Superchen

New member
אני.. ../images/Emo79.gif

אני חן, בת 17, מחור ליד אשדוד שעונה לשם בצרון, הכי אוהבת אוכל סיני ואיטלקי
, מנגנת על גיטרה
ואורגן, אוהבת לטייל לצלם לכתוב לצייר בלה בלה בלה, זמר אהוב- שלמה ארצי
, להקה אהובה- כוורת, שיר אהוב-
יש המון. ארץ חדשה- שלמה ארצי, משיח- שלום חנוך, אפס- בן ארצי הם הטופ. ערב טוב פורום

Miss Tika

New member
Me!Me!Me!../images/Emo9.gif

האממ..שמי בישראל הוא שירה [במילרע!
]
אני בת 15.5
מאיפה אני? האא..אני די בטוחה שאתם לא מכירים, אבל..בית אריה, אם זה אומר לכם משו.
מה אני הכי אוהבת לאכול?? האאמ.. לא'דעת! עכשיו בא לי מנגו.
תחביבים? האממ.. מוזיקה בכלליות, צופים, גיטרה ו..אתם יודעים..הרגילים.
ווא. זמר ולהקה? יש המון. לועזיים-פינק פלויד, לד זפלין,ג'ניס ג'ופלין,גאנס, אואזיס, בוב דילן, בוב מארלי(לא רוק, אבל בכ"ז..), ביטלס, קולדפליי, DOORS, REM.. ישראלים-משינה(
),ירמי קפלן, הג'ירפות, המכשפות וענבל פרלמוטר,איפה הילד, מוש בן ארי(גם לא ממש רוק..), מאיר אריאל, קספר, שבע (בכלל לא רוק. אבל אני מאוד אוהבת אותם.), שב"ק ס' (חצי רוק. הם מלכים.),מוניקה, בנאים למיניהם (אהוד, מאיר, יובל..), אביב גפן (גאון.
), פורטיס, ברי סחרוף, עברי לידר, שייגעצ, שוטי הנבואה (שוב לא רוק..), היהודים, יזהר אשדות, אריק אינשטיין, שלום חנוך... ובקיצווור.. כדאי שאני אפסיק את זה עכשיו. (חחח..קצת נסחפתי, הייתי אומרת) אני יכולה לשבת ככה יום שלם! אני שומעת את כל הרוק הישראלי שקיים!!!
שיר אהוב?? האא.. אתם באמת חושבים שמתוך הרשימה הענקייית הזאת שנתתי הרגע, אני יכולה להוציא שיר אחד?! HELL NO! הממ.. אני אתן כמה (מבטיחה לרסן ת'צמי הפעם..
) Pink Floyd- Wish you were here Led Zeppelin- Stairway to heaven John Lennon-Imagine אביב גפן- מלח הדמעות סחרופורטיס- ניצוצות ודי! חחח..לא נראה לי שמישהו בכלל קורא, אבל חפיף.. שיהיה לכם יומטוף!

Miss Tika

New member
ווי-פייי!../images/Emo98.gif

"כולנו עשויים אבק של אהבה.." (לא'דעת מה הקשר! אבל זה משפט ממש יפה.)

hyper active

New member
אני מהטריים :)

קודם כל שלום לכולם :) שמי בישראל עדי אני חוקית מלפני חודשיים ( 18 כאילו).. :) מראשון.. עיר די מאגניבה בסך הכל... אממ אוכל.. וואיי קשה.. אוכל זה נושא רגיש.... קשה לי לחשוב על משהו ספציפי אבל בואו נגיד שבשר על האש ושוקולד ( לא ביחד) זה פשוט גררררררררררררר.. יאמי!!!!!

yuli c

New member
תורי...

מכיוון שאני מאוד משועממת בעבודה ומכיוון שהמזל שלי היום הוא לענות על שאלונים לא מזמן עניתי על משהו כזה רק הרבה יותר ארוך בפורום היהודים... ועכשיו לעניין:
שם: יעל (שם מאוד נפוץ בפורום...)
מאכל אהוב: וואלה אני אוכלת כמעט הכל חוץ מג'אנק פוד אני ארשום כמה... עלי גפן ממולאים באורז, פלפלים ממולאים, סיני, קוסקוס, ספגסטי בולונז והרשימה עוד ארוכה... תחביבים: המון המון מוזיקה, טלוויזיה בעיקר טלנובלות, אינטרנט ולצייר. בשאלות הבאות אני אתן אומנים ישראלים כי אם אני אתחיל לרשום אומנים מחו"ל הרשימה לא תיגמר...
זמר אהוב: ברי סחרוף, אביב גפן, יובל בנאי ולא בסגנון רוק עמיר בניון.
להקות אהובות: היהודים, משינה, קרח 9 (שהתפרקו).
שיר אהוב: יש המון ואין לי כוח לפרט אבל אפשר לומר שזה כמעט כל השירים של היהודים.

יאלה גם אני מצטרף

ספי בן 17 הרצליה בשר , בעיקר עגל חלב בן 5 חודשים שעדין יונק , הבשר שלו ממש רך .

למעלה