oNaRa

New member
טוווב....

אני יעל בת 18 מרחובות אני הכי אוהבת אוכל סיני צמחוני (כי מממ...מן הסתם אני גם צמחונית) תחביבים...לנגן על גיטרה ופה ושם על חליל צד...לראות סרטים וסתם שטויות... להקות ושירים אהובים קצת קשה לבחור כי יש הרבה.... זהו... שכחתי משהו?

JaWbreaker15

New member
אני

יעל [שם נפוץ בפורום
]
15.5+
חיפה
קרפ עם נוטלה, שוקולד צדפות, JaWbreakers ונקניקיות בבצק עלים +_* יעל

JaWbreaker15

New member
אהה... המשך

אה, דברים רגילים, אני לא מנגנת על כלום, למרות שאני רוצה ללמוד תופים ואמא לא מרשה ;P [אז מה אם זה מרעיש ואני בטח לא אתמיד בזה?!]
להקה - הכי, הכי ד"ר קספר [ומוניקה ומשינה חולקים את המקום השני ;P, שמתם לב אגב למשהו חוזר בלהקות? מ'...], זמר זה קשה.
השיר שלי. קל (; יעל

אני

שמי בישראל: אלון בן: 16 וחצי מקום: חולון (רוק סיטי) אוכל: כן. תחביבים: גיטרה, ספורט, כתיבה, וכו' וכו' להקה: תמוז/תיסלם/כוורת/משינה/שבק ס תלוי מתי תופסים אותי. שיר: כל כך הרבה... עכשיו בא לי על יהודה פוליקר- קין ע"מ חוות האלפקות- אלירן ישן על זרע

exit_from_here

New member
אההה אז ככה חצופים שומעי סאבלימינל

איל.
16 יותר מדי,זה בטיפול.
אי שם בדרום הארץ,אחרי הדיונה שמאלה,מתחת לקסאם ימינה,בעזה קח סיבוב ופניה ואז תמשיך ישר אולי תגיע.
מה שנכנס לפה...חוץ מפטריות
לנגן,לשמוע מוזיקה כמובן,לישון,מדי פעם חוסם אנשים להנאתי מהפורום,ועוד כמה דברים שאני לא ארחיב עליהם.(אוטו זבל קח אותי איתך?
)
אם אני אתחיל אני לא אדע מאיפה להפסיק,אז אני אגיד יוסי אלפנט ואסיים בכך.
אני לא יודע איפה להתחיל בכלל,ואיפה לסיים,אבל יש כמה שירים שגורמים לאנשים להסתכל עליי מבט מוזר ואחר כך לשאול אותי בקול צעקני "בנאדםםםםםם לא ידעתיי שאתה מעשןןןןן".סיפור אמיתי,ועצוב,עצוב.
אה וחוץ מזה שתדעו לכם ש....זהו בדיוק! ע"מ נ.מ.ס בגשם-מומלץ.

Minimal Affair

New member
אדום מדמם, של ניצוץ משוגע.

רוני.
14, אך בטעות הזהות כתוב שאני בן 15(עוד חודשיים)
בכוכב הקופים, אשר נמצא במרכז הארץ.
כרגע - כמה שיותר בריא וטוב, אבל נדמה לי שקורנפלקס, או צנים עם גבינת זיתים.
להאזין למוסיקה, לנסות להזיז כוסות עם כוח המחשבה, לקרוא ספרים, ועוד כמה דברים שאני לא אפרט עליהם.
אחת מן הבעיות הקשות ביותר שלי, אני לא יודע איפה להתחיל ואיפה להפסיק, אין גבולות. אבל אני אצביע על שני אמנים: רמי פורטיס, פינק פלויד, ויש עוד הרבה יותר.
עוד בעיה קשה, אבל או שזה שיר חזק שמשפיע עלי, או שיר פשוט שגורם לי לחייך, אבל יש ויש.

SOAD R

New member
אווקי דווקי...../images/Emo47.gif

מעיין
בת 14 יותר נכון 15 (עוד חודש)
מנגנת בגיטרה קלאסית (עתידה להשתדרג לחשמלית)
שומעת: מלא מלא דברים,שאני לא אתחיל בכלל (חוץ ממזרחית ודיכאון)
הכי אוהבת לאכול..: אהבת חיי זה שניצל עם פסטה..מלא מלא מלא פסטה....
תחביבים: גם מלא (אין לי כוח למגילה)חחח...
חסרונות/יתרונות:נראה לי שיש מספיק משינהם...
הדבר שהכי מצחיק אותי בעולם:שאנשים נופלים..(רעה שכמותי)

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קוראים לי שיר
בת 17 ו4 חודשים ויומיים
גרה באש-דוד......אחלה מקום!
כעיקרון אוכלת הכלללללללללל והרבה חוץ מדגים.....יש לי פישופוביה!
אוהבת לשמוע מוזיקה טמבליזיה מוזיקההה חברים מחשב כמובן וזייהו אני חושבת.........
אואואוא יש הרבה זמרים ולהקות שאני אוהבת אבל במיוחד את הכנסייה ומשינההההה!
אממממממ ושירים? אז יש שניים פרטיקולרים! דברים בלחש-כנסיית השכל את באה לבקר-משינה

../images/Emo67.gif

שמי בישראל: שמעון אבל אני לא אוהב את זה אז בנתיים זה סמיון. בן: 14 מקום: חור קטן בשם נתיבות בין ב"ש לאשקלון אוכל: כבר שכחתי מה זה מרב פנימייה... תחביבים: גיטרה, ספורט, אינטרנט, מוזיקה להקה/אמן: אביב גפן, אינפקציה, איפה הילד, אריק איינשטיין, בוטן מתוק בקרקס, היבלויים, הדג נחש, הדורבנים, החברים של נטאשה, יהוהדים, המכשפות, המסריחים, טל שגב, יהלי סובול, ירמי קפלן, מוניקה סקס, חמי רודנר, מופע הארנבות של ד"ר קספר, משינה, ניר פרידמן, עברי לידר, פאנקייק, רמי פורטיס, שבק'ס, שוטי הנבואה, שייגעץ ושלומי שבן שיר: קשה לבחור...

Vdrums

New member
אני מייצג את הבית אבות של הפורום...

תומר, בן 24(
) מנתניה סיטי מוזיקה, לנגן על הבייבי שלי (מצ"ב תמונה) אני לא אתחיל לפרט להקות אבל משינה תופסת חלק נכבד ויחד איתם את כל מכובדי המוזיקה בארץ מתמוז ועד ברי סחרוף. ואריק איינשטיין זמר מס' 1!!!

Vdrums

New member
קפץ לי ה"שלח"...

שכחתי לציין שהתחלתי לרכב על אופני שטח
חוץ מזה אני לא סובל ספורט (חוץ ממטקות)

Minimal Affair

New member
מערכת נאה.

אני גר ליד, בבית ינאי. דרך אגב, אני לומד משחק בבוסתן, אם אתה מכיר.

Vdrums

New member
לא ראיתי אותך בשירשור

שכתבתי את ההודעה שלי. טוב אז עוד אחת לבית אבות של הפורום

מישהי007

New member
אני מצטרפת..

אני בת 18 (עוד חודש) מקריית שמונה לאחרונה התמכרתי לשירים של רמי פורטיס
בעיקר ל"ואלס עם מתילדה" ושומעת שייגעצ, היהודים, הבילויים, מאיר אריאל ... ואני אוהבת את הספגטי של אמא

אני יענה../images/Emo6.gif

שמי ניב אני בן 17 וחצי אני ממודיעין הכי אוהב לאכול??? עוגות גבינה!!!!!!1 ימייי

למעלה