חלק א'

s p b v

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gifחלק א'

טוב,האמת שזו תאוריה שעבדתי עליה הרבה זמן(!),אז אני ממש אשמח אם תקראו את הכל עד הסוף(כן,אני יודעת שזה הרבה,אבל תאמינו לי שזה ישתלם לכם
אני אחלק אותה לשניים לשם נוחיות...). בהתחלה אני אתאר את התאוריה שלי ואז אני אביא הוכחות מהספרים ...אתם מוזמנים להגיב! זה הולך ככה: לפי דעתי,סנייפ ולילי היו חברים מאוד טובים(אפילו הכי טובים),בחופשת הקיץ,ואפילו בחגים הוא התארח אצלה בבית,והכל היה טוב ויפה עד ש...סנייפ התחיל לפנות לכיוון של אומנויות האופל,והוא הושפע בעיקר מלוציוס מאלפוי. בשלב מסויים,דרכיהם של סנייפ ולילי התחילו להיפרד(כמו שקורה לאנשים רבים כשהם מתבגרים),עד לשלב הסופי שבו סנייפ מכנה את לילי "בוצדמית" ("הזיכרון הכי גרוע של סנייפ"),מאז אין שום קשר בין השניים. שנים אחר כך,סנייפ שומע את הנבואה,מעביר אותה לוולדמורט,וכשהוא מגלה שוולדמורט מייחס אותה ללילי ולבן שלה,הוא ישר מזהיר את דמבלדור.דמבלדור מציע ללילי ולג'יימס למנות שומר סוד.ככל הידוע באותה עת שומר הסוד הוא סיריוס בלק.פיטר מספר לוולדמורט שהוא שומר הסוד,ומגלה לו איך למצוא את הפוטרים. לפי דעתי,הוא סיפר את זה במעגל של אוכלי המוות,ולכן גם סנייפ שמע את זה(אבל הוא לא ראה את פניו של פיטר,ולכן לא ידע שזה הוא).סנייפ ממהר לבית של הפוטרים כדי להזהיר אותם,הוא פוגש את ג'יימס ומנסה להזהיר אותו שבלק גילה לוולדמורט את מיקומם,אבל משום שג'יימס יודע שפיטר הוא שומר הסוד ,הוא לא מאמין לו ולא מזהיר את לילי בזמן.וולדמורט מגיע(ג'יימס הרי לא ישב ליד החלון,ובמקרה ראה אותו מגיע...),ג'יימס צועק ללילי לקחת את הארי ולברוח,סנייפ בורח בריצה מהחדר(הוא לא רוצה שוולדמורט יראה אותו,וידע שהוא בא להזהיר את הפוטרים,כי אז וולדמורט יהרוג אותו),וולדמורט רוצח את ג'יימס ,לילי מתחננת על חיי בנה,הוא רוצח אותה,ונכשל בניסיון שלו להרוג את הארי. (כאן אני רוצה להוסיף ,שיכול להיות אפילו שסנייפ,ביקש מוולדמורט לא לפגוע בלילי,וולדמורט הסכים,משום שסנייפ הוא זה שסיפר לו על הנבואה,והוא רוצה לתגמל אותו על כך).מכאן יש שתי אפשרויות-האחת שסנייפ ברח לחלוטין ,והשנייה-סנייפ נשאר שם ושמע וראה את הכל! (זה הזמן לשאול-האם אף פעם לא תהיתם איך דמבלדור ידע מה קרה באותו לילה? לילי וג'יימס מתים,וולדמורט נעלם,והארי בן שנה.אז איך יודעים בכלל מה קרה שם? איך דמבלדור ידע שוולדמורט תקף את הפוטרים והארי נשאר בחיים?איך הוא ידע לשלוח את האגריד כדי לקחת את הארי לבית דודיו?) אני טוענת שסנייפ סיפר לו. שנים אחר כך,הארי מגיע לראשונה להוגוורטס.מכאן והלאה עד סוף השנה השישית סנייפ מנסה להגן עליו -אני לא אפרט על כולם,מפני שהם הועלו פעמים רבות בעבר,ודנו בהם הרבה בפורום הזה ובמקומות אחרים,אבל אני כן אזכיר כמה(פירוט יגיע בהמשך):ספר השלישי,כשסנייפ הגיע לערבה המפליקה,בספר החמישי,כשסנייפ חיפש את הארי ביער,ולאחר מכן הזעיק את מסדר עוף החול,ובספר השישי,כשהוא מנע מאוכלי המוות האחרים לקלל את הארי. כל הספרים אנחנו רואים שסנייפ מתנהג אל הארי באופן מגעיל ביותר,הוא שונא ומתעב אותו.למה? אני לא מאמינה שזה בגלל שהוא שנא את ג'יימס.(זה שסנייפ שנא את ג'יימס מילדות,לא אומר שהוא רצה שימות!).לפי דעתי סנייפ שונא את הארי בגלל שהוא מרגיש שהוא -הארי- גרם למותה של לילי.וולדמורט רדף אחריהם בגלל הארי,וולדמורט אמר ללילי לזוז,אבל היא לא זזה וניסתה להגן על הארי,ולכן וולדמורט רצח אותה! אם הארי לא היה נולד,לילי עדיין הייתה בחיים! אז למה סנייפ מנסה להגן על הארי כל הזמן? פשוט מאוד-הוא הבן של החברה הכי טובה שלו! הוא הדבר שהיה הכי חשוב לה, היא הקריבה למענו את חייה! סנייפ לעולם לא יתן לו למות... לסנייפ יש רגשות מעורבים כלפי הארי- מצד אחד הוא מתעב אותו עד עמקי נשמתו,אבל מצד שני הוא רוצה להגן עליו,לשמור עליו.זה הדבר היחיד שהוא יכול לעשות למען לילי... לסנייפ יש ייסורי מצפון,על זה שהוא סיפר לוולדמורט על הנבואה-בכך שהוא סיפר לו עליה,הוא למעשה גזר גזר דין מוות לחברה הכי טובה שלו, לבעלה,ולתינוק שלהם! זו הסיבה שסנייפ חזר לצד ה"טוב".זו הסיבה שדמבלדור סומך עליו כל כך-בעצם זה שהוא להזהיר את הפוטרים מפני בואו של וולדמורט הוא בעצם התנגד לו,וניסה למנוע מוולדמורט הצלחה במשימה שלו.הוא ניסה למנוע מוולדמורט להצליח להרוג אנשים-ואת האוייב הכי גדול שלו(הארי).דמבלדור יודע שסנייפ לעולם לא ינסה לפגוע או להרוג את הארי. אז למה דמבלדור מעולם לא סיפר להארי על זה? אולי משום שהוא לא חשב שהארי,באותה תקופה,יוכל להתמודד עם זה...הרי ראינו איך הוא הרגיש כשגילה שסנייפ היה זה שסיפר לוולדמורט על הנבואה! למה דמבלדור היה מופתע כל כך מזה שהארי גילה את הפרט הזה?יכול להיות שסנייפ אפילו ביקש מדמבלדור, לא לספר להארי לעולם... המשך יבוא...

s p b v

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gifחלק ב'

טוב,זה הזמן לשאול איפה ההוכחות לזה בספרים ,נכון? אז הנה: 1)ספר חמישי: "ומהם לכל הרוחות סוהרסנים?" "הם שומרים על כלא הקוסמים,אזקבאן,"אמרה הדודה פטוניה. "שמעתי את- הנער האיום ההוא- מספר לה עליהם - לפני שנים". "אם את מדברת על אמא ואבא שלי,למה את לא משתמשת בשמות שלהם?"אמר הארי בקול רם... הנער האיום ההוא?שמספר ללילי על סוהרסנים?אני לא הראשונה שמאמינה שמדובר בסנייפ.מכאן- הם הכירו והוא היה אצלה בבית... 2)"גבר עם אף מעוקל צעק על אשה רועדת,וילד קטן בעל שיער כהה בכה בפינת החדר...נער ששערו שמנוני ישב לבדו בחדר שינה חשוך,כיוון את השרביט שלו אל התקרה וירה בזבובים..." מכאן ניתן לראות שלסנייפ היה רע מאוד בבית הוריו,ואני לא אתפלא אם הוא העדיף להיות במקום אחר,בדיוק כמו שהארי עוזב את בית דודיו.יתכן אפילו,שהתיאור השני של נער שיושב לבד בחדר,זה לאחר שהוא רב עם לילי... 3)"דרקון שחור ענקי שועט לעברו...אביו ואמו מנופפים לו מתוך ראי מכושף...סדריק דיגורי שוכב על הקרקע בעיניים אטומות ובוהה בו..." . "קום!" נזף בו סנייפ."קום!אתה לא מנסה אפילו ,אתה לא עושה שום מאמץ,אתה נותן לי גישה לזכרונות שמפחידים אותך,מושיט לי נשק נגדך!" הארי קם,ליבו הולם בפראות כאילו ראה זה עתה את סדריק שוכב מת בבית הקברות".סנייפ נראה חיוור מן הרגיל,וכועס יותר,אבל לא כל כך כועס כמו שהארי היה באותו רגע. למה סנייפ היה חיוור? בגלל סדריק? או שזה היה בעצם,כי הוא ראה את לילי ואת ג'יימס בראי? 4)"מה קורה במחלקת המיסתורין?" "מה אמרת?"שאל סנייפ בשקט,והארי הבחין במידה לא מבוטלת של סיפוק שסנייפ נלחץ מאוד מהשאלה."ומדוע,"אמר סנייפ באיטיות,"אתה שואל שאלה כזאת?" ...הם הביטו זה בזה בזעם.הצלקת של הארי שוב צרבה,אבל זה לא היה איכפת לו.סנייפ נראה לחוץ.כשדיבר,נשמע שהוא מתאמץ לשמור על קול שקול ורגוע. סנייפ נלחץ מאוד מהשאלה על מחלקת המסתורין,כי הוא יודע שהנבואה נמצאת שם.הנבואה שהוא סיפר חלק ממנה לוולדמורט,ושוולדמורט מנסה לגרום להארי לקחת . 5)"ואולם כשלא חזרת מהמסע שלך ליער עם דולורס אמברידג',התחיל פרופסור סנייפ לדאוג שאתה עוד מאמין שסיריוס באמת שבוי בידי הלורד וולדמורט.הוא הזעיק מייד כמה מחברי המסדר."..."ובינתיים הוא,פרופסור סנייפ, התכוון לחפש אותך ביער. סנייפ פעל בניסיון להגן על הארי,ולמנוע ממנו ללכת למחלקת המיסתורין,בגלל שהוא הבין (כנראה)שזו מלכודת. 6)"הזיכרון הכי נורא של סנייפ"- "אני לא צריך עזרה מבוצדמים קטנים ומסריחים כמוה!"לילי מיצמצה בעיניה ."בסדר,"היא אמרה בקרירות."בעתיד לא אטריח א עצמי בשבילך. ובמקומך הייתי מכבסת את התחתונים שלי,סבר-מאוס". הזיכרון הזה הוא הכי נורא של סנייפ,משום שהוא מהווה נקודת תפנית ביחסים של השניים.הרי הצקות של ג'יימס לסנייפ ולהפך היו תמיד...קשה לי להאמין שזה היה חריג במיוחד... חוץ מזה,אל תשכחו שאבא של סנייפ היה מוגל-אז למה הוא כינה ככה את לילי?מה פתאום הוא כינה את עצמו"הנסיך חצוי הדם"? אני מאמינה שהוא לאט לאט נמשך לצד האפל,ובמקרה הזה,הקללה ("בוצדמית")נפלטה לו,ומאז לילי לא רצתה להיות בקשר איתו. 7)"ספר לי ,מה שלום לוציוס מאלפוי?אני בטוח שהוא מאושר עכשיו,כשכלבלב השעשועים שלו עובד בהוגוורטס".לוציוס מאלפוי היה זה שמשך את סנייפ לכיוון הצד האפל,וייתכן אפילו,שבהשראתו של מאלפוי,סנייפ הצתרף לאוכלי המוות מלכתחילה. 8)ספר שלישי: "סוורוס,אתה עושה שגיאה."אמר לופין בדחיפות."עוד לא שמעת את כל הסיפור-אני יכול להסביר-סיריוס לא בא לכאן כדי להרוג את הארי" ..."תהיי בשקט,ילדה טיפשה שכמותך!"תעק סנייפ,ונראה לפתע מטורף לגמרי."אל תדברי על מה שאינך מבינה!"..."הנקמה מתוקה,"לחש סנייפ לבלק."כמה קיוותי שאני אהיה זה שיתפוס אותך..."..."בעיניו של סנייפ הבזיק ניצוץ של טירוף שהארי עוד לא ראה כמותו.נראה שהוא כבר עבר את שלב החשיבה ההגיונית. סיריוס לא בא להרוג את הארי? אם סנייפ בא כי הוא שונא את סיריוס,אז מה הקשר של הארי? סנייפ בא כדי לנקום באדם שבגד בלילי וג'יימס פוטר,ושלח את וולדמורט אחריהם.הוא נראה מטורף -סנייפ מתואר ככה רק עוד פעם אחת-בספר השישי. 9)ספר שישי: "אתה מעז להשתמש בלחשים שלי נגדי,פוטר?אני זה שהמציא אותם-אני,הנסיך חצוי הדם!ואתה מעז להפנות את ההמצאות שלי כנגדי,כמו אביך המסריח?זה לא מקובל עלי..לא!..."אז תהרוג אותי,"התנשף הארי ,שלא חש שום פחד,רק זעם ובוז."תהרוג אותי כמו שהרגת אותו,פחדן שכמוך-" "אל-" צרח סנייפ ,ופניו נראו פתאום מטורפים,לא אנושיים,כאילו הוא מתייסר כמו הכלב המייבב והמיילל הלכוד בבית הבוער מאחוריו,"-תקרא לי פחדן!" יש כאלו שחושבים,שסנייפ חשב על דמבלדור-אני טוענת שזה דווקא היה על ג'יימס ולילי-סנייפ ברח משם,הוא לא ניסה למנוע מוולדמורט להרוג אותם,לא עשה שום מאמץ לעזור לג'יימס לעכב אותו,ולא מנע מוולדמורט להרוג את לילי,כשהיא התחננה לרחמים בפני וולדמורט. הוא נראה מטורף כי הוא נזכר באותו לילה,בדיוק כמו מה שקרה לו בספר השלישי.הוא יודע שהוא ברח משם-בגלל זה הוא לא רוצה שיקראו לו -ועוד הארי עצמו - פחדן. 10)ספר שלישי: "אולי עדיף היה אם הוא היה מספיק להרוג אותך!היית מת כמו אביך,שהיה יהיר מדי מכדי להאמין שטעה בבלק- .." טעה בבלק? (להזכירכם,סנייפ עדיין מאמין שסיריוס הוא שומר הסוד)-נניח לרגע שסיריוס באמת היה שומר הסוד-מתי הייתה לו הזדמנות לסרב להאמין שהוא בגד בהם? מה שלטענתי קרה הוא זה- סנייפ הגיע להזהיר את ג'יימס שבלק בגד בהם(סנייפ מאמין שבלק הוא שומר הסוד),אבל ג'יימס שיודע שפיטר הוא שומר הסוד האמיתי,מתווכח עם סנייפ שהוא טועה ובלק לא בגד בהם-ואז וולדמורט מגיע,ואנחנו יודעים מה קרה הלאה. 11)ספר שלישי: "לילי,קחי את הארי ורוצי מכאן! זה הוא! לכי! רוצי! אני ארחיק אותו-"רעש של מישהו יוצא בריצה כושלת מתוך החדר-דלת נפתחת-צווחה של צחוק גבוה- לפי דעתי מי שיצא בריצה כושלת מהחדר היה סנייפ-לא לילי.סנייפ שבא להזהיר אותם,וברח ברגע שוולדמורט הגיע.לילי הייתה כנראה בחדר אחר. 12)ספר שישי: "הארי, אין לך מושג איזו חרטה חש פרופסור סנייפ כשהבין איך פירש הלורד וולדמורט את הנבואה.סבורני שזה היה המשבר הגדול בחייו,והסיבה לכך שהוא חזר-" האם אני באמת צריכה לפרט? 13)באחד הראיונות של רולינג ,היא אמרה שמשהו גדול מאוד יתגלה על לילי פוטר-בספר החמישי ובספר השביעי.אני חושבת שהכוונה הייתה לקשר שלה עם סנייפ.(לא מצאתי את הראיון הזה...). 14)כל הספר השישי סלגהורן,מתפעל שלהארי יש את הכישרון הטבעי של אמא שלו-לאור העובדה שהארי למד מספרו של סנייפ-הייתכן שזה מצביע על קשר בין סנייפ ללילי? 15)רולינג עידכנה לאחרונה את אתרה,וענתה על שאלת הסקר בנושא שומר-סוד,בין הייתר היא כתבה-" The only people who ever knew their precise location were those whom Wormtail had told directly,but none of them would have been able to pass on the information. מה שיכול להוכיח שזנב תולע סיפר על המיקום של הפוטרים לעוד כמה אנשים,חוץ מוולדמורט. טוב...אם מישהו הצליח לקרוא את הכל-כל הכבוד לו!!!
אתם מוזמנים להגיב... אם אני לא עונה,כנראה שאני כבר חזרה בבסיס

אני......

וואוו!! סחתיין על זה!
כן גם אני חשבתי בכיוון הזה שסנייפ הוא לא רע הוא פשוט איך לומר מורכב ביותר..... באמת שיחקת אותה!

s p b v

New member
תודה רבה!!!

לקח לי כמעט 3 שעות לכתוב את הכל
וזה ממש נחמד לקבל מחמאה כזו!

טוב, אני חייב להגיד לך משהו...

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ. (בטח מרוב חשיבה כואב לך הראש, לא?). בכל אופן, לא מצאתי שום פגם בתאוריה המופלאה הזו. לדעתי, זה ממש תאוריה טובה, מוצלחת ומשכנעת. באמת כל הכבוד על התאוריה. ובלי קשר לזה, סנייפ טוב וזה די ברור. מה שמעיק על התאוריה הזו: שהכל נכון, אבל מעלינו נמצאת הגברת רולינג שהיא תסדר משהו מפתיע במיוחד. יכול להיות שאת מאוד צודקת (גם אני חושב כמוך - הצלחת לשכנע אותי) אבל יהיה איזה שינוי קטן בתאוריה הזו.. ומה שבטוח שהספר השביעי יהיה מעניין בטירוף!!! רק שימי לב, איך רולינג סיבכה את כל הסיפור עם הנבואה ואנו לא יודעים כלום וכמובן נדע בספר הבא. אגב, זה מאוד נכון מה שאמרת לגבי סנייפ שהתחרט בפני דמבלדור והוא האמין לו (זה די מסביר שסנייפ היה פעם מאוהב בלילי ולכן עכשיו הוא לא מסוגל לאהוב אף אחד/אחת כמו שגקר אמרה, כי הוא בסיוט מזה שבאשמתו לילי מתה) ושוב כל הכבוד על התאוריה הזאת!

ToryMaster

New member
אוקי

הציטוטים שהבאת מוכיחים שסנייפ היה מעורב, אולי מוכיחים שהוא טוב, אבל בשום מקום הם לא מוכיחים שהוא ולילי היו קרובים.

mjlk

New member
נראה לי...

שלילי וסנייפ היו חובבי שיקוים ולכן גם היו חובבי אחד-ת'שני.
חחח היו להם בטח תחומי עניין משותפים... *שיקויים* אקחמ אקחמ. ולא יודעת, זה די ברור שהיה משהו בין לילי לסנייפ לא? עם כל הרמיזות של סלאגהורן על זה שלילי הייתה כל-כך מוכשרת בזמנו.

אלאסטור

New member
`הזיכרון הכי גרוע`

לא נראה לי שיש סיבה יותר הגיונית לכך מאשר שלילי היתה חברתו לפני כן

ToryMaster

New member
הא

לא יכול להיות שזה בכלל לא קשור אל לילי? זה לא יכול להיותכ י זו וואחד השפלה מול כל בית הספר?

אלאסטור

New member
זה לא היה מקרה מיוחד, מלבד לילי

סיריוס ולופין מספרים להארי בספר חמישי שזה היה אחד מתוך הרבה מקרים, ושוב אין שום מיוחדות בתקרית הזו חוץ ממעורבותה של לילי.

אלאסטור

New member
זה לא היה מקרה מיוחד, מלבד לילי

סיריוס ולופין מספרים להארי בספר חמישי שזה היה אחד מתוך הרבה מקרים, ושוב אין שום מיוחדות בתקרית הזו חוץ ממעורבותה של לילי.

אלאסטור

New member
`הזיכרון הכי גרוע`

לא נראה לי שיש סיבה יותר הגיונית לכך מאשר שלילי היתה חברתו לפני כן

mjlk

New member
וואוו!!!../images/Emo118.gif

תאוריה מעולה! מדהימה! והגיונית ביותר!!!! ייתכן שזה באמת מה שיקרה! אנחנו יודעים שתפקידו של סנייפ עוד לא נגמר (ואם אני לא טועה, רולינג אפילו אמרה שבספר השביעי יהיה לסנייפ תפקדי חזק)
אהבתי!!! שימו במועדפים של הפורום

פיבסי

New member
קודם כל קבל ח"ח

סוף כל סוף יש מאמר מנוסח ולא כתבו כמה משפטים ושאלות וזה אני חייבת לציין ממש נחמד.... אהבתי את הרעיון הוא לא נראה לי מציאותי ואני אסביר את דברי על שאלה: איך דמבלדור ידע שוולדמורט תקף את הפוטרים והארי נשאר בחיים? כי זה הגיוני שוולטי עשה אז זה.... 1) דמבי שמע את הנבואה 2) דמבי מזהיר את הפוטרים... אני מניחה כאן שג'ימס לפחות היה במסדר כי לופין וסירוס היו לכן סביר להניח שגם ג'ימס היה... דמבי יודע שלילי בהריון.. בטח כמו אבא רגיל הוא השוויץ בזה... 3) דמבי עושה 1+1 והוא יודע שסנייפ יודע את הנבואה והוא מזהיר את הפוטרים.. 4) וולטי נעלם ג'ימס ולילי מתים אני חושבת שהוא זה הסיק מה כבר קרה שם... הוא לא ידע כנראה מה הציל את הארי אבל הוא שער... "פיטר מספר לוולדמורט שהוא שומר הסוד,ומגלה לו איך למצוא את הפוטרים. לפי דעתי,הוא סיפר את זה במעגל של אוכלי המוות,ולכן גם סנייפ שמע את זה(אבל הוא לא ראה את פניו של פיטר,ולכן לא ידע שזה הוא)" פיטר היה חלק מהקבוצה שהתעללה בו הכי הרבה היא ראתה לעגה וצחקה עליו... אני בספק אם סניים לר היה מזהה את הקול... זה כמו שיגידו לי שאני לא אזהה את המורה שלי למתמטיקה עכשיו אם אשמע אותו (אני מבטיחה לכן שכן... אני ממש ממש ממש שונאת אותה) כדרך אגב אני מניחה שוולטי שגם לא טיפש הניח שיכול להיות שיש כמה בוגדים בין תומכיו שמעבירים ידיעות לדמבי... פיטר אדיוט לא טיפש הוא לא היה מספר משהו כזה גדול במעגל המצומצם של אוכלי המוות. בדוגמאות 4) סנייפ נראה לחוץ... סנייפ לא יכול לספר להארי מה יש בתוך מחלקת המסתורין כי דמבי ששומר עליו ממרחק ידע, ואז שהוא יגלה שהמקור הוא סנייפ הוא יכעס... ואיך סנייפ אמר לבלטריג' דמבי שמר על סנייפ רחוק מכלא אזקבאן 6) נראה לי שזה דבר דיי נורא שבאמצע הדשא מורידים לך את המכנסיים שאתה הפוך... אולי זאת הסיבה שזה הזיכרון הכי נורא של סנייפ 8)"!"..."הנקמה מתוקה,"לחש סנייפ לבלק."כמה קיוותי שאני אהיה זה שיתפוס אותך..." או שסנייפ עדיין כועס על סירוס ששלח אותו למות בטריפה ע"י איש זאב 11)אם סנייפ היה זמן לברוח אז גם ללילי מחזיקה את הארי היה זמן לברוח... חוץ מזה... אז גם ג'ימס ידע שסנייפ היה פעם חבר של לילי... וזאת אומרת שגם סירוס ולופין ידעו על זה... הם היו אומרים משהו להארי... סיום דברי: אהבתי את התיאוריה היא בהחלט פתחה לי כמה כיווני מחשבה...

אלאסטור

New member
מדהים..

נראה לי שזו התיאוריה הכי טובה ומבוססת ששמעתי עד היום על הסיפור כולו, אגב התיאוריה הזו רק שלך? פשוט אני עדיין המום...

s p b v

New member
אממ...

בעיקרון היא רק שלי...עבדתי עליה עוד מיציאת הספר החמישי,אבל רק עכשיו יצא לי לעבד אותה באופן מסודר,ועם הפרטים שנוספו בספר השישי... אבל כמובן יש פרטים קטנים שעלו בפורום הזה,ובפורומים אחרים,ואני הוספתי אותם...אבל עיקר התאוריה היה שלי. ותודה לכולם על המחמאות!!!!!! אני שמחה שאהבתם אותה!

אלאסטור

New member
מדהים..

נראה לי שזו התיאוריה הכי טובה ומבוססת ששמעתי עד היום על הסיפור כולו, אגב התיאוריה הזו רק שלך? פשוט אני עדיין המום...

אלאסטור

New member
מדהים..

למעלה