ר.א.ב

Why Y

New member
../images/Emo15.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

זה לא מוזר שמישהי שהרגע הצטרפה תגיד ברוך הבא? שיהיה... (טוב, הייתי פה הרבה זמן- סמויה). ולגבי הכינוי, לא ממש הגיוני. כמו שכבר אמרו- בכל השפות זה יצא אותן אותיות למעט כמה יוצאים מן הכלל... אז זה לא הגיוני שזה יהיה כינוי. לגבי רגולס- צודק

Forever Odd

New member
חח אני אוהבת את הסמיילי החבול

מזכיר לי את עצמי בזמנים.... אני ארז

אוה, לחלוטין.

לגבי הרעיון שרא"ב זה כינוי- אני מסכימה בהתלהבות. גם ברעיון ה"איך לכל הרוחות אתם יכולים לחשוב שזה רגולוס" אני מאד תומכת, אם כי מסיבות אחרות. ברוך הבא!

black robe

New member
קודם כל, ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני אישית חושבת שרגולוס הוא דווקא כן ר.א.ב, וזה למה: קודם כל, כל מי שמאמין שרגולוס הוא לא ר.א.ב מתבסס על מה שסיריוס אמר "הוא לא היה מספיק חשוב בשביל שוולדמורט יהרוג אותו" . סיריוס לא ממש יודע אם וולדמורט או מישהו אחר הרג אותו, לפי דעתו הוא לא היה מספיק חשוב, אבל מי אומר שגם לפי דעתו של וולדמורט? סיריוס לא ממש מכבד את המשפחה שלו, הוא לא ממש אוהב אותם ולא מסתדר איתם בכלל, ברור שהוא ימעיט מערכו של אחיו, ועוד לפני הארי. וחוץ מזה, אפשר להבין שזה רגולוס לפי העניין של התרגום. בגרמנית שחור, "בלק", זה סווארץ אם אני לא טועה. אז הם תרגמו את זה בתור ר.א.ס, ולא ר.א.ב, מה שמאוד מסגיר את זה שזה רגולוס. חוץ מזה, כל העניין הזה עם הקמיע-שלא-נפתח בבית של סיריוס קצת מחשיד, לא? אה, שכחתי להציג את עצמי. אני נטלי, 13 וחצי. אישפוז נעים

Forever Odd

New member
היי.. קודם כל אומרים

שוורץ ולא סווארץ... סתם הערה קטנה, הפואנטה המרכזית שלי שלמה שרוגולס ישתנה פתאום וילחם בכוחות הרשע ובלה בלה בלה... ידוע לנו שהוא היה צעיר <בסביבות ה20> הא הצטרף לאוכלי המוות וכל המשפחה שלו <חוץ מסיריוס> דגלו בתאוריה של וולדמורט, אז למה לו פתאום לקבל בזיק ולעזור לעולם...... חוץ מזה.. לא חסרים דברים מוזרים בית של סיריוס כמו התמונה של אמא שלו והראשים של הגמדונים... ואם וולדמורט הי הורג אותו בגלל שוא גילה את כל הקטע אם ההורקרסים אז למה הוא לא חזר ובדק אם כל ההורקרסים? כאילו הוא בטח היה הולך לבדוק אם הוא הצליח להרוס משהוא.... אנשים משתנים אבל לא בכזאת דרסטיות... ד"א אני ארז איזה קומה זאת בבית החולים על שם הקדוש מנגו?

black robe

New member
חחחח, מצחיק אתה../images/Emo63.gif

אני חושבת קומה 3, בוא לראות אותי שם
ובקשר לרגולוס: אני עדיין דבקה לרעיון שזה ר.א.ב, אני לא מבינה מה הבעיה בזה שהוא פתאום יפנה נגד וולדמורט, או שהוא פשוט מהתחלה הצטרף לוולדמורט לא ממש מתוך רצונו אלא מתוך לחצים משפחתיים, הרי משפחת בלק ידועה בתור משפחה תומכת לוולדמורט. יכול להיות שהוא פשוט הרגיש "מוכרח" להצטרף אליו, או שהוא לא רצה להיות "מנודה" מהמשפחה, כמו שקרה לסיריוס. סיריוס היה אמיץ מאוד כשעשה את מה שהוא עשה, יכול להיות שרגולוס היה חסר ביטחון ולא יכל שלא להצטרף לוולדמורט. ואולי הוא גילה איכשהו את העניין של ההורקרוקסים וראה שמה שהוא עושה, עם כל הכבוד ל"לחצים המשפחתיים" לא מוצא חן בעיניו והאנשים שהוא מתרועע איתם לא ממש לרוחו, וכמובן אל לנו לשכוח את הבוס שלו שמנסה להפוך לאל-מת ולשלוט בכל העולם ולרצוח את כל המוגלגים ואפילו את הקוסמים שהם ילידי מוגלגלים ולא טהורי דם, ואפילו את טהורי הדם שמתנגדים לשלטונו! יכול להיות שלרגולוס זה היה כבר יותר מדי, אז הוא החליט לעשות טובה לאנושות, ולשלם על כך במחיר חייו. הרי הוא ידע טוב מאוד שמי שנכנס למעגל הזה, לא יוכל לצאת ממנו בשלום. אז כנראה שזה באמת כבר הפריע לו מאוד והרגיז אותו, אז הוא החליט כך. ושוב פעם, כמובן שסיריוס לא ידע מזה, ואפילו אם הוא ידע, יכול להיות שהוא לא רצה להאמין לרגולוס ובגלל זה סיפר את סיפורו על כך שהוא לא היה מספיק חשוב בכדי שוולדמורט יהרוג אותו להארי, וכמובן שהארי יאמין לו, ומכאן, יכול להיות שהוא יתקשה מאוד למצוא מי עומד מאחורי ראשי התיבות הללו משום שהוא כלכך האמין (ועודנו מאמין) לסיריוס. קצת חפרתי, אז תסלחו לי אבל הייתי חייבת להוציא את זה כבר
אני מקווה שהבנתם את הפואנטה... ואני חושבת שאותי צריכים לאשפז, שהיתי בפורום יותר מדי זמן בחיי

Forever Odd

New member
"קומה ג' - הרעלת שיקויים וצמחי פלא"

דוגרי אותי תמצאו בקפיטריה
... ובקשר לרוגולס <נשמע כמו משהוא אכיל...> אני בספר אם יש לו אתה עוצמה הדרושה כדי להרוס חפץ כמו הורקרקס, דמבלדור היה הקוסם החזק ביותר ואפילו הוא איבד יד... אני נשאר סקפטי, הכינוי שלי תומך בכך :)

black robe

New member
אתה חושב על אוכל כל הזמן, מה?../images/Emo63.gif

בנאדם רעב, אתה
אממ... עכשיו גם אתה מפחית מערכו? נכון שדמבלדור הוא הקוסם הכי חזק וכו' וכו'... אבל יכול להיות שרגולוס היה עד לעשיית ההורק', מי יודע. ויכול להיות שהוא מצא דרך להשמיד אותם באופן כלשהו שדמבלדור לא ידע עליו? הרי בכל זאת, רגולוס בילה הרבה יותר שעות עם וולדמורט מאשר שדמבלדור בילה איתו. תמיד אומרים "רק אלוהים יודע", אבל במקרה זה: "רק רולינג יודעת" ואולי גם אלוהים

Forever Odd

New member
אממ... אני דיי בספק

שוולדמורט בא לאוכלי המוות ואומר להם, בואו תיראו את הסוד שלי, כל השנים שהיו היה חיי בהם הוא ניסה להתעלות מעל לקוסם רגיל והוא לא חסך באמצעים כדי שיחשבו שהוא נעלה.... <לא הרבה יודעים שהוא בוצדם...> תמיד יש מצב שזה כן הוא.. ואם זה באמת הוא אז אני אתכזב כי זה פשוט מידי... אני אישית חושב שר.א.ב הוא הוראס סלוג משהוא ?<ברח לי השם
>.... לפי דעתי זה הוא...

למעלה