Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo135.gifSummer Game../images/Emo135.gif

באיחור קל - הסיבוב השמיני.

DAN1EL

New member
208 - The Reluctant Hero

תקציר הפרק באנגלית, מתוך האתר הרשמי: Episode #208 - "The Reluctant Hero" Elated about winning the junior division of the Boston Film Festival, Dawson wants to share the triumph and prize money with Joey, whose less-than-enthusiastic response dampens his jubilant mood. As she pulls away from Dawson, Jack edges a little closer and asks her out on a date. Seeking solace, Pacey's guidance counselor paints a bleak picture of his future. Andie helps him buckle down, but she too needs to be saved, when her mother loses her composure in a public place. ובעברית בקצרה: דוסון מגלה שהסרט שצילם בקיץ שעבר זכה בפסטיבל הסרטים של בוסטון. הוא רוצה להתחלק בפרס הכספי עם ג'ואי. ג'ק מנצל את ההתרחקות של ג'ואי מדוסון ומציע לה לצאת לדייט. אמא של אנדי מתחרפנת בסופר, ופייסי מציל את המצב. כדי להצביע לפרק זה, שרשרו לכאן את האייקון

../images/Emo79.gif../images/Emo66.gif

כי הפרק מהעונה הרביעית היה אמנם מיוחד, אבל הוא מהפחות אהובים עלי בעונה הזאת. וזה פרק נחמד.

DAN1EL

New member
408 - The Unusual Suspects

תקציר הפרק באנגלית, מתוך האתר הרשמי: Episode #408 - "The Unusual Suspects" It's the Senior prank of the century when Principal Peskin's (guest star comic actor Harry Shearer) boat and golden retriever end up in the school swimming pool with "Class of 2001" inscribed on the sail. Jack immediately becomes a suspect when all of Capeside High witnesses the dog make a beeline for him. Two other rather unusual suspects are also under investigation --Dawson and Pacey. As Mitch's son, Dawson has access to his father's master keys to the school. Pacey might also be responsible, having lost his "True Love," and having access to the storage facility at the yacht club. Fortunately, all three suspects have airtight alibis and another culprit surfaces. ובעברית בקצרה: לקראת סוף השנה, מתבצע תעלול למנהל של תיכון קייפסייד: מישהו גנב את הסירה שלו ושם אותה בבריכה של בית הספר. מסתמנים שלושה חשודים: ג'ק, פייסי ודוסון. כדי להצביע לפרק זה שרשרו לכאן את האייקון

אובכן, אם הייתי זוכרת את הפרק בעונה

השניה.. הייתי מצביע לפרק הזה..
זה היה אחלה פרק! במיוחד שהם האשימו את דרו.. או כריס.. או איך שלא קראו לו... נ.ב דניאל, מאיפו צצת פתאום?

LillipooT

New member
דניאל ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

חסרת לי בפורום
אני אצביע בהמשך.

DAN1EL

New member
../images/Emo13.gif סבבה

ד"א, מישהו זוכר את התאריך שנמש חוזרת? שכחתי מתי היא אמרה לי... כתבתי לה מכתב לטיסה! הייתם מאמינים שאני אבצע מעשה כה בשמתי?

היא חוזרת ב-13...

אחח כמה זמן לא שמענו על בשמת...
ורק לידע כללי.... במצעד המתנות הכי מביכות שקיבלתי אי פעם.. ספר על סקס מסבתא שלי לוקח ובגדול

DAN1EL

New member
יההה יום שישי ה-13 !!

חולה על היום הזה..
(כמו דוסון) נקווה שהמטוס לא יתרסק וזה..

עוד פעם זה..?

לא היה כזה לפני חודשים בערך...? קיצר.אני רוצה להיות גבוהה. ממתי מטר שבעים זה נמוך?!
פאקינג פמילי.וכן, אני אמשיך לדבר על נושאים שלא קשורים.

DAN1EL

New member
להלוות לך כמה סנטימטרים?

בשמחה
אני פאקינג 1.84! לפעמים זה די מעצבן...

לא לא לא לא! בחיים אל תגיד שלהיות

גבוה זה מעצבן!! אפעםםםםם! כל החים חשבתי ככה. ועכשיו.. כל הבני דודים שלי.. שהיו צוציקים עד לפני יומיים עברו אותי לגמרי! אני מרגישה כמו ליליפוט
וכן, אני אשמח לכמה סנטימטרים.

unnicked

New member
כנ"ל ../images/Emo15.gif

זה אחד הפרקים המעולים לדעתי
ממש אהבתי אותו....רק חבל, באמת, שאני לא זוכרת את הפרק בעונה השנייה....טוב, לא נורא....

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif האמת שאני.. ../images/Emo60.gif

לא זוכרת אף אחד מהפרקים האלה.... ולא הספקתי לראות אותם שוב. אז אני בוחרת בפרק הזה, כי לפי התקצירים שדניאל שם, נראה לי שהייתי אוהבת את הפרק הזה יותר

למעלה