סוף שבוע

LadySilkworm

New member
../images/Emo58.gif

לא רק אחד מהם מועמד, שניהם היו מועמדים, לא? ז"א, וידמור אמר שהזוג קוון כתוב ברשימה שלו...אבל איפה שסויר הלך עם כל השמות באמת היה רשום רק קוון ולא מי מהם. אבל מה, ג'ק והרלי וסויר נשארו , אז זה לא שאין יותר מועמדים. אבל חוץ מזה, לא כל כך נורא שהם מתו, קצת מפתיע [סעיד היה פחות מפתיע], אבל אם הסדרה מסתיימת עוד 3 פרקים..זה לא הכי משנה ממילא. אני ואחשלי ובן דוד שלי היינו תמיד צוחקים על המבטא של סעיד ועל זה שהוא כאילו עיראקי בסדרה [הוא באמת הודי אנגלי או משהו כזה] אבל יש לו אנגלית יותר טובה מכולם. חוצמזה הדמות שלו הייתה מעצבנת. בעונה הראשונה אף דמות לא הייתה יותר מדי מעצבנת, חוץ מג'ק אולי [P:], כי העונה הראשונה הייתה כל כך טובה :'(

../images/Emo58.gif

לא ידעו עדיין אם שניהם היו מועמדים או רק אחד, ומי מהם. ואז מה, אני החלטתי שזה דפוק שהם מתו.
כן המבטא של סעיד היה גרוע
באמת העונה הראשונה והשניה היו הכי כיפיות. (גם השניה לדעתי, עם האנשים מזנב המטוס וכו')

LadySilkworm

New member
שלחתי.

ולא יכולת לעצור ולהגיד שלום הא?! סתם, באיזה שעה היית? ומה את חושבת על השכונה? :)

LadySilkworm

New member
נגמר הסופ"ש.

הוא היה כל כך מבוזבז :'( שיר/י השבוע של נייטוויש: - שיר/י השבוע לא של נייטוויש: ביטלסביטלסביטלס. אמן/אלבום השבוע:ביטלסביטלסביטלס. משהו טוב שקרה השבוע: טיול יחידה לאילת שהיה נחמד, הנסיעה הארוכה חזור שהייתה ממש כיפית כי ישנתי הרבה. משהו רע שקרה השבוע: לא אומרים.. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיהיה..בסדר, באמת. ואני רוצה למצוא לעצמי חיים, או ליצור לעצמי חיים. וחוצמזה, יש לי בדיקות דם ביום שני ואני מתה מפחד. ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט- לוק סטוק ושני קנים מעשנים. סדרה- זעזוע מוח. סרטון השבוע: - משחק השבוע: - המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? - אחר: אני שונאת את עצמי על זה שישבתי כל כך הרבה במחשב ובזבזתי יומיים שלמים על זה. שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? עוגות, פאי תפוחים, גלידה.

LadySilkworm

New member
תודה :)))

הדבר היחידי שיש לי עליו דעה הוא הקול של מריאנג'לה- הוא ממש טוב! לא זכרתי אותו ככה [טוב, גם לא עקבתי אחרי הופעות שלהם כל כך מאז שהיא הצטרפה].

shirlapes

New member
היא מאד השתפרה מאז שהצטרפה

יש כמה שירים שלדעתי היא מבצעת באותה רמה כמו המקור, יש כמה שאפילו מתעלים. ספציפית year of the rat...אפשר לדמיין את ויבקה שרה אותו, אבל זה לא שיר שמתאים לה.

למעלה