חחחח, מצחיק אתה../images/Emo63.gif
אני חושבת קומה 3, בוא לראות אותי שם
ובקשר לרגולוס: אני עדיין דבקה לרעיון שזה ר.א.ב, אני לא מבינה מה הבעיה בזה שהוא פתאום יפנה נגד וולדמורט, או שהוא פשוט מהתחלה הצטרף לוולדמורט לא ממש מתוך רצונו אלא מתוך לחצים משפחתיים, הרי משפחת בלק ידועה בתור משפחה תומכת לוולדמורט. יכול להיות שהוא פשוט הרגיש "מוכרח" להצטרף אליו, או שהוא לא רצה להיות "מנודה" מהמשפחה, כמו שקרה לסיריוס. סיריוס היה אמיץ מאוד כשעשה את מה שהוא עשה, יכול להיות שרגולוס היה חסר ביטחון ולא יכל שלא להצטרף לוולדמורט. ואולי הוא גילה איכשהו את העניין של ההורקרוקסים וראה שמה שהוא עושה, עם כל הכבוד ל"לחצים המשפחתיים" לא מוצא חן בעיניו והאנשים שהוא מתרועע איתם לא ממש לרוחו, וכמובן אל לנו לשכוח את הבוס שלו שמנסה להפוך לאל-מת ולשלוט בכל העולם ולרצוח את כל המוגלגים ואפילו את הקוסמים שהם ילידי מוגלגלים ולא טהורי דם, ואפילו את טהורי הדם שמתנגדים לשלטונו! יכול להיות שלרגולוס זה היה כבר יותר מדי, אז הוא החליט לעשות טובה לאנושות, ולשלם על כך במחיר חייו. הרי הוא ידע טוב מאוד שמי שנכנס למעגל הזה, לא יוכל לצאת ממנו בשלום. אז כנראה שזה באמת כבר הפריע לו מאוד והרגיז אותו, אז הוא החליט כך. ושוב פעם, כמובן שסיריוס לא ידע מזה, ואפילו אם הוא ידע, יכול להיות שהוא לא רצה להאמין לרגולוס ובגלל זה סיפר את סיפורו על כך שהוא לא היה מספיק חשוב בכדי שוולדמורט יהרוג אותו להארי, וכמובן שהארי יאמין לו, ומכאן, יכול להיות שהוא יתקשה מאוד למצוא מי עומד מאחורי ראשי התיבות הללו משום שהוא כלכך האמין (ועודנו מאמין) לסיריוס. קצת חפרתי, אז תסלחו לי אבל הייתי חייבת להוציא את זה כבר
אני מקווה שהבנתם את הפואנטה... ואני חושבת שאותי צריכים לאשפז, שהיתי בפורום יותר מדי זמן בחיי