../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לכי על זה
נציג "המכללה הותיקה ביותר בשטח" כנראה החליט להתעלם מהבקשה שלי. אם כך, יקירתי, את מטפלת ותיקה ועיתונאית מנוסה. האם תוכלי לספר לנו מה את חושבת על מכללת רידמן? טוב, זה באמת מדגדג שתכתבי מה את חושבת. אני יודע שאת מכירה היטב את רמתם של סגל ההוראה במכללה ושל תכני הלימוד, את הרי מעורה בתחום זה שנים רבות ומה שהיית עשויה לכתוב ללא ספק היה יכול להיות מאיר עיניים. אבל במחשבה שניה - בואי נוותר על זה. בפרט משום שחסמתי זה עתה את האדון הנכבד, והוא לא יוכל להגיב. איני יכול לדעת בוודאות שמדובר בנציג רשמי של המכללה, למרות שהוא בהחלט סיפק לי את הבסיס לחשוב כך. מכל מקום, בהיבט הצר מאד של ההתנהלות בפורום ביממה האחרונה, אני חושב שמצער מאד שמכללה גדולה זקוקה לאמצעים נלוזים כאלה, בפרט אחרי שביקשתי במפורש שלא לנהוג כך. זהו שירות דב למכללה זו - ולמכללה גדולה נוספת, שממליצים נלהבים אודותיה צצו בחודש האחרון בפורום כפטריות אחרי הגשם. ולטובת נציגי המכללות הסמויים שאולי דילגו על מה שכתבתי בהודעה הראשית של שרשור זה בלהיטותם לכתוב הודעות פרסום, אני חוזר שוב על הדברים: הרצון שלכם למשוך אליכם תלמידים מובן, ואנשים שמעוניינים בלימודים יכולים להעזר במידע שברשותכם. עם זאת, הנהלת הפורום תעריך מאד את נכונותכם לתרום מידע על לימודים בלי להפוך את האתר למרכז פרסומות. אנחנו פשוט לא מקבלים עמלה על מחיקה של הודעות וחסימת משתמשים, ונעים לקוות שיכול להתקיים כאן דיון, או סתם שיתוף מידע, בלי שהדבר יקבל צביון של בזאר הודי. במילים אחרות: נא לא לצרף המלצות על המכללות שלכם, וגם לא קישורים. תודה.