../images/Emo132.gif

טוב אז ככה אני ושירנצ'יקן(היא לא עוף ד"א) החלטנו לעורר יותר את פורומנו היקר ולעשות שירשור הכרות כי הצטרפו הרבה חדשושים השבוע! אז אני יתחיל בכמה שאלות והעוף.....תמשיך אותי!
מהו שימכם בישראל?
בני כמה אתם?
מאיפה בארצינו הקטנטונת?
מה אתם הכי אוהבים לאכול?
טוב יאללה עוף תמשיכי אותי! :))

../images/Emo26.gif אני לא עוף!!!!!!!!!!!

חיחיחיחי ממממ... טוב אני אמשיך...
מה התחביבים שלכם בכלליות! מה אתם אוהבים לעשות וכו..
ממ.. זמר+ להקרה אהובים
שיר אהוב (מקווה שיש) וזייהו!!!!!!! תתחילו אתם אנחנו נצטרף בהמשך.. יאללה בכייף!

טוף. עכשיו אני..(כי ההוא הלך..)

אני שירן.. (ולא יעל לשם שינוי..) אני גרה באחוזת ברק(אמפריה) שבעמק יזרעאל! אני בת 17 כיתה יב' ואני אוהבת לאכול צ'יפס!! אני אוהבת לכתוב, לקרוא, חברים, מסיבות והופעות והמון מוזיקה.. להקה- הכנסייה כמובן
וזמר-
מורן גמליאל>> עוד תשמעו ממנו!!
שיר אממ... יש המון... מה שעולה לי לראש: אני בא אליה- הכנסייה עטור מצחך- איינשטיין יום אחד- מורן גמליאל אהה אופס זה כבר יותר מאחד

lonely TearDrop

New member
מממ...

יש אנשים שקוראים לי איריס אבל הם מעטים.. אני בת 16 מת"א והאמ.. אני אוהבת כל דבר כמעט שיש בו סוכר/ שוקולד.. אבל בעיקר קרם ברולה וקרפ שוקולד ניאאאממ...אהה עשיתם אותי רעבה!!! ממ.. התחביבים שלי זה כמובן לשמוע המון מוזיקה, ללכת להופעות ולגלוש בתפוז.. (אין לי יותר מדי חיים חוצמזה) אהה אני אוהבת להסתכל על הירח (וגיליתי אתמול בלילה שבאמת יש לירח פרצוף!!!! תסתכלו טוב טוב ותראו אותו!!) יש לי כל מיני סטיות מוזרות .. כמו לגעת בגומות חן של אנשים.. אההה הלהקה האהובה עליי היא- המכשפות- כנסיית השכל- היהודים.. די זה קשה! ועוד מלא.. אבל אלה בעיקר בזמן האחרון... אוי נו וערן צור ואביב גפן.. ו.. (די שמישהו יעצור אותי!) שיר אהוב זו כבר לגמרי הגזמה!!! יש מליונים.. טוב נו.. נלך על האמ.. "ראיתי אותך" של כנסיית השכל.. (אוי לפני שאני אתחרט!) אה... ולגבי כלי נגינה.. כשהייתי קטנה למדתי גיטרה והפסקתי.. ועכשיו אני כנראה אלמד לבד.. (אוף אני רוצה תופים חסרת קצב וכסף שכמותי ארר) אה! אני צריכה מזל טוף! היום ניקנה "מפלצות התהילה" של משינה! (שכן כן.. אני צריכה להתבייש בעצמי או משהו כזה.. הדיסק היחידי של משינה שיש לי..) אה ובקרוב מאוד ייחטף מאיזשהי חנות דיסק ההקלטות האחרונות של ענבל פרלמוטר..

lonely TearDrop

New member
הרגע רצתי../images/Emo99.gif

אלבום מצויין.. נראה לי שזו הקנייה הכי טובה שעשיתי אי פעם.

ענת1986

New member
../images/Emo151.gif אני ../images/Emo68.gif

שמי ענת...
אני גרה בישוב איפשהו בדרום הארץ. תחביבים- לשמוע מוזיקה, לרקוד, לשחק טניס וכדורסל, לרוץ, לקרוא...
זמר אהוב- ברי סחרוף
להקה ישראלית אהובה- משינה. השיר הישראלי, שהכי נחרש אצלי בימים אלה במערכת, הוא: "יוצא לאור" של אהוד בנאי. אז נראה לי שאפשר להגיד שהוא אהוב עליי בתקופה הזו
. אוכל אהוב- יש כל כך הרבה! אבל בעיקר אוכל של אמא- קוסקוס, קובה, פלפלים ממולאים...
וזהו נראה לי לבינתיים

יאאא אני לא מאמינה

אפחד לא רוצה לכתוב?עד שמישיהן נחמדות כמונו עושות מצו מעניין! יאללה תכתבו !!!!!! :))))

AndreaCorr ©

New member
אוקיי =)

שמי שרון אני בת 15 מהרצליה הכי אוהבת לאכול שניצל תירס/טופו

AndreaCorr ©

New member
לא ראיתי שיש המשך ../images/Emo3.gif

תחביבים? כתיבה, קריאה, מוזיקה והרבה, חברים, גיטרה קצת..וזהו נראה לי. להקה ושיר אהוב אין לי..זה קשה מדי. יש הרבה.

טוב אני אכתוב....../images/Emo13.gif

המממ קוראים לי יעלי, אני בת 15 נדמה לי אני גרה ביבנה ממ תחביבים לרקוד, לשמוע מוזיקה, לנשוך אנשים ולצייר (קטגורייה חדשה חיחי) כלי נגינה מועדף: תופים, דידג' שיר אהוב: במחלוקת כרגע
ו.....אני חושבת שזהו! לא?
ע"מ- יובל בנאי- התחנה הבאה

למעלה