ר.א.ב

Forever Odd

New member
../images/Emo133.gif ר.א.ב

אמ.. זה קשור לשישי אז צריך ספוילר? נו שיהיה
לנסיך חצוי הדם... אוקיי, לפי דעתי ר.א.ב זה לא ראשי תבות של שם, אלה זה מין כינוי שרק וולדמרט יבין... ידוע לנו שהמכתב נכתב בנוסח אישי (המילה "אני" מופיעה כמה פעמים ובהדגשה), ידוע לנו שלוולדמורט היה מעגל "חברים", הניחוש שלי שזה מישהוא משם שהכינוי שלו מתאים לראשי התבות ר.א.ב, ואני מתכוון לכינוי לא לשם! אני גם רוצה לציין למה אנ חושב שאין סכוי שרוגולס בלק <אייתתי נכון?> הוא ר.א..ב : אני לא מבין את האנשים שחושבים שזה הוא, כאילו מה, הוא היה בן 20 מקסימום כשהוא הצטרף לאוכלי המוות, מה הוא יודע מהחיים שלו, וגם אם הוא גילה על ההורקרקסים למה שהוא יהרוס אותם, בפעם האחרונה שבדקתי הוא ממש לא היה ב"גוד גיי'ס", וגם כשהו רצה לצאת, סיריוס אמר שוולדמורט אמר למישהא להרוג אותו, עובדה שהוא לא היה כזה חשוב בשביל שוולדמורט יבזבז עליו זמן. טוב זה הכל... למישהוא יש תגובות? ד"א אני חדש

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo133.gifברוך הבא :]

ובקשר לרגולוס: אני אישית גם לא חושבת שהוא רא"ב, אבל בקשר לסיריוס, הוא אמר שהוא חושב שוולדמורט שלח מישהו אחר להרוג אותו..הוא לא יודע את זה בוודאות, או סוג אחר של יודע. הוא רק חושב (ובצדק, לדעתי) שאח שלו לא היה כ"כ חשוב לוולדמורט. ואם אני לא טועה, היו בפורום תיאוריות על הכינויים. אבל אני לא בטוחה. בכל מקרה, יש בהחלט סיכוי שזה בעצם ראשי תיבות של כינוי.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי מושג, לא היה לי טמגוצ'י כבר כמה שנים טובות, אני לא מעודכנת

Jemma7

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

ותיאוריה מעניינת אבל אם זה כינוי איך יצא שזה כמעט אותן אותיות בכל שפה?

Forever Odd

New member
אני מודע לכך שבגרמנית זה יצא

יצא אותו הדבר.... אבל אני נהנה מהספק..

Jemma7

New member
תהנה../images/Emo13.gif

רק תהיה מודע לזה שהסיכוי שהאותיות הראשונות של מילות הכינוי בגרמנית, אנגלית ועברית הוא קלוש מאוד

Jemma7

New member
עילגת שכמותי../images/Emo122.gif

התכוונתי לזה שהסיכוי שהאותיות הראשונות של מילות הכינוי בגרמנית, אנגלית ועברית זהות הוא קלוש מאוד

Forever Odd

New member
לא התכוונתי כינוי כמו של

שם עצם או משהוא שמשתנה משפה לשפה... מין שם כזה שניתן בחבורה.... ובגרמנית שינו רק את האות האחרונה ל- ש' לא ככה שזה מתאים למילה שוורץ שזה שחור בגרמנית או "בלק" כיביכול אבל כמו שאמרתי אני לא חושב שזה רוגולס.... גם אם האות מציין את המילה "בלק" יכול להיות שזה ר.א. השחור או משהוא.... יש הרבה וריאציות....

ZoHaRoT

New member
ברוך הבא!

בקשר לתיאוריה אני לא ממש יודעת... זה הגיוני שזה רגולוס אבל זה יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים... אז אין לי ממש מושג...

Forever Odd

New member
כע... אבל רוגולס

זה יותר מידי שקוף אני ממש לא רואה שרולינג תהיה כל כך ישירה

Forever Odd

New member
אני חושב שרולינג בונה על זה

שראשי התבות הם אותו דבר <כמעט>, חוץ מזה אני בספק אם רוגולס היה שם כמה שבועות והוא כבר פגש את וולדי והם מכירים את ראשי השמות של זה וזה, כאילו אחריי 15 שנה אני בספק אם וולדי יקראה את זה ויזכר ש"וואלה היה כאן איזה אחד אם שם דומה...."

זה לא שקוף רק לאנשים

שקראו את הספר פעם אחת אי שם בנכי ילדותם, וכיום לא מסתובבים בפורומים וקהילות אחרות שעוסקות בהארי פוטר. אמרתי כבר ואחזור ואומר, רולינג מכירה מקרוב את עדת המעריצים הפנאטים שלה. היא ידעה בדיוק איך נסרוק את הספרים בדקדקנות בחיפוש אחר כל רמז, ולו הזעיר ביותר, לזהותו של רא"ב, והופ, רגולוס פשוט התנוסס לו שם בגאון על גבי אילן היוחסין של בית משפחת בלק, תואם בשלמות את כל מה שידוע לנו על אותו רא"ב מסתורי, ומיד סיפק לנו תעסוקה נלהבת לפחות לתקופה הקרובה. וזאת, לדעתי, היתה ללא ספק מטרתה של רולינג מלכתחילה.

black robe

New member
אז מה רע בזה?../images/Emo63.gif

רולינג הרי רוצה שנעסוק בספר כמה שיותר ונחפש תשובות ל"שאלות" שמתנוססות ללא פתור בספרה. היו הרבה אפשרויות אחרות לזהותו של ר.א.ב, והרבה תאוריות משכנעות למדי, אבל אני חושבת שתאוריית רגולוס היא הכי תואמת. מי אמר שזה שקוף? כמו שויקי אמרה, רגולוס הוזכר רק בכמה שורות בספרים, ולא היה עליו איזה סיפור גדול מי יודע מה בספרים, אז יכול להיות מאוד זה הוא. זה ממש לא שקוף. כל מעריץ של הארי פוטר ינסה למצוא תשובות לשאלות שעדיין מתנוססות להן ללא פתור, ורגולוס היה אחת התשובות, יש עוד הרבה תאוריות אחרות, למה עליהן אף אחד לא אומר שזה "שקוף". רק בגלל שהרוב אומרים שזה רגולוס, יש אומרים: זה בטוח לא הוא, אחרת לא כולם היו חושבים ככה. מי אמר? הרי, כמו שאמרת, היום כמעט כל מי שקורא הארי פוטר הוא מעריץ פנאטי של הספרים, אז הרוב קלטו שזה רגולוס מקריאות חוזרות ומעמיקות. אין בזה שום רע, וזה בכלל לא שקוף.

Forever Odd

New member
אהבתי את הכינוי... <שלך>

חוץ מזה, כל תאוריה ביזרית היא יותר טובה מאחד נורמלית

../images/Emo108.gif../images/Emo223.gifברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo119.gif

ד"א אני גם הייתי חדשה .. הודעתי על זה לפני כמה
...

למעלה