שאלות לכאן

gulu19

New member
מאוד כואב ../images/Emo4.gif

מה הפורם הממוצע אצלך? 6.9?

evigin

New member
לא צריך לאמן ג'נרל

אימון ג'נרל לא מוסיף לפורם, נכתב על זה כאן די הרבה, לדעתי אין טעם לאמן את זה אלא אם כן אתה רוצה להעלות את רוח הצוות ואז מתאמן בפחות מ100%, ואתה רוצה לשמור על הפורם של השחקנים.

TheBestM

New member
יש לי דילמה קטנה....

תקשיבו, בנוער אני מאמן חלוצים באימון הראשי, יש לי 3 חלוצים, כולם 3-4 כוכבים, אחד בן 15 ומשהו אחד בן 16 ואחד בן 17 (או ממש עוד מעט 17...), אבל יש לי גם ווינגר בן 15 ואיזה 30 יום, והוא מוציא 3 כוכבים, ואני רוצה לטפח גם אותו, אז אני לא יודע אם לעשות אימון ראשי חלוצים ואימון משני ווינגר או אימון ראשי חלוצים ואימון משני מסירה למשל... (כדי לחזק עוד יותר את החלוצים...) אני לא יודע ממש מה לעשות..
אשמח לכל עצה או כל דעה של מישהו.... תודה!

boten d

New member
רק רוצה לוודא...

אם לקבוצה שמולי יש הגנה ימנית חלשה אני אמור לנתב את ההתקפות שלי שמאלה, נכון?

mg6006

New member
לא

ליצן או חצי ליצן או שליש ליצן או רבע ליצן או חמישית ליצן או מאית ליצן חייב מנהיגות טוב

gka13

New member
שאלה על האתר שמחשב עוד כמה % יעלה השחקן רמה..

http://www.databased.at/hattrick/x-ray/index.asp?starter=econray זה האתר.. עכישו תענו לי שבוחרים בעברית כשפה הרצויה.. עכיוש הכנתי שם את מס' הזהות של החשןק וזה הוציא לי כל מיני דברים לא ברורים! ואני ראוצה לדעת בדיוק איפה אפשר לדעת עוד כמה אחוזים הוא יעלה רמה.. תודה

7liel7

New member
שתי שאלות

1)מה זה TSI ? 2)אני שחקן חדש ובדיוק עכשיו אני ממלא את מבחן הרישיון לניהול האטריק, ויש לי שם בעיה... אני מילאתי 4 בקשות למשחקי ידידות והמחשב עדיין מבקש ממני להשלים את השלב הזה... למה?

evigin

New member
כי עוד אף אחד לא הסכים...

תנסה למצוא מישהו בלוח מודעות של האטריק (תפריט conference-ads)

eyalpolan

New member
תשובות

TSI= Total Skill Index אם אני זוכר נכון. זה מדד מספרי ליכולות השחקן. 2) יכול להיות שאתה צריך שיאשרו לך את הבקשה למשחק ידידות.

7liel7

New member
תודה לכם

אבל העובדה שהם לא אישרו לי את המשחקים מונעת ממני להתקדם במילוי השלבים... אבל תודה בכל זאת

Suli

New member
אז תנסה להזמין קבוצות אחרות מליגה נמוכה יותר

או כמו שאמרו, במקום המועיל ביותר - תפריט המודעות רק תדאג שלמעלה אתה משנה לידידות

TRD

New member
הקבוצה שמולי קנתה קשר אוטופי... מה אני עושה??

מחר אני משחק נגד קבוצה חלשה אבל היא קנתה קשר אוטופי שמוציא כוכבים כמו כל שאר השחקנים ביחד... מה אני עושה נגד זה?

eyalpolan

New member
קונה קשר אוטופי ( ;

סתם.. שתי אפשרויות- או שמעבה את הקישור כך שגם קשר אוטופי לא יעזור לו לשלוט או שמכין את עצמך לקאונטר ומחזק את ההגנה וההתקפה על חשבון הקישור כך שההגנה שלך תעלה על ההתקפה שלו פי 1.75 בערך ושההתקפה שלך תתקרב להגנה שלו כמה שיותר.

למעלה