שרשור לימודים

פסיכולוג מוכן להתנסות בשיטת טיפול הוליסטית

שלום לכם, אני פסיכולוג ותיק, אך מעוניין ללמוד עוד על שיטת טיפול מהרפואה המשלימה. איזו שיטה כדאי לי ללמוד? והאם אתם מכירים מטפל מעולה שיוכל להסביר לי על התחום?

שלום לך, פסיכולוג הפורום

נפלא לשמוע שאדם שלמד משהו קונבנציונלי מוכן לפתוח את הראש וללמוד. זה מה שאני תמיד אומר לאשתי שושנה: "שושק'ה, עיניים שלי, תלמדי להכין לי אוכל כמו שצריך, אחרת אני יפתח לך ת'ראש, מבינה???" בכל אופן, עיוני, אני מציע לך לבדוק את התוכנית של מכללת שאנטי, יש להם תוכנית מדהימה, באמא שלי. לומדים שם שיאצו, והילינג דרוזי, שזה להכין פיתות בלי צורך בתנור, רק מהחום של האנרגיה הכוס - קוסמית, או מה שזה לא יהיה שהם מזבלים שם בברושור. סליחה שניה - שוש, איפה שמת את השלט של הטלוויזיה, כבר התחיל המשחק של ברצלונה, קיבינימט!!! כן, איפה, היינו? הא, בברושור. אז קראתי שהם גם מציעים מסלולים ממש שווים, ויש שם גם מורות ממש שוות, תאמין לי ביקרתי שם בוקר אחד, נפלו לי העיניים על הרצפה, חצי שעה לקח לי למצוא אותם בחזרה. והכל שם סבבה, וכולם לובשים לבן, ומתחבקים, ומדברים בשקט, לרגע חשבתי שיש שם הלוויה. אבל לא, כולם מחייכים ומצמידים ידיים, ויש מלא דשא ירוק בחוץ, ואני מוריד לעצמי את היד אם אין שם גם "דשא" בהפסקות, אתה מבין למה אני מתכוון, כן? סחבק לא פרייאר, אותי לא עשו באצבע ואני יודע לזהות נאפאס טוב כשאני מריח אותו. מזכיר לי שהייתי במילואים בסיני ב-69, אחי איזה בלגנים היו שם עם המתנדבות הסקנדינביות, אתה לא מבין... טוב, קצת נסחפתי. בכל מקרה רציתי להמליץ לך על מכללת שאנטי, למה לומדים שם דברים ממש מדהימים, איך לעשות מסאג'ים סוף, וסחבק מבין במסאג'ים, כן? ולומדים גם איך לדקור במחטים, אבל זה נראה לי קצת משחקים של גן ילדים, למה כשסחבק היה ילד בחיפה, אם לא היית מסתובב עם סכין לפחות בגודל של ארון בגדים, היו קוברים אותך בשניה. מה זה המחטים החארטה הזה? אקופונטרה, אקופונטרקטור, אנערף. עזוב אותך משטויות. בכל מקרה תדע שכל המכללות זה חארטה, סתם מקלפים ממך בוחטות כסף ולא נותנים כלום, אחר כך עוד יסגרו לך את המכללה ואז תישאר עם המחט ביד. הכי טוב שאנטי, שמע מה אני אומר לך. דוגרי, כן? לא בגלל שהבעלים של המכללה זה אבא של שושנה.ככה אתה מכיר אותי? לא קשור בכלל, הם פשוט הכי טובים והכי וותיקים בשטח. עוד לפני שנולדת, מותק, אחות של שושנה עבדה במכון עיסוי, אז שאף אחד לא יתפוס פה תחת. שושנה, קיבינמט, איפה הפיצוחים????

0 אור 0

New member
../images/Emo13.gif

אתה מסדר גם הנחה למי שמגיע דרכך? כדאי שתפרסם גם בפורום סטודנטים , שמעתי הם רעבים להמלצות משובחות

לפסיכולוג שלום רב

אני מטפלת מעולה. אני גם המטפלת הכי ותיקה בארץ ששרדה. אשמח להסביר לך על הרפואה המשלימה תמורת מחיר סמלי ומשלוח של מעמולים. אתה בא?

פסיכולוג הפורום, אל תקשיב לה!

זה פרסום סמוי, אני אומר לך, את סחבק לא עשו באצבע. היא סתם אומרת שהיא ותיקה, אין לה מושג על מה היא מדברת. כשאחות של שושנה כבר עבדה בעיסויים בתל אביב, "מטפלת מעולה" עוד לא היתה בשלב הביצית, אז שתספר סיפורים למישהו אחר, לא לי. אני מוריד את היד אם היא לא למדה באיזו מכללה קיקיונית שבכלל לא קיימת היום. אולי היא למדה במוסך, חחחחחחח... היא מבינה ברפואה סינית כמו שאני מבין בסושי. שמע עצה ממישהו שמבין, ולך ללמוד רק במכללת שאנטי. אל תתפתה לכל המסחריות הזאת, מי שמע דבר כזה, משלוח מעמולים? מה השלב הבא, אני שואל אותך? עיסוי תאילנדי תמורת קצ'רי? מסא'ג שוודי בתמורה לאנגריי? איורוודה במחיר בעבע קדרסי וחג'יבאדה? טוב שהיא לא דורשת משלוח של זינגולה ושיפטה... "מטפלת מעולה", עלכ. אם אתה רוצה לאכול אוכל עיראקי אסלי, עיוני, בוא אליי. אל תלך לכל מיני שרלטנים וחרטטנים שמנסים לפתות אותך עם מאכלים מסורתיים. זה מה אני אומר לך, הכל פה זה חארטה. אם אתה רוצה אוכל טעים אורגינל, בוא אליי; אין על האוכל של שושנה, כפרה על האצבעות שלה. אם אתה רוצה ללמוד רפואה משלימה, לך רק לשאנטי, עזרא (אבא של שושנה) בנה שם מקום דה לוקס. ואם אתה סתם שואל שאלות של פסח בערב ראש השנה והחלטת לבלבל לנו את המוח, יא פסיכוקוקו, אז תן גז ועוף לי מהעיניים, למה תיכף מתחילה המחצית השניה מול מילאנו. יאללה. שושנה, איפה לכל הרוחות שמת את הבירה??????!!?

ינוקא1

New member
יש לך פוטנציאל.

בוא לעבוד אצלינו ! מדינת ישראל זקוקה לאנשים כמוך !

מטפלת מעולה היא מטפלת מעולה

אני קיבלתי טיפול ממנה ויכולה להעיד על כך. היא רוחנית והוליסטית ובקליניקה שלה יש נרות וקטורת ומוסיקה מרגיעה עם קולות של דולפינים. כבר עשרים שנה שהיא שמה את אותו הדיסק עם הקולות של הדולפינים ועדיין לא נמאס לה, זה רק מראה כמה היא רוחנית.

תקשיבי לי מותק: אל תלכי יותר למטפלת מעולה!

אם כבר, תלכי לטיפול מעולה חדשה. מטפלת מעולה, עלכ... אין דבר כזה. אם את רוצה לקבל טיפול אורגינל, לכי רק לבוגרים של מכללת שאנטי, צ'מעי מה אני אומר לך. אין לי אינטרסים אישיים, אבא של שושנה לא נותן לי על זה לירה. פשוט כל המטפלים האחרים הם לא רוחניים, סתם עושים רוח. אם את רוצה קולות של דולפינים, תקפצי לריף הדולפינים באילת. מוסיקה מרגיעה יש גם במעלית של הבית אבות של סבתא שלי - לכי לשם ועל הדרך תמסרי לה ד"ש, תגידי לה שמצטער שלא באתי במוצ"ש עם שושנה, לא הרגשתי טוב. תכל'ס היה את המשחק של בית"ר, נראה לך אני יפסיד את זה בשביל לראות קטטר? מה נסגר איתך? ובכלל, מה זה ההמלצות האלה? בסוף אני יתחיל לחשוב שאת ומטפלת מעולה אחיות או משהו. את מקבלת טיפול אחד וזהו, החלטת שהיא רוחנית? הצחקת אותי. גם השכן שלי רוחני, אתמול בבוקר הוא ניסה לעשות רוח, רצה לתפוס לי ת'חנייה ולתפוס עליי תחת, והוא כבר קיבל ממני טיפול הוליסטי שהוא לא ישכח, חחחחחחחח.... הכנסתי לו ככה טוב טוב, וגם פנצ'רתי לו את ארבעת הגלגלים. סחבק לא פרייאר של אפ'חד, מותק.

למעלה