|מזילריר|
119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק
120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח בהכל
121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? צ'יקן
122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אדי מרפי
123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה
124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? חמוץ
125. בריכה או ים? בריכה.
126. פוקס או ? TNT אממ.. TNT
127. שעת סיום- 22:32

aviv1003

New member
מה הבעיה שלך עם מזרחית? את לא חייבת לאהוב

אבל למה ככה?

PrincessDanny

New member
ככה מה?

לא אמרתי שומדבר רע, ולא ירדתי על שום אמן. אמרתי שהצורת בכי שלהם בשיר, לא כל כך עושה לי את זה. גם לא הסלסולים

aviv1003

New member
במוזיקה מזרחית אין בכי!! ממתי יש בכי במוזיקה

מזרחית? מוזיקה מזרחית היא מוזיקה שמחה מאוד או מאידך שירת בלדות! מה שכן בכי זה הסגנון הדיכאוני והתורכי! שכלל לא נחשב לים תיכוני! הוא מוגדר כתת זאנר האוטסיידר סילסולים? סילסולים זו יכות קולית מופלאה שהאמן ניחן בה בזכות מיתרי קול מופלאים! אם הזמר שהיה מסלסל יהיה אשכנזי זה כלל לא יפריע לך נכון? ככה שבין השורות את בעצם מתכוונת שיש לך בעיה עם מזרחים או כאלה שמדגישים את המזרחיות שלהם=גזענית שזו הצרה האמיתית שלנו! תבורכי !

aviv1003

New member
ויש הבדל בין "לא כל כך עושה לי את זה" שזה ...

בסדר לבין "יש לי משהו חזק נגד מוזיקה מזרחית" תחשבי על ההבדלים

Ray512

New member
אפשר לשאול מי את\ה? ../images/Emo3.gif

והאם העניין עד כדי כך חורה לך, שהרגשת צורך עז להגיב באופן זה על שורה קצרה זו, של המחברת?
אני בטוחה, שכוונת המחברת לא הייתה להביע עמדה גזענית נגד מזרחים. תקני אותי אם אני טועה, מחברת יקרה

Clueless Maiden

New member
אתה מתכוון לומר

שאם אתה תגיד "יואו, איך אני שונא מוזיקה קלאסית" זה יהיה שווה ל"יואו, איך אני שונא אשכנזים"? אני אישית גם לא אוהבת מוזיקה מזרחית בכלל. אין עומק במילים, לא אוהבת את הלחנים לרוב, פשוט לא מתחברת. זה ממש לא אומר שיש לי איזה משהו עם מזרחים. אין שום קצה של קשר.

../images/Emo45.gif

אני ממש לא סובלת מוזיקה מזרחית, וממש אין לי שום דבר נגד מזרחים. להיפך, כל המשפחה שלי מצד אבא היא מרוקאית וחבר שלי בכלל.. הממ.. שחור, נגדיר אותו
קיצר, אין פה שום שנאה לעדה או משהו, זה המוזיקה נטו.

PrincessDanny

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WTF

אין לי שום בעיה עם מזרחים
אתה חושב שסילסולים זה יכולת קולית מופלאה, ואני חושבת שזה מעצבן, והח' והע' עושים לי צרבת. זכותי המלאה, לא השמצתי אף אחד, ותבורך בחזרה

TauraMan

New member
כי גם לי אין מה לעשות ../images/Emo13.gif

1. שם: דורון 2. גיל: 18 3. שעה להתחלת השאלון: רבע לאחת עשרה 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: לפני גיוס 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: פיסיקה
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? רק של מתמטיקה 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שילוב 8. מה אתם אוהבים לעשות: ספורט 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חחח מה זה שיחת הורים? 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אלו שחשובים לי 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לעיתים 12. מה אמרו לכם? כל מיני 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? גלגלצ בעיקר 14. מה גורם לכם לאושר? המשפחה 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שלמה עם מה שהולך לי בחיים- האנשים שאיתי ועם מי שאני. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי שמץ. מה שיהיה יהיה 18. מתנדבים במשהו? כרגע אין לי זמן לצערי 19. למה? כי עבודה במשמרות זה מתיש זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן? -- 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? ריקוד 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף? כסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לא, אנחנו קובעים את הגבול 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? משתדלת להנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה, לצערי 33. ספורט מועדף? רכיבה וכדורסל 34. מתעסק בספורט כל שהוא? ^ וריצה 35. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אחיה בשקט 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא 38. חברות היא לנצח? לא 39. סלחן? כן 40. רגיש? כן 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לבד אבל שמחה 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? החלום היה להיות טייסת
ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבועיים אחרי התאונה 44. שגרמו לך לצחוק? כל היום עם החבר 45. שמישהו גרם לך אושר? כל היום 46. מה השעה עכשיו? עשרה לאחת עשרה 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הראשונה כלומר הכי ישנה? אמא, הכי חדשה - החבר 48. מאמין באלוקים? לא 49. מה הספר האחרון שקראת? ג'יין אייר של שרלוט ברונטה גרסה מלאה באנגלית 50. כמה עמודים יש בו? לא יודעת 51. קראת הארי פוטר? כן 52. יש לך שרשרת? כן 53. הלכת לראות את הפסטיגל? לא 54. ושיר נולד? מה זה? 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? רואה חברים 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? סוג של 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? כן 59. יש לך חבר נוצרי? כן 60. יש לך חברים בכלל? משתדלת לחשוב ככה 61. מה הצבע-עיניים שלך? חום-ירוק 62. אוהב אותם? כן 63. מה הצבע-שער שלך? חום 64. אוהב אותו? כן 65. מה הצבע של הנעליים שלך? בדרך כלל ורוד 66. אוהב אותם? כן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אריאל 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן 69. מה אתה זוכר ממנה? בקבוק מיץ לימון בתוך ממד 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא 71. ומת בתאונת דרכים? לא 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית 73. יש לך בלוג? לא 74. וקומונה? להעלאת תמונות 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) חודש 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט אבוקדו 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? תכלת וורוד 81. מה הפרי האחרון שאכלת? מנגווו 82. היה טעים? מעולה! 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? חיחי כן 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לאומה- פאולה 85. היא עוד חיה? כן 86. אתה נוסע בטרמפים? לא 87. יש לך חיית מחמד? כן 88. איזה? כלבה וחתולה 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן 90. כמה דיסקים יש לך? לא יודעת 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? דייר סטרייטס 92. מה השם האהוב עליך לבן? 93. ולבת? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- סוכר 95. חתולה- מיאו 96. קצפת- לבן 97. פלאפון- שרגא 98. גלידה- לימון ושוקולד 99. קיא- איכס 100. בית- חום 101. נדנדה- נפילה 102. כתר- זהב 103. תנ"ך- לימודים 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? חמצוץ 106. ארטיק או גלידה? גלידה 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? -- 108. קפה או נס קפה? נס 109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח! 110. דמקה או שחמט? ששבש 111. חם או קר? חם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? התעמלות 113. שמואל או שמעון? ? 114. ברכה או תרצה? ? 115. ערבית או צרפתית? צרפתית 116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש? שישליק 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להכשל 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? לא ראיתי 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? עגבנית שרי 125. בריכה או ים? בריכה 126. פוקס או ? TNT פוקס 127. שעת סיום- שלוש דקות לאחת עשרה

yArDeN 15

New member
..אני=]

. שם: ירדן 2. גיל:18 3. שעה להתחלת השאלון: 11 44 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר:לפני צבא 5. מגמה שנלמדה או נלמדת:עיצוב גרפי 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?איכ 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים דהה. 8. מה אתם אוהבים לעשות:קניות,ים,להיות עם החבר,עם חברות..,מחשב 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן,לפחות זה מה שהיו אומרים לי בבציפר
. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה=]במיוחד על לימודים שסיימתי בהצטינות (אחרי שבכיתה ט' היו שיקולים להעיף אותי מבצפר) . החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כה,הרבה
12. מה אמרו לכם?שאני יפה,מדהימה "ואו את מעלפת,תגידי איך אפשר להגיע ללב שלך?"
13. אבל במיוחד על העיינים חח
איזו מוסיקה אתם שומעים?מזרחית בעיקר
\. מה גורם לכם לאושר?המשפחה שלי,החבר שלי,החברות שלי,אוכל
חחח,שירים שאני אוהבת,אירועים משפחתיים.. 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה
16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לקום כל בוקר,לעשות דברים שאוהבים ולהייות עם אנשים שאוהבים..ללכת לישון מרוצים שהספקנו לעשות מה שרצינו=] 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?מעצבת גרפית,מארגנת חתונות-לא סגורה עדיין חח..
. מתנדבים במשהו?לא.. 19. למה?כי אין במה חח..ואין חשק
זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן?אייפוד
. עיפרון/עט?עט 23. שירה/ריקוד?ריקוד 24. בריאות/עושר?בריאות 25. עושר/אושר?אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מה
27 . התנדבות/עבודה לכסףעבודה חחח 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא נתאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול?לא 30. ציור מופשט עושה לכם את זה?לא 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לאדעת חחח... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה .
ספורט מועדף? ישיבה בבבית חח 34. מתעסק בספורט כל שהוא?לא 35. חוסך כסף או מבזבז?מבזבז 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?שומרת לצבא.. . חבר/ה הכי טוב/ה,יש חיה כזו?כן=] 38. חברות היא לנצח?מקווה 39. סלחן?לא כל כך 40. רגיש?מאוד.
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:היה טוב יותר 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?להיות מעצת גרפת-אבל זה לא יקרה ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שבוע
44. שגרמו לך לצחוק?היום
. שמישהו גרם לך אושר?היום . מה השעה עכשיו? 11 51 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מאביב שלי 48. מאמין באלוקים?לפעמים . מה הספר האחרון שקראת?אין לי שמץ 50. כמה עמודים יש בו? אין מושג . קראת הארי פוטר? לא 52. יש לך שרשרת?כן 53. הלכת לראות את הפסטיגל? שנה שעברה 54. ושיר נולד?לא . מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חברים-עכשין 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא 58. יש לך חבר ערבי? לא . יש לך חבר נוצרי? לא 60. יש לך חברים בכלל?כה . מה הצבע-עיניים שלך? טורקיז 62. אוהב אותם?כע 63. מה הצבע-שער שלך? חום בהיר . אוהב אותו-לא,הוא לא חלק=[ . מה הצבע של הנעליים שלך?חום 66. אוהב אותם? כה . איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מישקה
68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כה . מה אתה זוכר ממנה? כלום 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא 71. ומת בתאונת דרכים? לא . ביום כיפור האחרון- איפה היית?אצל החבר . יש לך בלוג?לא . וקומונה?לא 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 4 ימים 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה . מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? קור 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור. באיזה צבע המצעים שלך? ורוד 81. מה הפרי האחרון שאכלת?תפוז
82. היה טעים? כע 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?זהבה 85. היא עוד חיה?כע 86. אתה נוסע בטרמפים? כע . יש לך חיית מחמד? כע 88. איזה? חתול 89. יש לך חולצה בצבע אפור?כן 90. כמה דיסקים יש לך?5 בערך-לאוטו רק 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?צרובים רק 2 שומעת תמידץ 92. מה השם האהוב עליך לבן?תום 93. ולבת? קארין אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- קצפת
95. חתולה- מתה 96. קצפת-טעים 97. פלאפון- אביב 98. גלידה- שוקולד פצפוצים
99. קיא-איכ 100. בית-חום 101. נדנדה- כיף 102. כתר- מלכה 103. תנ"ך- אילניתהמורה חח. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ?מסטיק 106. ארטיק או גלידה?גלידה
107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?שוארמנ 108. קפה או נס קפה?נס קפה
109. להתקלח או להיות מסריח?להתקלח 110. דמקה או שחמט?שחמט
111. חם או קר? חם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה?התעלמלות 113. שמואל או שמעון?שמעון 114. ברכה או תרצה?ברכה 115. ערבית או צרפתית?צרפתחת 116. שאלון או סקר?סקר 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש? שישליק . לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות?להשכל וללמוד. 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"?לאדעת 122. ג'וני דפ או אדי מרפי?גוני דע 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן?ניקול 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או ? T שעת סיום-12 מי שקראה את זה
מלכה

OgaliO

New member
../images/Emo46.gif רר מחכה לשמן..

1. שם: גליי 2. גיל: 16 וחצי 3. שעה להתחלת השאלון: 00:11 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
5. מגמה שנלמדה או נלמדת: סוציולגיה פסיכולוגיה וגיאוגרפיה 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חרא של דבר 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? החבר
8. מה אתם אוהבים לעשות: מוסיקה, סרטים, אוכל
9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חח, יש מצב
10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אהאה
12. מה אמרו לכם? רזית, התייפת, השתנית .. 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? היפהופ, שחורה, רגאיי, רגועה, ישנה
כמעט הכל! 14. מה גורם לכם לאושר? להסתכל למישהו בעיניים ולראות שהוא אוהב ומאמין, בי. 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לממש את עצמך, את השאיפות שלך ואת החלומות שלך. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ברמנית, פסיכולוגית.. 18. מתנדבים במשהו?ממ.. לא, אב להתנדבתי
19. למה? זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן?אייפוד 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? ריקוד 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר ועושר
26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? לגמרי 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תמיד את המילה האחרונה. 33. ספורט מועדף? כדורגל חח
34. מתעסק בספורט כל שהוא?חד"כ נחשב? 35. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת לשנייה ומבזבזת הכל 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? טיסה
איתו. 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? מעט, אבל יש. 38. חברות היא לנצח? אם משקיעים 39. סלחן?כן 40. רגיש? הכי בעולם 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יודעת למי להתחבר
42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשבתי על זה.. ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע 44. שגרמו לך לצחוק? לפני דקה וחצי
45. שמישהו גרם לך אושר?מקודם, שהייתי איתו 46. מה השעה עכשיו? 00:18 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אמא 48. מאמין באלוקים?לא יודעת
49. מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן 50. כמה עמודים יש בו? 319 51. קראת הארי פוטר? יאכס לא 52. יש לך שרשרת? כן, זהב עם מגן דוד קטן 53. הלכת לראות את הפסטיגל?יאכ לא 54. ושיר נולד? יאכ יאכ 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? הסרט המלכה 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? לא 59. יש לך חבר נוצרי? לא 60. יש לך חברים בכלל? לא :-|P 61. מה הצבע-עיניים שלך?ירוק
62. אוהב אותם? הכי בעולם! 63. מה הצבע-שער שלך?חום צבוע לשחור 64. אוהב אותו? לא 65. מה הצבע של הנעליים שלך? איזה מהן? יש הרבה.. 66. אוהב אותם? את כולן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פוקי 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא 69. מה אתה זוכר ממנה? ^^ 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וחלילה לא. 71. ומת בתאונת דרכים? כן :-\ 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? איתו, בכנרת .. 73. יש לך בלוג? לא 74. וקומונה? לא 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבועיים, חו"ל עם חברה 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פשטידת בטטות 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מיטה 79. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור 80. באיזה צבע המצעים שלך? פרחוניים 81. מה הפרי האחרון שאכלת? לא אוכלת פירות.. 82. היה טעים? לא 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? תמר 85. היא עוד חיה? כן
איזה שאלות.. 86. אתה נוסע בטרמפים? בשביל מה יש נהג צמוד
87. יש לך חיית מחמד?כן
88. איזה? חתולי 89. יש לך חולצה בצבע אפור? הרבה 90. כמה דיסקים יש לך? יותר מדי צרובים
91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? עברי לידר 92. מה השם האהוב עליך לבן? אופק 93. ולבת? דורין, לירום אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- קצפת 95. חתולה- כלב 96. קצפת- סקס 97. פלאפון- מצלמה 98. גלידה- קיץ 99. קיא- איכס 100. בית- מיטה 101. נדנדה-ילדות 102. כתר- אני
103. תנ"ך- לימודים 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה?ארטיק 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפל 108. קפה או נס קפה?נס קפה 109. להתקלח או להיות מסריח? מקלחת 110. דמקה או שחמט? שחמט
111. חם או קר? חםחם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? התעמלות
113. שמואל או שמעון? חחחח 114. ברכה או תרצה?איזבל 115. ערבית או צרפתית? צקפתית
116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש?יאכ 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? בבית 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? ציקן ליטל 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? גו'ני דם 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? גוליה רוברט 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? עגבניות
125. בריכה או ים? יםים
126. פוקס או ? TNTפוקס! 127. שעת סיום- 00:24

מאורי6

New member
כי גם לי אין משו יותר טוב

1. שם: מאור 2. גיל: 17 3. שעה להתחלת השאלון: 00:18 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: ממממ אחר... חחח בבית 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? תלוי במה, למה וכמה! [בעיקר כמה] 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לא יודעת...חח 8. מה אתם אוהבים לעשות: לצאת.. חברים... ללכת לים... לשיר... 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בדרך כלל אני מאמינה שכן 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אמממממ כן 12. מה אמרו לכם? הרבה דברים..אנאעארף...
13. איזו מוסיקה אתם שומעים? באמת באמת הכל 14. מה גורם לכם לאושר? לשיר
15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אהבה היא משהו שלא צריך ואפילו רצוי שלא לנסות להגדיר במילים. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שלם עם עצמך והמעשים שלך 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? דיאטה?
18. מתנדבים במשהו? מממ אני לא רוצה לדבר על זה
19. למה? ככה זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? זה כ"כ תלוי
21. אייפוד/דיסקמן? אייפוד! 22. עיפרון/עט? עט 23. שירה/ריקוד? שירה 24. בריאות/עושר? בריאות 25. עושר/אושר? אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, ברור! 27. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות, לא שאני עומדת בזה אבל... ניחא! שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? כן 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים באמצע ולפעמים בצד... בנאדם לא יכול להיות תמיד מוביל. 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי ועל מה 33. ספורט מועדף? שחייה 34. מתעסק בספורט כל שהוא? פתיחת דלת המקרר 35. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודעת 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אחד למליון מוצא- אני מצאתי
38. חברות היא לנצח? תלוי 39. סלחן? מאוד 40. רגיש? עוד יותר
41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא חסר כלום! 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת... ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שעה ככה 44. שגרמו לך לצחוק? לפני שעה ככה
45. שמישהו גרם לך אושר? __________________ 46. מה השעה עכשיו? 00:29 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ידיד שלי, ליאור 48. מאמין באלוקים? מאוד 49. מה הספר האחרון שקראת? בנות למכירה 50. כמה עמודים יש בו? לא יודעת...:\ 51. קראת הארי פוטר? הראשון 52. יש לך שרשרת? הרבה 53. הלכת לראות את הפסטיגל? לא 54. ושיר נולד? לא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? עבודה ערבית 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? מכירה מישהו שקבור בהר הזיתים? 58. יש לך חבר ערבי? כן 59. יש לך חבר נוצרי? כן 60. יש לך חברים בכלל? כן
61. מה הצבע-עיניים שלך? חום 62. אוהב אותם? כן הן נחמדות 63. מה הצבע-שער שלך? שחור 64. אוהב אותו? ברור שכן, צבעתי אליו
65. מה הצבע של הנעליים שלך? שחור 66. אוהב אותם? כן 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? נועם
כמו אח שלי שקטן ממני בשנתיים 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא, טפו טפו טפו 71. ומת בתאונת דרכים? לא, טפו טפו טפו טפו! 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית 73. יש לך בלוג? כיין 74. וקומונה? הייתה 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) שבוע נראלי..באילת 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמממ אתמול... לביבות תירס, סלט טונה וסופגניה 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? הא??? 79. באיזה צבע המקלדת שלך? אפורה ומקשים שחורים 80. באיזה צבע המצעים שלך? כחול 81. מה הפרי האחרון שאכלת? לא יודעת 82. היה טעים? לא זוכרת 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? חח כן 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לאה 85. היא עוד חיה? לא 86. אתה נוסע בטרמפים? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 87. יש לך חיית מחמד?לא 88. איזה? 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כנראה שיש 90. כמה דיסקים יש לך? לא יודעת 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? אין, הכל על המחשב 92. מה השם האהוב עליך לבן? אמיר 93. ולבת? איה אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- יאמי 95. חתולה- מיאו? 96. קצפת- תותים 97. פלאפון- סמסים! 98. גלידה- תותים! 99. קיא- וודקה 100. בית- אמא 101. נדנדה- מגלשה 102. כתר- נסיך 103. תנ"ך- קוראן 104. זה או זה: 105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק 106. ארטיק או גלידה? גלידה 107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? שווארמה! 108. קפה או נס קפה? קפה שחור 109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח 110. דמקה או שחמט? דמקה 111. חם או קר? חם 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? חוג דרמה 113. שמואל או שמעון? שמעון השכן! 114. ברכה או תרצה? ברכה 115. ערבית או צרפתית? ערבית 116. שאלון או סקר? שאלון 117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש? קבב 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? פיקניק 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח בהכל
121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? צ'יקן ליטל 122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אדי מרפי 123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה!! 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 125. בריכה או ים? ים 126. פוקס או TNT? אף אחד מהם!

MeWithoutU

New member
איזה שאלות ארוך...חחח עונהההההה

1. שם:
ג'ולי 2. גיל:
עוד חודשיים בדיוק אני אהיה בת 19 3. שעה להתחלת השאלון:
00:57 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר:
מכללה 5. מגמה שנלמדה או נלמדת:
למדתי 3 שנים צילום - עכשיו לומד קורס מטפלות לגיל הרך 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
במכללה לומדים פסיכולוגיה של ילדים והשיעורי בית ממש מעניניים!!! 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
תחביבים 8. מה אתם אוהבים לעשות:
להיות עם החבר, לשמוע מוזיקה, לצלם, ליראות סרטים...להשתגעעעע(= 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא ממש 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
הרבה 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כן...(= חחח 12. מה אמרו לכם?
וואי...יש הרבה נו... 13. איזו מוסיקה אתם שומעים?
כל מה שנשמע טוב...והתמכרות קשה ללינקין פארק! 14. מה גורם לכם לאושר?
החבר, מוזיקה, חתולים, מצלמה, שמש... 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
מעבר לזה 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
זה לקבל את עצמינו כמו שאנחנו, להיות עם אנשים שאוהבים אותנו ולעשות מה שאנחנו אוהבים. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
עוד לא החלטתי עדין... 18. מתנדבים במשהו?
לצערי לא...אבל התנדבתי פעם במקום של אנשים שנולדו עם אוטיזם. 19. למה?
כי...איפה שאני רוצה להתנדב זה קצת רחוק בשבילי כרגע זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים?
שיחה פנים מול פנים 21. אייפוד/דיסקמן?
MP3 22. עיפרון/עט?
עט 23. שירה/ריקוד?
שירה 24. בריאות/עושר?
בריאות 25. עושר/אושר?
אושר 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה?
מכתב מהלב 27. התנדבות/עבודה לכסף?
גם וגם! 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
לכולם יש גבולות... שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול?
תלוי בהקשר 30. ציור מופשט עושה לכם את זה?
כן 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
מנהיג 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
אמממ...יש לי בעיה רצינית!אני תמיד חייבת להגיד את המילה האחרונה. 33. ספורט מועדף?
טניס 34. מתעסק בספורט כל שהוא?
כבר לא...)= 35. חוסך כסף או מבזבז?
חוסך 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
אני רוצה לקנות אוטו!!!אוטו משלייי...חחח אין לי כוח כבר לאוטו של אבא! 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
כן 38. חברות היא לנצח?
לא תמיד 39. סלחן?
סולחת אבל לא שוכחת 40. רגיש?
מאוד 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
בסדר, סבבה לגמרי(= 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
פטור! ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית?
אתמול 44. שגרמו לך לצחוק?
היום 45. שמישהו גרם לך אושר?
היום 46. מה השעה עכשיו?
01:10 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
החבר 48. מאמין באלוקים?
לא 49. מה הספר האחרון שקראת?
לא זוכרת 50. כמה עמודים יש בו?
אמממ... 51. קראת הארי פוטר?
לא 52. יש לך שרשרת?
כן 53. הלכת לראות את הפסטיגל?
חחח...לא 54. ושיר נולד?
לא 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?
סיינפלד 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?
לא 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?
לא 58. יש לך חבר ערבי?
לא 59. יש לך חבר נוצרי?
הרבה 60. יש לך חברים בכלל?
חחח...כן 61. מה הצבע-עיניים שלך?
ירוקות 62. אוהב אותם?
כן 63. מה הצבע-שער שלך?
אני בלונדה...אבל עכשיו צבעתי לחום 64. אוהב אותו?
כן 65. מה הצבע של הנעליים שלך?
איזה מהם?חחח יש לי הרבה 66. אוהב אותם?
ברור 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?
היו הרבה 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ?
כן 69. מה אתה זוכר ממנה?
חחח...כלום...חייתי באושר בארגנטינה. 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?
לא 71. ומת בתאונת דרכים?
לא 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית?
בבית 73. יש לך בלוג?
היה 74. וקומונה?
לא 75. (אפשר להוסיף קישור). 76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)
אמממ...לא יודעת 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
סלט ירקות 78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?
לילה 79. באיזה צבע המקלדת שלך?
שחור ואפור 80. באיזה צבע המצעים שלך?
כרגע - תכלת 81. מה הפרי האחרון שאכלת?
לא זוכרת 82. היה טעים?
כנראה 83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
לא 84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?
פאולינה 85. היא עוד חיה?
כן 86. אתה נוסע בטרמפים?
לא 87. יש לך חיית מחמד?
כן 88. איזה?
2 חתולים 89. יש לך חולצה בצבע אפור?
כן 90. כמה דיסקים יש לך?
לא יודעת 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?
אני שומעת מהמחשב 92. מה השם האהוב עליך לבן?
ג'יסון 93. ולבת?ג'ולי?חחח אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים-
טעים 95. חתולה-
חתול 96. קצפת-
סקסי 97. פלאפון-
תמונה 98. גלידה-
שוקולד 99. קיא-
בולמיה 100. בית-<im

כמה שאלונים....

1. שם: לו 2. גיל:18 פחות 14 יום בול
3. שעה להתחלת השאלון: 02:38 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר:אחר 5. מגמה שנלמדה או נלמדת:אלקטרוניקה וספרדית
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בעד
7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים
8. מה אתם אוהבים לעשות:לקרוא 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן
... חחח
10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?834752934673 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן
איזה חמוד אבא של יאיר היה אתמול חבל"ז.
12. מה אמרו לכם?שאני סטייליסטית? שאני לבושה יפה? שאני יפה? שאני סקסית?
13. איזו מוסיקה אתם שומעים?סולדד פסטורוטי
14. מה גורם לכם לאושר?ברקים ורעמים, גשם, ריח של גשם, יאיר
, מוסיקה, לשמוע אנשים מדברים ספרדית לידי, עיצובים יפים שנעימים לעין, להצליח במשו לבדי, לאהוב, להיות נאהב, להרגיש טוב עם עצמי ועם איך שאני נראת...
15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?לא חשבתי על זה. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:הגדרתי קודם?! 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?מעצבת גרפית בעל שם גדולללללל 18. מתנדבים במשהו?לא
19. למה?לא הלך. זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים
21. אייפוד/דיסקמן?דיסקמן. כל כך!!!!!!!!!!!!!! 22. עיפרון/עט?עיפרון. לעיצוב זה הרבה יותר נוח.
ולכתיבה של מכתבים אז עט.
23. שירה/ריקוד?ריקוד 24. בריאות/עושר?בריאותתתתתתתתתתתתתתתתתת 25. עושר/אושר?אושר
26. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מה
27. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה בכסף 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול?
30. ציור מופשט עושה לכם את זה?
31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיגה
32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי 33. ספורט מועדף?כדורגל 34. מתעסק בספורט כל שהוא?שחיה. אירובי. עקשנות יתר. 35. חוסך כסף או מבזבז?גם
36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אשקיע אותו בעתיד טוב יותר
37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן. חתול. 38. חברות היא לנצח?לא. ממש לא. 39. סלחן?כן 40. רגיש?כןכןכןןכןכןכןןןןןןןןןןןןןןןןןן
41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב, נחמד, סבבה. 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?משהו שקשור לגרפיקה, משהו בחיל האוויר
, משהו שיספק אותי (לא מינית).
ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול 44. שגרמו לך לצחוק?לפני 20 דק', הסרט שראיתי עם חברים. הומר בריטי...
45. שמישהו גרם לך אושר?
....
46. מה השעה עכשיו?02:44 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?יאיר שלי
48. מאמין באלוקים?מאוד. 49. מה הספר האחרון שקראת?אהבתי כל כך של יהודית רותם 50. כמה עמודים יש בו?400? 51. קראת הארי פוטר?מחכה שיעל תביא לי
... אבל האור בחדר שלה כבוי
אז היא בטח ישנה.
52. יש לך שרשרת?כן 53. הלכת לראות את הפסטיגל?יש לי חיים
.
54. ושיר נולד?מה זה?! 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?מספרים. ב-יס 13.

עונה 2.

56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? צאלה שלייייייייי
57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא 58. יש לך חבר ערבי? לא 59. יש לך חבר נוצרי? כן 60. יש לך חברים בכלל? כן 61. מה הצבע-עיניים שלך? חום
62. אוהב אותם? כןכןכןכןכן 63. מה הצבע-שער שלך? חום 64. אוהב אותו? מחבבת + 65. מה הצבע של הנעליים שלך? אפור 66. אוהב אותם?
67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו הרבה. דובי'לה, פדי, פיגי, צביקה, ג'וג'ו, ג'קו,טארנינג-נווז... 68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? סי
69. מה אתה זוכר ממנה? כלום. 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? תודה לשם, לא. 71. ומת בתאונת דרכים? חס. 72. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. חולה מאודדדדדדדדדדדדדדדד
...
73. יש לך בלוג? כן 74. וקומונה? כן 75. (אפשר להוסיף קישור). חה
76. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) 6 ימים?.... 77. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פנקיקים שאני וחברים שלי הכנו?
לפני 3 שעות.
78. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תוכי
79. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן
80. באיזה צבע המצעים שלך? הסדין תכלת עם ציור כזה בצהבהב, שמיכה לבנה עם משבצות צהובות וכריות צהובות ועוד כרית קטנה לבנה. נו מה, אני מעצבת
81. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה
לארוחת צהרים!
82. היה טעים? כן. רק קצת כואב לי ללעוס
83. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מר שרירים
המורה שלי לשעבר לשפת C
84. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מה אכפת?
85. היא עוד חיה? שאלה מגעילה
86. אתה נוסע בטרמפים? לא ממש... לא לבד לפחות. לא אחרי טרי ז"ל
87. יש לך חיית מחמד? 3. 2
ו-
88. איזה? ראה ערך עליון. 89. יש לך חולצה בצבע אפור? כן 90. כמה דיסקים יש לך? מלא! 91.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? אין אחד מועדף. את מי את/ה אוהב/ת יותר, אמא או אבא?
92. מה השם האהוב עליך לבן? עידו 93. ולבת? יפעת (מכורה לזוג הזהההההההההה) אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 94. תותים- לבן 95. חתולה- מיצי 96. קצפת- שמנת 97. פלאפון- קרינה 98. גלידה- חיוך 99. קיא- גועל 100. בית- חום 101. נדנדה- כייף 102. כתר- ראש 103. תנ"ך- השם 104. זה או זה: זה
105. מסטיק או חמצוץ? מסטיק
ברור
106. ארטיק או גלידה? ארטיקק מלוןןןןןןןןןןןן
107. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפללללללללל 108. קפה או נס קפה? נססססססססססססססס
109. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח. לפחות פעמיים ביום!
110. דמקה או שחמט? שחמט. חבר שלי היה אלוף ישראל
111. חם או קר? קרררררר 112. חוג התעמלות או חוג דרמה? יאק.
113. שמואל או שמעון? שמואל. א', לא ב'.
כי ב-ב' הוא כבר מת... לא כייף מת.
114. ברכה או תרצה?
115. ערבית או צרפתית? צרפתית. 116. שאלון או סקר? שאלון. תראו כמה יש פה... מעניין מי בכלל קרא עד השורה הזאת...
אף'חד!
...
117. מוסיקה או נגינה? מוסיקה 118. קבב על האש או שישליק על האש קבב 119. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? בבית 120. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להציח בהכל 121. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? שאלה קשה
122. ג'וני דפ או אדי מרפי? אדי מרפי
123. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'ולי 124. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי?
125. בריכה או ים? יםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
126TNT 127. שעת סיום- 02:56

אני חולה ../images/Emo10.gif

1. שם: טל 2. גיל: עוד שבועיים - 18 3. שעה להתחלת השאלון: 11:18 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון, או משהו. אני בשביתה כבר חודשיים... 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית + פיזיקה 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? זה חשוב אבל למי יש כוח
7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? הממ האמת שפעם זה היה לימודים, אבל כבר חודשיים שאני בשביתה וחוצמזה דברים השתנו... קיצר לא יודעת. 8. מה אתם אוהבים לעשות: לנגן על פסנתר, להיות במחשב, להיות עם חברים והחבר, לישון.. לשמוע מוזיקה.. ממ כל מיני. 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי שלא. 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא מעט. 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. 12. מה אמרו לכם? "איזה עיניים מדהימות", "איזה כוסית את, כלכך סקסית" (אמיר נו
) וכו' וכו'... 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? ממ כמעט הכל חוץ מטראנסים ומזרחית..... 14. מה גורם לכם לאושר? כשטוב לאחרים טוב גם לי. בדרך כלל. 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: בעע נו לא יודעת. כשאני מחייכת כל היום. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מממ אולי לעשות פרומואים לסרטים, זה מגניב. לא יודעת נו. 18. מתנדבים במשהו? התנדבתי בחוות סוסים טיפולית בעבר. 19. למה? במסגרת מחויבות אישית בכיתה י'. וגם נורא נהניתי שם... זה או זה : 20. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ברור פנים מול פנים. 21. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. 22. עיפרון/עט? תלוי למה. 23. שירה/ריקוד? שירה. 24. בריאות/עושר? בריאות. 25. עושר/אושר? אושר. 26. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב
27. התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. 28. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? וואי אני ממש לא יודעת. שאלות סתם....: 29. השמיים הם הגבול? בהחלט. 30. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא כלכך. 31. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים ולפעמים. 32. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מורידה הילוך. למרות שלפעמים אני נורא מתחממת. 33. ספורט מועדף? רכיבה על סוסים, טניס.. 34. מתעסק בספורט כל שהוא? רכבתי מלא זמן. עכשיו כבר לא. אבל התחלתי החלקה אומנותית על גלגיליות
35. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם
מצחיק. 36. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? טיול לפני צבא! 37. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש יש. 38. חברות היא לנצח? לא תמיד. בדרך כלל כן. 39. סלחן? כן. 40. רגיש? כן. 41. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חברים (?) 42. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משהו במודיעין. או ערבית או משהו אחר סופר סודי. ושאלות סטייל יאיר לפיד. 43. מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום שישי. 44. שגרמו לך לצחוק? אתמול, נראה לי. ואם לא, אז ביום שישי... 45. שמישהו גרם לך אושר? כל הזמן יש משהו אחר.. :) 46. מה השעה עכשיו? 11:25 47. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחברה שלי שהכרתי בעבודה. 48. מאמין באלוקים? לא. 49. מה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת - ספר על סוקרטס. 50. כמה עמודים יש בו? איזה 70. לא ספר ארוך במיוחד... 51. קראת הארי פוטר? כן, עד החמישי (כולל). 52. יש לך שרשרת? כן. 53. הלכת לראות את הפסטיגל? לא. 54. ושיר נולד? לא. 55. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חחח אתמול ראיתי את הסרט מדגסקר. סרט אדיר!! 56. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אני מכירה מישהו שמשרת שם... 57. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא. 58. יש לך חבר ערבי? להורים שלי יש. 59. יש לך חבר נוצרי? אותו אחד מלמעלה, ערבי נוצרי.. 60. יש לך חברים בכלל? כן! 61. מה הצבע-עיניים שלך? כחול. 62. אוהב אותם? כן. 63. מה הצבע-שער שלך? ג'ינג'י. 64. אוהב אותו? הממ לא משהו אבל זה בסדר. למדתי להתרגל
65. מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי הרבה נעליים
66. אוהב אותם? כן! 67. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מאיפה אני זוכרת. אבל יש לי בובה עגלגלה כזאת שקוראים לה בולשביק
68. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? חח כן. 69. מה אתה זוכר ממנה? כלום, אמא אמרה שטסנו לשוויץ. 70. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? מממ לא בדיוק.

למעלה