הממ
שעתיים מתמוות על הבוקר... איזה עינוי אמג.
נימנמתי לאיזה שעתיים בצהריים.
אחרי שקמתי ואכלתי וכאלה רציתי להתקשר לברר אם אני הולכת למיונים מחר (שכחתי לעשות את זה לפני שהלכתי לישון
), אבל לא היה לי את המספר בעצם אז אבא שלי עזר לי למצוא את זה. בהתחלה זה היה כזה... "כולם הלכו הביתה
" אבל בסוף הגענו למישהי שקשורה לזה ושאלתי אם אני מגיעה למיונים בכל זאת למרות כל הדברים, והיא אמרה שאני יכולה או פשוט להתמיין מההתחלה שנה הבאה או להגיע, לעשות את המיון הראשוני ולהקפיא לשנה הבאה. הדגשתי בשאלה אם לא יהיה מקרה שאני אבוא ופשוט אלך הביתה, אלא באמת אבחן, ולפי הבחורה הזאת זה בסדר ואני אבחן. נקווה שכן, לא בא לי לקום ב5:45 או מוקדם יותר בשביל לנסוע סתם ולחזור בלי כלום.
(למרות שאני גם ככה לא אוכל להתגייס לזה כי אין לי שום תכניות לעזוב את שנת השירות באמצע
)
יש הערב יום הולדת לידיד
אני עייפה :X וצריך לחזור די מוקדם כדי לישון לפחות קצת בלילה
אוי שיט לא התכוננתי למבחן הידע הכללי ולמפה האילמת מחר! ;;;;;;;;;;;;;; אני אלך עכשיו להתקלח ואז אלמד בקטנה את מפת הארץ, ואז אבקש מאבא שלי לספר לי מה קרה בתקופה האחרונה ומי מנהיגי המדינות השכנות וכו' וכו'... XD |מנותקת מהעולם| אוף אם הזימון שלי היה ל12 ולא ל8, גם הייתי יכולה לישון כמו בנאדם וגם היה לי טרמפ לת"א עם מישהי מהכיתה+חצי יום כיף בת"א איתה, עם אמא שלה ועם עוד חברה.
אם הייתי מתקשרת לברר את השטות בזמן, היום בצהריים (רק היום ידעתי על הטרמפ שלה), הייתי מבקשת להזיז ל12 והחיים היו יפים יותר.