שאלות לכאן

evigin

New member
למה אני לא מצליח לפטר את המאמן שלי ?

אני רוצה להחליף את המאמן, בינתיים לסתם מאמן עם מנהיגות סוליד, כי אני מאמן סטאמינה כמה שבועות - ורק בעוד שבועיים שלושה אני חוזר למאמן נורמלי, יש לי שלושה משחקים מאד קלים עד למשחק העונה במחזור האחרון ואני רוצה מאמן סוליד שעולה 50K כדי להעלות את רוח הצוות לפחות עד המחזור האחרון. רציתי לפטר המאמן היום כדי לחסוך משכורת של שבוע ולשכור מאמן אחר רק בעוד שעתיים (אחרי העדכון), אבל אין את האפשרות לפטר אותו בכלל... מה דעתכם על הטקטיקה, ולמה אני לא מצליח לפטר אותו ?

idan1991

New member
תשובה

1. אתה לא יכול לא להחזיק מאמן, כלומר לפטר מאמן לפני שאתה שוכר אחד אחר. 2. אני לא יודע כמה כדאי זה לאמן כמה אימוני סטאמינה לפני משחק העונה, הפורם יהיה נמוך..

evigin

New member
אתה חושב שהפורם ירד הרבה ???

יש לי עוד שלושה משחקים ואני חייב לאמן סטאמינה לפני מכירת שחקן, או להצליח להתקבל לנבחרת הצעירה (הפרש של 10K בTSI מול השחקן הכי טוב בגילו במועמדים לנבחרת. השחקן בגיל 19, עם סופרנטורל בווינג, סטאמינה וויק, פסבל הגנה, אינד במסירה וקישור, TSI של 20K). הווינג יעלה אותו בלפחות 8K בTSI ולפחות עוד כוכב לדעתי במשחקים.

simond15

New member
פשוט תמנה ישר מאמן חדש בלי לפטר

רק קח לתשומת לבך שלא תוכל למנות אחר כך שוב למאמן את המאמן שיש לך עכשיו

evigin

New member
אני רוצה לפטר אותו גם ככה...

מנהיגות רצ'ד - אני צריך קצת לשפר בעניין הזה - וצריך את אימוני הסטאמינה בכל מקרה.

simond15

New member
אי אפשר

כשממנים מאמן החדש אז מן הסתם שהוא מתמנה במקום הישן... פשוט כשיש לך מאמן אתה לא יכול לפטר אותו,כי אתה לא יכול להשאר בלי מאמן אז קודם ממנים מאמן חדש ורק אז מפטרים את הישן,כשהוא כבר לא מאמן

nimrodtoav

New member
היי חברה אני טירון רציני בכל הנוגע לאקדמיה

היי חברה אני טירון רציני בכל הנוגע לאקדמיה לנוער אני מחפש ברשת והולך לאיבוד אפשר עזרה בבקשה

YONILA

New member
שינוי טקטיקה

אם אני משחק במערך 3-4-3 ואני משנה את זה ל442 ברירת מחדל יהיה לי בעייה במערך המשחק וזה יפגע לי במשחק? או שהם יוכלו לשחק בכייף כי זה ברירת מחדל ואין ניסיון במערך

simond15

New member
הנסיון במערך 4-4-2 הוא תמיד מצוין

אז לא תהיה שום בעיה...

מה קרה ל HC ?

מישהו עוד נתקל בבעיה להתקין את הHC האחרון ? הורדתי וכשבאתי להתקין זה כתב לי הודעה שהלינק שבור . יש פיתרון ?

goblin32

New member
צריך עזרה עם האצטדיון

יש לי 12 אלף עם 650 מנויים היה לי משחק נגד קבוצה מקום 5 בליגה 7 והאצטדיון התמלא אני צריך להרחיב את האצטדיון?

Cade Foster

New member
תלוי כמה כסף יש לך...

הגדלת אצטדיון זו פעולה שדורשת כמה מיליונים בבנק. אם יש לך סכום שיוכל להגדיל אצטדיון בכמות גדולה (למשהו כמו 20-25 אלף איש) מבלי להיכנס למינוס-תעשה את זה...

goblin32

New member
????????????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

7liel7

New member
צפייה במשחקים

אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לצפות במשחקים? אני ממש נואש...

Johnny Nitro

New member
הבלם של היריב מוציא 0 כוכבים, איך לנצל את זה?

אני מתכוון איזה מערך כדאי לעלות איתו, איזו טקטיקה והאם יש עדיפות לשים שחקן מסויים במצב התקפי או הגנתי או משהו בסגנון, אם צריך אז יש לי תמונה להמחשה של הקבוצה שלי וקבוצת היריב. תודה מראש.

זונע

New member
לתקוף מהאמצע מן הסתם?

אין לו בלמים בכלל...אחד של 0 כוכבים ואחד קשר נוסף. פרק לו תמרכז!!!

למעלה