שאלות לכאן

peleg125

New member
שאלה על מחלקת הנוער החדשה...

אפשר לסגור את המחלקת הנוער החדשה איך שהוא? אני כבר לא נוגע בה , אין לי זמן לזה. או יהיה אפשר מתישהו?

אני חושב שבסוף העונה הנוכחית.

אלא אם אתה חבר באיזו ליגה..... אם כן אתה תצטרך לחכות שהיא תסתיים.

peleg125

New member
וואי לי...

אני נמצא בליגה של 30 מחזורים פאקינג דאמט\@#!

ממ...ברח לי מהראש לפתע

בסוף העונה המחירים בשוק בד"כ יורדים, נכון? ושמתחילה העונה המחירים עולים...??

שמשחורה

New member
ט"ס???

האם ייתכן שהפיק שאני עושה לא שורד את השבוע? יש לי מאמן בעייתי עם מנהיגות גרוע. לפני 2 מחזורים עשיתי פיק במחזור שאחריו (המחזור האחרון) הקישור שלי היה רמה מתחת למה שהאטריק אורגנייזר חזה. התוכנה הזאת די מדוייקת בחיזוי הקישור כל שבוע, אבל בנתונים שלה הט"ס היה על רגועים. בגלל שאני דתי, לא יכולתי לראות מה היה הט"ס של הקבוצה שלי בשבת, ביום שישי הוא היה רגועים. בגלל שבמחזור האחרון עשיתי עוד פעם פיק, אין לי שום דרך לדעת מה היה הט"ס בשבת. אתמול הט"ס היה על מאושרים. היום על מרוצים ולדעתי עד יום חמישי הוא ירד לרגועים. אז: 1.יכול להיות שהפיק שלי לא שורד את השבוע ובשבת הוא חוזר למאופקים? 2.אולי לא שווה לי בכלל לעשות פיקים אם ככה? 3.האם הט"ס לא אמור לזנק כלפי מעלה ככל שאני עושה יותר פיקים?

Suli

New member
תשובות

1. כן, בגלל המנהיגות 2. אכן לא שווה 3. כן, אבל הכל ביחס לרמת הט"ס בשבת

~~~>

1. אמת, יכול מאוד להיות שבגלל שהמנהיגות של המאמן נמוכה, הגעת כבר לרמה המקסימלית שהט"ס שלך יכול להיות בה עם המאמן הנוכחי. אולי עדיין יש שיפור קטן מידי שבוע של חלק קטן מהרמה, אבל גם הוא ילך ויקטן עד שתגיע לרמת הט"ס המקסימלית. 2. ברוב המקרים אתה צודק... גם כשאתה עושה פיק עם מנהיגות כזו של מאמן, הט"ס חוזר לאותה רמה (או כמעט) שהיתה לפני המשחק, עד השבוע שלאחר מכן. לכן ברוב המקרים לא כדאי לך לעשות פיק, אלא אם הט"ס שלך יורד למתחת מהממוצע (מאופקים) 3. לא. פיק מעלה את רמת הט"ס בקצת יותר מרמה אחת, לא משנה כמה פיקים תביא. ככה שאם הוא עולה את הכמות הזו, אבל יורד אותה במהלך השבוע שלאחר מכן, לא שווה לשחק פיק...

למעלה