שאלות לכאן

שימי1984

New member
להפוך שחקן למאמן

יש לי שחקן עם בעל ניסיון טוב ומנהיגות טוב בן 33 השאלה האם כדאי להפוך אותו למאמן טוב בשביל להפוך אותו למאמן זה עולה כ-3 מיליון ומשהו...???והאם זה טוב לכזה מאמן לליגה 5 אם ההפוך ת'שחקן למאמן?

idan1991

New member
תשובה

להפוך שחקן בעל ניסיון טוב למאמן (המנהיגות לא משפיעה על המחיר) עולה 3,409,000 - 3,750,000 תלוי בניסיון הפנימי של השחקן. אם זה שווה וכדאי? תלוי בליגה.

idan1991

New member
במשחק בו משתתף שחקן

מחולקות לו נקודות ניסיון, מכיוון שנושא זה אינו ידוע לכל, יש הערכות שבמשחק ליגה מקבל השחקן נקודת ניסיון אם הוא מוזכר, אם הוא לא מוזכר יש סיכוי שהוא יקבל 3 נקודות ניסיון, במשחק גביע 2 נקודות ניסיון ובידידות 0.1 (בארץ) ו0.2 (בחו"ל).

שימי1984

New member
איך אפשר לדעת

את החלוקת נקודת הניסיון של השחקן? ואם יש איזה אתר לזה או הסבר?

idan1991

New member
זה לא נושא ידוע כ"כ ועל כן קשה לנחש מתי

שחקן יעלה בניסיון, אבל אתה יכול לבדוק כמה יעלה להפוך את השחקן למאמן ואז להשוות עם המחירים שאמרתי לך, אם הוא קרוב יותר ל3,750,000 כלומר הוא קרוב לעלייה..

R o n 2 5 6

New member
דווקא הפוך,לא?

ככל שהוא עולה פחות,כך זה מראה כי רמת הניסיון הפנימית יותר גבוהה(ככל שרמת הניסיון יותר גבוהה,עולה פחות להפוך אותו למאמן)

שאלה

אני רואה הרבה פעמים שמדברים כאן על לעלות למשחקים פיק או מוטס. מה זה פיק ומה זה מוטס? מה ההבדל בינהם ובד"כ מתי עדיף לשחק בהם? אם מישהו יוכל לענות אודה לו מאוד. תודה

the scorer

New member
תשובה

פיק - משחק רגוע , השחקנים לא ישיקיעו את כל מה שיש להם אבל אחרי המשחק רוח הצוות תעלה! מוסט - משחק עונה , השחקנים ישיקיעו את כל מה שיש להם אבל אחרי המשחק רוח הצוות תרד! פיק עדיף לעלות כשהניצחון בטוח ובכך לשפר את רוח הצוות מוסט עדיף לעלות במשחקנים קריטיים אבל לקחת בחשבון שרוח הצוות תרד

Suli

New member
יש לציין

שהכוונה בכך שהשחקנים לא ישקיעו או כן ישקיעו היא רק על הקישור ולא על ניצול מצבים או כל דבר אחר פיק מעלה את רוח הצוות ב1.33 מוטס מוריד את רוח הצוות בחצי

simond15

New member
אימון מסירות

מה ההבדל בין אימון "מסירות" לאימון "מסירות עומק"? והאם כל הקבוצה מקבלת את האימון או רק מי שמשחק במהלך השבוע? אחרי שני אימוני סטמינה(שככל הנראה הפורם ירד הרבה),כדאי לאמן אימון אחד ג'נרל?

idan1991

New member
תשובה

1. אני מצטט את דברי תומאש מועידת ליגת הנוער: "ההבדל כפי שאמרת הוא אכן באחוזי האימון- מסירות עומק נותן קצת פחות מאימון מסירות רגיל פר אימון לשחקן, אבל היתרון שלו אם אני לא טועה הוא שבעוד שבאימון מסירות רגיל מתאמנים חלוצים פלוס קשרים ווינגרים (סך הכל מקסימום 16 בשבוע), באימון מסירות עומק מתאמנים קשרים ווינגרים וכל שחקני ההגנה (סך הכל מקסימום 20 בשבוע)." 2. לדעתי עדיף לראות קודם כמה הפורם ירד ורק אז להחליט אם לעשות אימון ג'נרל או לא..

simond15

New member
אוקיי תודה

מההודעה שלך אפשר להבין שרק מי שמשחק במהלך השבוע מקבל אימון וזה לא טוב לי... ובקשר לג'נרל אני סתם שואל כי פשוט אני נוסע לחו"ל בקרוב ואני מעדיף לא לאמן 3 אימוני סטמינה רצוף אז הייתי רוצה להחליף את השלישי לג'נרל(כי לאימון הראשי זה לא משתלם כי אני לא אוכל לקבוע ידידות במשך השבוע)

Suli

New member
בחיים אל תעשה 3 אימוני סטאמינה רצוף

גם 2 זה מסוכן לשאלתך ההבדל בין מסירת עומק למסירה רגילה הוא שבוע אימון

simond15

New member
אין לי ברירה

יוצא בערך בפגרה שאני נוסע לחו"ל אז אני חייב לאמן סטמינה לפחות שבועיים...

get low

New member
למה לא? ../images/Emo3.gif

עשיתי עונה שעברה, והירידות פורם לא היו קריטיות מדי.. לעומת זאת, העונה אימנתי "רק" שבועיים סטאמינה, וזה היה כואב

למעלה