שבוע חדש

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif רביעי

נתתי לתופרת את הסקיצות. זהו, תהיה לי תחפושת לפורים
סוף סוף יש לי דיו צבעוני במדפסת.
תחושת חולשה. מה לעזאזאל אני עושה לא בסדר?!

יאי אני שמחה בשבילך על התחפושת ^^

אני עייפה כמו החייםםםםםםםםםםםםםםםם
נרדמתי אחרי 1 וקמתי במינוס 5:30 לפנות בוקר בשביל מיון שהסיכוי לעבור אותו הוא פיצי-פצפון, וגם אם אעבור אותו וגםםם את מיוני ההמשך - אני לא באמת אתגייס לתפקידים האלה כי הגיוס מתנגש עם שנת השירות. בקיצור, זה הבאק-אפ הכי חסר תועלת בעולם כולו ובגלל זה אני גוססת עכשיו מעייפות. אבל וואו, כמה אנשים שפוגשים במיון כזה המוני! בערך כל בנות הארץ שנמצאות כרגע בתהליכי מיון לצבא היו שם.
חלק הגיעו ב8 כמוני וחלק ב12, אבל בכל זאת. פגשתי כל מיני אנשים. הייתה ילדה אחת שראיתי ולא הצלחתי להיזכר מאיזה מיון ש"ש אני מכירה אותה ואיך קוראים לה וזה ממשששש הציק לי, עד שכשישבנו וחיכינו לתחילת המבחן זה נפל עליי והכל היה בסדר.
פגשתי אפילו את מאי שנטשה אותנו ממש מזמן!
הייתי בעיר עם הילה כדי למצוא דברים לתחפושת והיה כיף אבל גם מתנו מעייפות ומכאבים בגלל השוטטות. ולא מצאנו כלום! בכל העיר המחורבנת אין חולצת טי-שירט מסכנה סגולה פשוטה!
יש לנו עוד כמה אופציות לחיפוש לפני שנוותר ונלך על לבנה. (גם ככה ננצנץ כ"כ שאף אחד לא ישים לב לצבע החולצה שלנו
או... לפחות זו השאיפה XD) הדבר היחיד שכן מצאנו הוא גרביונים סגולים ממש מגניבים שעלו בסה"כ 25 לכל אחת, והסתכלנו בללין בקניון במבשרת על פודרת-נצנצים מגניבה שאחותה של הילה תקנה בשבילנו מהסניף שהיא עובדת בו עם הנחת עובד. D: ביום שישי ו/או שני נמצא את שאר הדברים שצריך (הכל... XD): חולצה, בד לחצאית ול-S על החולצה, טוטו כזה למתחת לחצאית, עוד דברי נצנצים D:::::::::::, כתר!!!
(כי ככה החלטתי אתמול בלילה), ו...זהו? :0 או-לי. אני צריכה לשכנע את אמא לעשות שטיפה סגולה (בלי חמצון, פיכ) לשיער. :X לא יראו ממש הרבה, רק ברק כזה של צבע (אני מקווה XD), אבל זה מגניב. ובא לי. והילה עושה קצוות סגולים (ממש, עם חמצון. פשוט לה לא אכפת לגזור אותם אח"כ ולי כן X_X) ובא לי גם.
אני גוססת מעייפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת והייתי כבר הולכת לישון אבל בדרכי עומדים שיעורים בפינית ששכחתי לעשות במשך השבוע (ודווקא למחר יש הרבה ;;), ומקלחת. אוף צריך לחפוף גם. אין לי כוחחחחחחחחחחחחח.
|הולכת לישון לשנתיים|
אתמול בערב הייתה מסיבת יום הולדת אינטימית וכיפית לידיד. D:
אין מחר צרפתית אז אני מתחילה ב9:30, אמגוש
(אבל שאר היום תחת. ממש.)

אה כן :0

הבד ישמש גם לגלימה כמובן
יו איך נהיה כבר 11
ו
יש לי פצע או משהו בלשון וזה הורס לי את החיים ממש.

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif חמישי

אני לא אוהבת את סטריט פייטר 3, אבל שלושת הדמויות שהכניסו משם לסופר סטריט פייטר 4 בטוח יעשו את המשחק מעניין יותר
http://www.youtube.com/watch?v=_zY1WGnnlLk&feature=player_embedded
מתברר שסתם נלחצתי מהנקודות הבהירות על העור. הכל תקין, אני רק צריכה להשתמש בסבון מיוחד למשך חודשיים-שלושה.

Brombit

New member
לוח תורנויות סקסי ../images/Emo115.gif

שבוע במקביל לאהובי כלומר 15% להיות אתו, אם ישימו אותנו במקרה ביחד/יצוץ בו פתאום רצון להיות אתי (וכמובן הפנטזיות בהתאם...) או שאני אדבר עד אז, ואז זה 70% אבל זה זוטר ואמרו לו שאני אהיה בבכיר, אז אולי ייזכרו ויזיזו לי

../images/Emo45.gifרואה בנות גילמור ^^

זיפזפתי כשאכלתי קודם (ארוחת צהריים מאוחרת ב6 בערב... XD) ונפלתי על בנות גילמור. יאי.
התחלתי ב9 וחצי *_*
לא עשינו כלום בספורט
שעתיים מתמוות בסוף החיים, אמג איזה סבל
יש היום אבודים!
יש היום אוליביה וויילד באלן דג'נרס! D:

shirlapes

New member
המשך...

ברנדי הקיאה על הספה. ניקיתי אבל זה עדיין מסריח. איזה מזל שלפחות שילה יותר נקיה מ"נקי"
אומג!!! בסתיו הזה יוצא civilization 5!!!

Brombit

New member
אני כבר בסרט שזה לא יעזור בכלל... ../images/Emo115.gif

ואני אבכה וארצה להתאבד
הגעתי ל-35 בגמד

Brombit

New member
הצפורם התעקמה אחורה ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

הפעם מקרה קשה במיוחד

Brombit

New member
שמתי את היד מתחת לטוסיק/רגל וקרתה תאונה

או משהו
לא ממש הבנתי מה קרה זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, אבל רק הפעם זה היה כל כך רציני

Brombit

New member
במשחק מחשב P: ../images/Emo115.gif

Heartlight. המשחק האהוב מילדותי. אז הוא היה בדמו עם 20 שלבים

למעלה