יש לי שחקן עם בעל ניסיון טוב ומנהיגות טוב בן 33 השאלה האם כדאי להפוך אותו למאמן טוב בשביל להפוך אותו למאמן זה עולה כ-3 מיליון ומשהו...???והאם זה טוב לכזה מאמן לליגה 5 אם ההפוך ת'שחקן למאמן?
מחולקות לו נקודות ניסיון, מכיוון שנושא זה אינו ידוע לכל, יש הערכות שבמשחק ליגה מקבל השחקן נקודת ניסיון אם הוא מוזכר, אם הוא לא מוזכר יש סיכוי שהוא יקבל 3 נקודות ניסיון, במשחק גביע 2 נקודות ניסיון ובידידות 0.1 (בארץ) ו0.2 (בחו"ל).
שחקן יעלה בניסיון, אבל אתה יכול לבדוק כמה יעלה להפוך את השחקן למאמן ואז להשוות עם המחירים שאמרתי לך, אם הוא קרוב יותר ל3,750,000 כלומר הוא קרוב לעלייה..
אני רואה הרבה פעמים שמדברים כאן על לעלות למשחקים פיק או מוטס. מה זה פיק ומה זה מוטס? מה ההבדל בינהם ובד"כ מתי עדיף לשחק בהם? אם מישהו יוכל לענות אודה לו מאוד. תודה
פיק - משחק רגוע , השחקנים לא ישיקיעו את כל מה שיש להם אבל אחרי המשחק רוח הצוות תעלה! מוסט - משחק עונה , השחקנים ישיקיעו את כל מה שיש להם אבל אחרי המשחק רוח הצוות תרד! פיק עדיף לעלות כשהניצחון בטוח ובכך לשפר את רוח הצוות מוסט עדיף לעלות במשחקנים קריטיים אבל לקחת בחשבון שרוח הצוות תרד
מה ההבדל בין אימון "מסירות" לאימון "מסירות עומק"? והאם כל הקבוצה מקבלת את האימון או רק מי שמשחק במהלך השבוע? אחרי שני אימוני סטמינה(שככל הנראה הפורם ירד הרבה),כדאי לאמן אימון אחד ג'נרל?
1. אני מצטט את דברי תומאש מועידת ליגת הנוער: "ההבדל כפי שאמרת הוא אכן באחוזי האימון- מסירות עומק נותן קצת פחות מאימון מסירות רגיל פר אימון לשחקן, אבל היתרון שלו אם אני לא טועה הוא שבעוד שבאימון מסירות רגיל מתאמנים חלוצים פלוס קשרים ווינגרים (סך הכל מקסימום 16 בשבוע), באימון מסירות עומק מתאמנים קשרים ווינגרים וכל שחקני ההגנה (סך הכל מקסימום 20 בשבוע)." 2. לדעתי עדיף לראות קודם כמה הפורם ירד ורק אז להחליט אם לעשות אימון ג'נרל או לא..
מההודעה שלך אפשר להבין שרק מי שמשחק במהלך השבוע מקבל אימון וזה לא טוב לי... ובקשר לג'נרל אני סתם שואל כי פשוט אני נוסע לחו"ל בקרוב ואני מעדיף לא לאמן 3 אימוני סטמינה רצוף אז הייתי רוצה להחליף את השלישי לג'נרל(כי לאימון הראשי זה לא משתלם כי אני לא אוכל לקבוע ידידות במשך השבוע)