סוף שבוע

../images/Emo135.gifסוף שבוע../images/Emo135.gif

סיכום שבועי! :)
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן אופנה אלטרנטיבית דוקטור הו וטורצ`ווד צילום - אמנות הצילום לימודי פיזיקה אוונסנס חתולים סרטים וקולנוע האח הגדול דפש מוד
עשרת הפעילים (15) בתירח (15) Edge of Thorns (18) TheImpactBoy (22) MR Lordi (28) theEscapist (38) LadySilkworm (44) bachner1 (56) shirlapes (70) Brombit (132) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
התפקדות מאי
סיבוב נוסף של החוליה החלשה!
עדכונים לגבי טאריה, ודיון - על הפיטורים, על תואומס, על מרסלו, על המהות של נייטוויש... לי אישית כבר קשה לעקוב.
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? סוף שבוע מעולה ושבוע מגניב!

shirlapes

New member
ד"ש משילה

לשם שינוי היא לא יושבת לידי, הקרצייה החתולית שלי
שיר/י השבוע של נייטוויש: CCM. לא יודעת למה נזכרתי בו פתאום, זה לא בידיוק מהפייבוריטים שלי. שיר/י השבוע לא של נייטוויש: tristania - evenfall אמן/אלבום השבוע: האא...לא התעמקתי. משהו טוב שקרה השבוע: חופש! ומחשב חדש! ואבא שלי בארץ
משהו רע שקרה השבוע: שיעמום, סופר סטריט פייטר 4 תקוע במכס, רד אלרט 3 מסרב להתחבר לאינטרנט
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיגיע כבר הסופר סטריט פייטר או שאני הולכת למשרדים של ישפאר ומרביצה לאנשים שיעשו מאמץ להביא אותו!!!1
ספר/סרט/סדרת השבוע: לצערי - התכנית של צ'לסי הנדלר. היו כמה לילות שלא נרדמתי וזה היה הדבר הכי נורמאלי. סרטון השבוע: אני כל כךךךךך הולכת להתביית על מאקוטו! וכן, זו שילה, וזה הקול שלי (ואני הראשונה שעושה "אווו")
http://www.youtube.com/watch?v=iTgR8Ye1ppw משחק השבוע: רד אלרט 3...שלא מתחבר. המלצת השבוע: בנות, קפצו לרנואר
שוב הם הפציצו בקולקציה. ציטוט/י השבוע: כל שבוע יש לי משהו ואני שוכחת. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? silverchair - emotion sickness
אחר: בא לי לשחק משהו אונליין. למישהו יש הצעות?
שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? קשה לי לבחור רק אחד: סופלה שוקולד, קרם ברולה ו...סלט פירות.

theEscapist

New member
חח, סליחה../images/Emo9.gif פשוט נורא רציתי לומר את זה../images/Emo9.gif

(ואני צריכה נואשות הפסקת-טמטום-לוריד מפיזיקה) (וכן, ההודעה לא נשלחה בטעות, רק באמצע, לפני שתוכן ההודעה הנ"ל נכתב
)

Brombit

New member
אני ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: לא שיר/י השבוע לא של נייטוויש: עוד לא אמן/אלבום השבוע: לא משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: כרגיל
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: לדברוש ספר/סרט/סדרת השבוע: "כוכב נולד" אם זה נחשב. סרטון השבוע: לא משחק השבוע: לא המלצת השבוע: היתה ושכחתי
ציטוט/י השבוע: "אני אוכל שעועית!" תמונת השבוע: לא מה אתם שומעים עכשיו? פרסומת אחר: זו שתדחוף לי את היד כדי לטפל בי, יום אחד כנראה תצטרך לדחוף את היד גם לבן שלה שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? גלידת וניל / וניל עם 'רוטב' פירות יער / וניל עוגיות / פקאן / סלט ירקות
[היסטורית גם שוקולד חלב שמיוצר/משווק ע"י עלית, וחוץ מזה השוקולד האלוהי שמכסה את שלגוני מגנום ובמיוחד את הטילון]

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר/י השבוע לא של נייטוויש: From Afar של Ensiferum. אני כל כך אוהב את השיר הזה!!!! וגם All Nightmare Long של מטאליקה. אמן/אלבום השבוע: Pink Floyd - The Wall. יצירת מופת. משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר
משהו רע שקרה השבוע: מתכונת בתנ"ך... תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מתכונת באופטיקה ומתמטיקה... ספר/סרט/סדרת השבוע: נבלות, עספור סרטון השבוע: - משחק השבוע: Battlefield Bad Company 2 המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? Pink Flyod - In the Flesh. אחר: שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? גלידה!!

theEscapist

New member
אם אני אמשיך ללמוד פיזיקה המוח שלי יתאדה

שיר/י השבוע של נייטוויש: שמעתי פתאום את כל century child שוב. אלבום מדהים
שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Tory Amos - Winter אמן/אלבום השבוע: טורי איימוס, כי קניתי את הדיסק שלה והוא ממש יפהD: משהו טוב שקרה השבוע: אין יותר מעבדות ביולוגיה לעד!!! וביום לפני המתכונת בתנ"ך ישנתי ממש טוב
משהו רע שקרה השבוע: בעע מבחנים תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: בעעעעעע מבחנים. (פיזיקה
) ספר/סרט/סדרת השבוע: "אומן השיר" אורסון סקוט קארד. ופראצ'ט שאני אפילו לא זוכרת את השם שלו (אני פשוט קוראת את הספרים שלו בקצב מטורף, בעיקר בתקופת מבחנים...) סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: הממ לא יודעת.. אולי "לעולם, אבל לעולם, אל תלמדו פיזיקה!!!" ? ציטוט/י השבוע: "10 דברים שאפשר לעשות ב10000 שקל" (יש סיפור מאחורי זה, לא חשוב): "לסרס כימית את האריות בגן חיות?" תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? כלום, עם קצת רעשים של רחוב וכלב של מישהו מלמטה אחר: אעעעע#%^$%@ ~עשן מהאוזניים~ אני ממש חייבת להפסיק ללמוד. מצד שני, אני ממש חייבת ללמוד
שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? הממ... משהו שכולל פירות וקצפת

:)

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי בגרות אחת, קיבלתי בה 100! (בע"פ בצרפתית), יצא באפי חדש, אמא מילאה את הבית בדברים טעימים בצורה חולנית
ראיתי מלא באפי ואנג'ל :X הכנתי את החוצצים וכל השטויות האלה לקלסר הביודע, ועשיתי אותם יפים וצבעוניים וזה היה כיף XD משהו רע שקרה השבוע: המון דברים מתוקים?
הממ תגבורים במתמוות
אחרי שיעור נהיגה סביר בחציו, היה עוד שיעור די גרוע. ~רואה את הגב של הטסט אי שם במרחקים, בורח ממני~ קיבלתי חזרה את המתכונת במתמוות (ציון מזעזע חושים כמו שידעתי שיהיה), ממש חם פתאום בסופ"ש תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
עוד תגבורים
מתכונת שנייה במתמוות X____X די כבר X____X (ביי ביי מגן נורמלי)
יום האם, אני סוף סוף אוכל לתת לאמא את הברכה שהכנתי לה
|ילדה קטנה|
להיות מוכנה כבר לטסט
מקווה שנסיים כבר את הביודע, זה צריך להיות מוגש באופן סופי עד ה17.5 ספר/סרט/סדרת השבוע:
כרגיל... כזב וכישוף/אלזה מורנטה
רק עוד שיעור נהיגה אחד או שניים ואני מסיימת אותו סוף סוף!
(כי אני קוראת רק באוטובוס) / - /
באפי ואנג'ל! איזה כיף
(עונה 2 של אנג'ל כיפית ומעניינת במיוחד). חוץ מזה - הימימ, האוס, אבודים (הם נפלו על השכל!!!!!!!!!!!1111111111111 הגזימו לגמרי הפעם!
) משחק השבוע: משחקי אייפוד
וסימס
יצא לי לשחק קצת המלצת השבוע: לא לדחות דברים, כי אז הכל נופל עליכם בבת אחת ובסוף אין לכם בגרות במחשבים ~גילגול עיניים~ (אני אעשה את זה בשנה הבאה, אין סיכוי בעולם שאני מוותרת על זה) ציטוט/י השבוע:
אדמה (על צורה של איזו שרשרת): זה נראה כמו יורו שעבר דנטורציה
ילד לילד שהוא יורד עליו כל הזמן ב3 השנים האחרונות: סליחה שהרסתי לך את החיים! מה אתם שומעים עכשיו? Native Land - קורפיקלאני, ואז דקה אחת - יובל לוריא אחר: התמכרתי לבטלה בימים האחרונים
קשה לי להפסיק עם זה עכשיו
שאלת השבוע - מה הקינוח האהוב עליכם? אוי, למה שאלתי את זה
אין לי דברים הכי אהובים P: אני אוהבת הרבה דברים :0 עוגות מסוימות וגלידות מסוימות בעיקר מתפקדות כקינוחים. (עוגיות וכאלה זה ארוחת בוקר, יחד עם כוס תה
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

LadySilkworm

New member
~ספויילר~ אני חייבת לראות את הפרק האחרון

של אבודים כבר. שמעתי שכמה דמויות חשובות מתות [סוף סוף משהו קורה! ומצדי שכל הדמויות ימותו, הדמות היחידה שחיבבתי הייתה ג'ון לוק :(]. סוף סוף התקדמות, הא? שיהיה לך המון בהצלחה השבוע :)

למה את שומעת ספויילרים? :O

חיבבת את ג'ון לוק? אותי הוא עיצבן
הגיע הזמן שתהיה התקדמות *כלשהי*, הסדרה נגמרת עוד 3 פרקים!
תודה! :)

LadySilkworm

New member
עוד שלושה פרקים?!

פתאום אני חושבת שאני אולי אתגעגע לסדרה הזאת. ועשיתי ~ספויילר~ כי חשבתי שאולי יש פה כמה אנשים שראו אבודים ועוד לא ראו את הפרק האחרון. בכל מקרה ראיתי הרגע את הפרק ו..וואו. :| הוא פשוט טס!

כן הבנתי אבל, למה *את* שומעת ספויילרים?

לא חבל? :0 הפרקים של אבודים תמיד נגמרים לי נורא מהר
נכון שהם פשוט עברו כל גבול?

LadySilkworm

New member
אההה [ושוב יש ספויילר בהודעה]

לא יודעת, דווקא לא תמיד אכפת לי, גם בדרך כלל אני אוהבת לקרוא תקצירים ולדעת את הסיפור מראש לאו דווקא יוכל להרוס לי [או ברוב הפעמים, יש יוצאי דופן]. וחוצמזה הרמז שהביאו לי היה ממש דק וגם ככה הייתי חייבת לראות את הפרק. ובקשר לפרק עצמו- מצד אחד כן, מצד שני גם ככה הדמויות שמתו כבר נטחנו ונהיו סתם פלקט. סעיד למשל, דייייייייייייייי, כבר נמאס ממנו והפאסון העמוק-טראגי שכל הזמן נתנו לו [הלוו, הוא היה מענה אנשים], וג'ין וסון עם הסיפור הדביק שלהם. אז זה היה קצת מפתיע, אבל לא נורא. גם ככה נשארו הדמויות הכי חשובות בסדרה, למרות שגם הן נהיו די פלקט. את סויר והרלי אני מעדיפה על ג'ייק וקייט, למרות שגם סויר נהיה קצת שונה, אולי בגלל כל הסיפור ההזוי שהם חזרו בזמן והוא היה עם הבלונדינית ההיא וכל השטויות האלה [שעדיין- לא הסבירו למה הם קרו!].

../images/Emo58.gif

סעיד מאז ומתמיד ממש ממש עיצבן אותי, ועכשיו אחרי שלוק הפך אותו למן... צל של כלום, הוא בכלל היה מיותר. כבר לא היה בו שום דבר, למרות הקטע שהוא עזר לדזמונד והכל. אבל סאן וג'ין
למי אכפת מזה שזה דביק ושסאן די מעצבנת, ג'ין ממש חמוד ואחד מהם עוד מועמד ומה לעזאזל הורגים אותם פתאום

למעלה