חדרי מחשבים

../images/Emo132.gif חדרי מחשבים

האם השימוש בחדר מחשבים מצריך שם וסיסמה? אם כן איך מקבלים סיסמה? איפה יש חדר מחשבים בבניין של עבודה סוציאלית? וכדי להדפיס, האם אפשר להשתמש בכרטיס אשראי? תודה

IdanXP

New member
תשובות

השימוש במחשבים ברחבי הקמפוס לא מצריך שם משתמש וסיסמא, מלבד חדר המחשבים של מדעי המחשב (למיטב ידיעתי) שממוקמם בבניין שלהם, אבל בכל מקרה יש מספיק חדרי מחשבים גם בלי להשתמש בחדר זה. לא מדפיסים עם כרטיסי אשראי. את קונה כל פעם כרטיס צילום לפי כמות הדפים שטעונים עליו (50,100 וכו'...) ומכניסה אותו כל פעם למדפסת/מכונת הצילום שאת משתמשת בה בכדי להדפיס/לצלם.

deathcaster

New member
עידן

איפה קונים כרטיסי צילום ? (וסליחה אם השאלה נשאלה כאן 354541 פעמים)

amitk80

New member
קניית כרטיסי צילום

אפשר לקנות כרטיסי צילום בכמה מקומות: 1. בספריה (נראה לי בקומה השניה). 2. אגודת הסטודנטים נראה לי שזהו...

IdanXP

New member
לא מדויק

אי אפשר באגודה אבל אפשר ב : 1. ספריה כללית קומה 2 (כמו שעמית כתב) 2. ספרית שמורים (חדר צילום, נמצא בסוף) 3. בקומת ה 5000 בבניין רבין ליד האולמות (גם שם יש חדר צילום)

thunderstorm

New member
וגם בחלק מחדרי הצילום...

יש בקומה ה-500, בחדר שמאחורי הקפיטריה, יש ברבין בקומה 5, ושמעתי שמועות שיש גם כמה מכונות אוטומטיות איפשהו ברבין/במדרגה...

IdanXP

New member
ראיתי אוטומטיות בראשי נדמה לי, אבל...

אני לא בטוח אם זה משתלם לקנות בהן למי שיש כבר כרטיס כי אני לא חושב שאתה יכול להחזיר במכונות את הכרטיס שיש לך כבר, ככה שלא יגבו ממך 4 ש"ח נוספים על הכרטיס החדש שאתה קונה. (פיקדון).

ועכשיו שטרחתי לקרוא גם את שאר התגובות...

אי אפשר להחזיר את הכרטיס למכונה, אבל כשהוא נגמר אפשר להחזיר את שני הכרטיסים ולקבל הנחה של 8 שקלים מהכרטיס החדש. מכונה לכרטיסים יש גם ב-5000 והיא יעילה בעיקר אם מגיעים מוקדם בבוקר ואין אנשים שמוכנים למכור לך.

למעלה